Rekordot döntött a Music FM

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A hazai rádiók közt egyedülálló számú követőt tud magáénak a 89.5 Music FM Facebook oldala, a rádiót eddig csaknem 700 ezer ember lájkolta. A minap egy kimagasló rekord is született: egyetlen posztra 1300 komment érkezett és 300 ezer embert ért el.

A 89.5 Music FM a kezdetektől törekedett arra, hogy a kereskedelmi szempontból fontosnak számító fiatal felnőtt célcsoportot nem csak az őket megcélzó on-air műsorstruktúrával, de a korosztály médiafogyasztási szokásait követve aktív social media jelenléttel is elérje. Ennek eredménye, hogy ma már több mint 686 ezer lájkolót tudhat magáénak, és az elmúlt héten például 1200 fővel nőt az oldalkedvelők száma Facebook oldalukon, ahol 2.3 millió embert értek el egy hét alatt.

“A minap egy kimagasló eredmény is született a radió közösségi oldalán” – mondta Kiss Anikó, a rádió vezérigazgatója. “A hétvégén kikerült egy poszt a 89.5 Music FM Facebook oldalára, ami hihetetlenül megmozgatta a hallgatókat.  Több mint 1300 komment érkezett a kép alá. Ilyen még nem volt, az aktív jelenlétnek köszönhetően közel 300 ezer embert ért el ez az egyetlen megjelenés.” – tette hozzá a vezérigazgató.

A magyarországi földi sugárzású rádiók Facebook toplistája jelenleg az alábbiak szerint alakul:

20170823 musicfm fb rank

Érdemes megemlíteni az FM frekvenciával csak egykoron rendelkező, de még mindig aktívan kommunikáló csatornákat is: a Rádió Face közel 669 ezer, a Class FM 442 ezer, a Rise FM pedig 214 ezer rajongót tudhat magáénak.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

89.5 Music Fm Komment doboz