RadioMusicBomb - Laza Rádió - Online Rádió

(Szavazatok:273, Átlag:4.5)
A rádió jelenleg nem üzemel vagy megszűnt!
Az online rádióadás automatikusan elindul néhány másodperc után. Kérlek, ha az online rádiós lejátszó leállna, akkor nyomj a stop gombra majd újra a play gombra. A rádióadásokat online mobiltelefonon keresztül is tudod hallgatni.
Ha a rádióadás nem indul, akadozik, megszakad, akkor kérlek írj a kapcsolat oldalon nekünk, vagy kommentelj a facebook komment dobozba a lejátszó alatt. Ha pedig egyáltalán nem indul el, akkor próbáld meg a hibakereső oldalon ellenőrízni, hogy mi lehet a gond.
"Jelenleg egy kellemetlen technikai hiba jelentkezett a rádiónál, elhárításán folyamatosan dolgozunk, addig is szíves türelmeteket kérjük...."
További Rádiók

Írj nekünk az Online RadioMusicBomb - Laza Rádióról vagy csak üzenj, csacsogj

Online RadioMusicBomb - Laza Rádióról

Hallgasd online a RadioMusicBombot, ami Magyarország egyik legrégibb online rádiójának a Laza Rádiónak az utóda. Így a korábbi Laza Rádió rádió 2016 januárjától RadioMusicBomb néven működik tovább. A rádiót 2005-ben alapították, mely a nagy rádióspiac átrendeződését követően a mai napig is stabilan működik. Az online rádió műsorvezetői munkaidőn túl hobbiból szerkesztik és vezetik műsoraikat. A rádió nagyon hallgatóbarát, így közös bulikat, közönségtalálkozókat is szoktak szervezni. A szerkesztett műsorok 5 kategóriába sorolhatóak: elektronikus zenei műsorok, mulatós műsorok, magyar zenei műsorok és vegyes jellegű műsorok. Hajnalban AutoDJ szolgáltatás biztosítja a változatos zenéket.

RadioMusicBomb - Laza Rádió szlogenje: Terjedünk mint a vírus.

Elérhetőségek

Rádióadás rögzítése

Rögzítendő felvétel hossza: 1 perc
Rögzítés megkezdése

A rögzítés sajnos könnyedén megszakadhat. Ilyenkor meg kell várni, míg letelik a letöltésre szánt idő és érdemes újra próbálkozni.

Építőjellegű véleményeket szívesen várjuk a komment dobozban.

Ez a funkció nem ér fel az asztali alkalmazások kényelmével. Arra azonban megfelelő lehet, hogy ha van egy rádiórészlet, akkor az könnyen, gyorsan rögzíthető legyen!

Chat