Partnerség

Szeretnél felkerülni Magyarország legnépszerűbb rádiós oldalára, amit naponta több tízezer ember látogat? Nincs más dolgod, mint az itt található űrlapon keresztül jelentkezni! Azonban felhívjuk a figyelmed, hogy a sikeres elbírálásnak van néhány feltétele, mellyel az a célunk, hogy kiszűrjük a tucat rádiókat és minőségi listát állítsunk össze!

Feltételek:
- Főműsoridőben stabilan legyen legalább 40 online hallgatója a rádiónak. Ennek ellenőrzéséhez szükségünk lesz a szerver státusz oldalának elérésére.
- Ha esetleg nincs ennyi hallgató, akkor kivételt teszünk a napi élő műsorral, frekvenciával rendelkező, vagy valami miatt unikálisnak mondható rádiókkal. Ha egyik lehetőség sem adott, akkor van mód fizetett kiemelésre, ami egyszeri költséggel jár!
- A rádiónak legyen érvényes szerződése a megfelelő hatóságokkal. Magyarországról sugárzott rádió esetén legyen bejelentve az NMHH-hoz, és fizessen jogdíjat az Artisjus és a MAHASZ felé!
- A rádió stream HTTPS protokoll titkosításon keresztül legyen elérhető!
- Küldj nekünk egy legalább 400 karakteres leírást a rádióról. Írd bele, hogy mikor indult a rádió, kik alapították, hol fogható, mely korosztály a célközönség, milyen a rádió zenei palettája, milyen műsorok hallhatóak rajta! Minden információ hasznos amitől jobban megismerhetik a rádiót az emberek!
- Kerüljön fel a logónk a rádió weboldalára! Ehhez szükséges logót a rádió feltöltése után fogjuk küldeni. A logó elegendő, ha az oldal láblécébe vagy az oldalon lévő partnerek közé kerül fel.

A nálunk megjelenő rádiók számára beágyazható webes lejátszót biztosítunk, amely akár az aktuálisan játszott dalt, a korábban játszott dalok listáját, műsorújságot, vagy akár webkamerát is tartalmazhat. Az ezekben lévő adatok frissítését, a program esetleges hibáit ingyenesen javítjuk. További információ >>

Sikeres beküldés!

Szeretnéd, hogy sikeres legyen a rádiód az oldalunkon? Akkor olvasd el ezt a kis útmutatást!

Ha elfogadjuk a jelentkezésed, attól még nem biztos, hogy a főoldalon a listában meg is jelenik a rádiód, lehet hogy csak a "További rádiók" gombra kattintva fog látszani.

Hogyan tudod minél feljebb tornászni a rádiód pozícióját a listában?

Oszd meg Facebookon, hogy már nálunk is elérhető a rádiód, valamint rakj ki Partner linket a weboldaladra, ami a myonlineradio.hu-n lévő rádiódra mutat. Ehhez adunk bannert is, amit a Rádió beágyazás oldal alján meg is találsz! Ha mindezeket megtetted, küldd el nekünk, hogy kiraktad, és ha csak az egyik feltétel teljesül, akkor a 40. pozícióba, ha pedig mind a kettő, akkor a 30. pozícióba rakjuk az első hónapban a rádiód, valamint mi is megosztjuk Facebook oldalunkon, aminek több mint 77 ezer kedvelője van!

A második hónaptól a rádiód már az oldalunkon való hallgatottsága, népszerűsége alapján kerül rendezésre. Így ha az első hónap sikeres, hosszútávon garantálható a jó pozíció.