Laza Rádió - Online Rádió

(Szavazatok: 125, Átlag: 4.4)
Az online rádióadás automatikusan elindul néhány másodperc után. Kérlek, ha az online rádiós lejátszó leállna, akkor nyomj a stop gombra majd újra a play gombra. A rádióadásokat online mobiltelefonon keresztül is tudod hallgatni. Tesztelt böngészők, melyekben működik mobilról is: Gyári androidos böngésző, Firefox, Opera Classic.
Ha a rádióadás nem indul el, kérlek írj a kapcsolat oldalon nekünk, vagy kommentelj a facebook komment dobozba a lejátszó alatt.

Írj nekünk az Online Laza Rádióról vagy csak üzenj, csacsogj

Online Laza Rádióról

Hallgasd online Magyarország egyik legrégibb online rádióját a Laza Rádiót. A rádiót 2005-ben alapították, mely a nagy rádióspiac átrendeződését követően a mai napig is stabilan működik. Az online rádió műsorvezetői munkaidőn túl hobbiból szerkesztik és vezetik műsoraikat. A rádió nagyon hallgatóbarát, így közös bulikat, közönségtalálkozókat is szoktak szervezni. A szerkesztett műsorok 5 kategóriába sorolhatóak: elektronikus zenei műsorok, mulatós műsorok, magyar zenei műsorok és vegyes jellegű műsorok. Hajnalban AutoDJ szolgáltatás biztosítja a változatos zenéket.

Laza Rádió szlogenje: Terjedünk mint a vírus.

Elérhetőségek

Email: info[[kukac]]lazaradio[.]com
Weboldal: http://lazaradio.com
Facebook oldal: https://www.facebook.com/LazaRadio