Rádió beágyazása saját weboldalba

Saját weboldalad van és szeretnél egy modern, minden igényt kielégítő rádiólejátszót az oldaladra?
Jó helyen jársz!
Kattintgasd össze a lejátszót vagy játszási listát és ágyazd be weboldaladba. Ha úgy érzed neked valami több kell, akkor keress bennünket bátran a Kapcsolat oldalon keresztül, hátha egyedi igényedhez tudjuk szabni a lejátszót!

Válassz rádió csatornát, majd szervert!

Mini lejátszó

Ez a lejátszótípus az oldalon belülre, akár kis helyre beágyazva is jól használható. A lejátszóban lehetőség van az adott műsor visszatekerésére, hangerő beállításra, adás szüneteltetésére. Ezen felül megjelenik az aktuálisan hallgatott dal, vagy műsor címe és borítóképe, ami oldalújratöltés nélkül is frissül. A rádiós lejátszó szélessége automatikusan igazodik ahhoz az elemhez amibe elhelyezésre kerül. A kinézet szabadon módosítható, ha ehhez szükséged lenne segítségre, akkor nyugodtan keress bennünket a kapcsolat oldalon keresztül!

Először válassz rádió csatornát, majd szervert!

Játszási lista

Ezzel a kis beágyazható dobozzal ki tudod rakni az oldaladra, hogy milyen dal szólt korábban a rádióban. A dobozban lehetőség van egy hónapra visszanézni a játszott dalokat. Valamint a dalokra kattintva, azok vissza is hallgathatóak. Ha a mini lejátszóval együtt használod, akkor a lejátszott dalok oldalfrissítés nélkül is bekerülnek a listába. Itt is lehetőséged van egyedi kinézetet készíteni hozzá, amivel felülbírálhatod a már meglévő kinézetet, ha segítség kellene, akkor írj nekünk a kapcsolat oldalon!

Először válassz rádió csatornát, majd szervert!