Jól teljesít a Rádió Rock 95.8

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Kimagasló hallgatottsági eredményeknek örülhet Magyarország legnagyobb rockzenei rádiója.

A Kantar-Hoffman legfrissebb közönségmérése szerint a fiatal rádió előkelő helyen szerepel a budapesti adók rangsorában.* A Rádió Rock 95.8 15 hónapos fennállását egy elképesztő adattal ünnepelte: 201 perces TSL (Time Spent Listening) adattal büszkélkedhet! A csatorna az említett mérés összes szereplőjét maga mögé utasítva áll az első helyen.**

Jól teljesít a Rádió Rock 95.8

A magas TSL szám egyik alappillére a RockReggel, a Rádió Rock 95.8 napindító műsora. Kiss Orsolya (Kisó) és Bűdi Szilárd (Szili) minden reggel hat órától ébreszti a hallgatókat. A műsor egyedisége az élő zene, a rádió stúdiójában berendezett mini koncerthelyszín remek lehetőséget biztosít a rockzenészek számára dalaik bemutatására.  Ez egyedülálló a magyar rádiós piacon, mint ahogy az is, hogy Szili a legtöbb produkcióba be tud kapcsolódni, gyakorlatilag bármilyen hangszeren. Nemrég A Takács Tamás Blues Band zenélt élőben a stúdióban, valamint itt mutatta be új dalát a Leander Kills, az Eleven Hold, Vörös István, de énekelt a stúdióban Sipos Peti és Heinz Gábor Biga is. Kiderült az is, hogy Kasza Tibiben is lüktet a rock, egy exkluzív produkcióban ült a Rádió Rock 95.8 dobszerkója mögé.

Jól teljesít a Rádió Rock 95.8

A Rádió Rock 95.8 fontosnak tartja a társadalmi szerepvállalást is, ezért hirdette meg  “Rocksztársimogató” névre keresztelt kampányát. Az akció a Ments Életet Alapítvány kezdeményezésére indult el, lényege egy licit, melynek tétje egy közös vacsora egy ikonikus magyar előadóval. Elsőként Révész Sándor, a Piramis frontembere vállalta, hogy a licit nyertesével egy asztalhoz ül. A hallgató által felajánlott összegből pedig a Ments Életet Alapítvány egy súlyosan beteg gyermek álmát válthatja valóra.

Változatos tartalommal jelentkezik a Rockkocsma Veress Dórival minden hétköznap 20:00 és 24:00 között. A műsor közösségi teret ad a beszélgetéshez, a kapcsolatok megtartásához és fejlesztéséhez, az ellazuláshoz. Közérdeklődésre számot tartó témákat dolgoz fel szakértők bevonásával, közös gondoskodásra buzdít, mindezt kiváló rockzenék kíséretében. A műsorban hétfőnként az utazás, keddenként az életmód, szerdánként a gasztronómia és a közélet, csütörökönként a kultúra, péntekenként pedig a zenék kapják a főszerepet.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz