Partnerség

Szeretnél felkerülni Magyarország legnépszerűbb rádiós oldalára, amit naponta több tízezer ember látogat? Nincs más dolgod, mint az itt található űrlapon keresztül jelentkezni! Azonban felhívjuk a figyelmed, hogy a sikeres elbírálásnak van néhány feltétele, mellyel az a célunk, hogy kiszűrjük a tucat rádiókat és minőségi listát állítsunk össze!

Feltételek:
- Főműsoridőben legalább legyen stabilan 40 online hallgatója a rádiónak. Ennek ellenőrzéséhez szükségünk lesz a szerver státusz oldalának elérésére.
- Ha esetleg nincs ennyi hallgató, akkor kivételt teszünk a napi élő műsorral, frekvenciával rendelkező vagy valami miatt unikálisnak mondható rádiókkal.
- A rádiónak legyen érvényes szerződése a megfelelő hatóságokkal. Magyarországról sugárzott rádió esetén legyen bejelentve az NMHH-hoz és fizessen jogdíjat az Artisjus és a MAHASZ felé!
- Küldj nekünk egy legalább 400 karakteres leírást a rádióról. Írd bele, hogy mikor indult a rádió, kik alapították, hol fogható, mely korosztály a célközönség, milyen a rádió zenei palettája, milyen műsorok hallhatóak rajta! Minden információ hasznos amitől jobban megismerhetik a rádiót az emberek!

A nálunk megjelenő rádiók számára beágyazható webes lejátszót biztosítunk, amely akár az aktuálisan játszott dalt, korábban játszott dalok listáját, műsorújságot vagy akár webkamerát is tartalmazhat. Ezekben lévő adatok frissítését, esetlegesen a program hibáit ingyen javítjuk. További információ >>

Ezen felül szeretnénk támogatni a kisebb rádiókat azzal, hogy akár ingyen is IOS valamint Android alkalmazást biztosítunk számukra, melyekre a szükséges hibajavításokat frissítéseket ingyen vállaljuk. További tájékoztatást ezzel kapcsolatban e-mailben tudunk adni.

Sikeres beküldés!

Szeretnéd, hogy sikeres legyen a rádiód az oldalunkon? Akkor olvasd el ezt a kis útmutatást!

Ha elfogadjuk a jelentkezésed attól még nem biztos, hogy a főoldalon a listában meg is jelenik a rádiód, lehet, hogy csak a További rádiók gombra kattintva fog látszani.

Hogy tudod minél fentebb tornászni a rádió pozícióját a listában?

Osztd meg Facebookon, hogy már nálunk is elérhető a rádiód, valamint rakj ki Partner linket a weboldaladra, ami a myonlineradio.hu-n lévő rádiódra mutat. Ehhez adunk bannert is, amit a Rádió beágyazás oldal alján meg is találhatod! Ha mindezeket megtetted, küld el nekünk, hogy kiraktad, és ha egyik feltétel teljesül, akkor 40. pozícióba, ha pedig mind a kettő, akkor 30. pozícióba rakjuk az első hónapban a rádiód, valamint mi is megosztjuk Facebook oldalunkon, aminek közel 60 ezer kedvelője van!

A második hónaptól a rádió már az oldalunkon való hallgatottsága, népszerűsége alapján kerül rendezésre. Így ha az első hónap sikeres, garantálható hosszútávon a jó pozíció.