Rádió P - Online Rádió

(Szavazatok:27, Átlag:4.6)
Az online rádióadás automatikusan elindul néhány másodperc után. Kérlek, ha az online rádiós lejátszó leállna, akkor nyomj a szünet gombra majd újra a play gombra. A rádióadásokat online mobiltelefonon keresztül is tudod hallgatni.
Ha a rádióadás nem indul, akadozik, megszakad, akkor kérlek írj a kapcsolat oldalon nekünk, vagy kommentelj a facebook komment dobozba a lejátszó alatt. Ha pedig egyáltalán nem indul el, akkor próbáld meg a hibakereső oldalon ellenőrízni, hogy mi lehet a gond.
További Rádiók

Rádió P komment doboz

Ezt a dobozt, a rádió munkatársai nem olvassák! Ha dalt szeretnél kérni, vagy csak üzenni akarsz a műsorvezetőnek, akkor próbáld az elérhetőségek egyikén!

Rádió P Onlineról

Hallgasd nálunk a Rádió P online, mely Magyarország polgárőreinek online rádiója.

Rádió P szlogenje: Jogában áll hallgatni!

Elérhetőségek

Weboldal: http://radiop.hu
Facebook oldal: https://www.facebook.com/radiophungary
E-mail címek:
radio[kukac]radiop.hu Általános e-mail.
hirek[kukac]radiop.hu Elsősorban hírek, információk, programok küldésére szolgál, a műsorvezető számára.
foszerkeszto[kukac]radiop.hu Elsősorban a szervezet működésével, személyi kérdésekkel, kapcsolatos üzenetek, médiareklámok küldésére szolgál.

Frekvencia: Paks, FM 96.3

Rádióadás rögzítése

Rögzítendő felvétel hossza: 1 perc
Rögzítés megkezdése

A rögzítés sajnos könnyedén megszakadhat. Ilyenkor meg kell várni, míg letelik a letöltésre szánt idő és érdemes újra próbálkozni.

Építőjellegű véleményeket szívesen várjuk a komment dobozban.

Ez a funkció nem ér fel az asztali alkalmazások kényelmével. Arra azonban megfelelő lehet, hogy ha van egy rádiórészlet, akkor az könnyen, gyorsan rögzíthető legyen!

Milyen dal szólt?26

Chat