Megszűnik Friderikusz műsora a 89.5 Music FM-en

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A jövőben az eddig megszokott zeneközpontú műsorstruktúra lesz hallható a vasárnap délelőtti sávban.

Mintegy két hónap után véget ér a Friderikusz, VASÁRNAP! című műsor a 89.5 Music FM-en. A közéleti és kulturális témákat is érintő magas szövegarányú program helyett ezentúl az eddig megszokott zeneközpontú műsorstruktúra lesz hallható a vasárnap délelőtti sávban.

Megszűnik Friderikusz műsora a 89.5 Music FM-en

(forrás: facebook.com/musicfmhungary)

Kiss Anikó, a rádió vezérigazgatója elmondta: a Music FM teljes stábja sok sikert kíván a a Friderikusz Vasárnap című műsor esetleges folytatáshoz, mivel van létjogosultsága egy olyan adón, amelyhez műsorstruktúrájában, arculatában és hangzásában illeszkedni tud.

6 éves lett a 89.5 Music FM

Az állomás március 7-én ünnepelte 6. születésnapját, amit a hallgatók dudálása tett emlékezetessé. FittiKém, a Délutáni Road Show-ban minden autóst, aki a 89.5 Music FM-et hallgatja megkért, hogy egy hangos dudaszóval kívánjon még sok boldog születésnapot a rádiónak. A születésnapos adó ezen felül egész nap nyereményekkel lepte meg hallgatóit.

Megszűnik Friderikusz műsora a 89.5 Music FM-en

(A 89.5 Music FM stábja – forrás: facebook.com/musicfmhungary)

Az ünnep alkalmából egyébként rengeteg hallgató gratulált és mondta el véleményét a 89,5 Music Fm-ről. “Hallgatóközpontú, energikus, őszinte, érdekes, sorjáztak a jelzők, de rengeteg hallgató kifejtette azt is, hogy a 89,5 Music Fm az egyetlen adó, amellyel naponta személyesen találkozni lehet és valóban kíváncsi a hallgatóira, akiknek rendszeresen segítséget is nyújt” – mesélte Kiss Anikó, a rádió vezérigazgatója.

A jubiláló rádió eddig több mint harmincezer órányi zenét, majd’ félmillió dalt adott le és több tízezer kívánságot teljesített. Az állomás már a megalakulásának évében – a hallgatók szavazatai alapján – az “Év legnépszerűbb” rádiója lett a Rádiós Korrektúra közönségszavazásán, és azóta is minden évben a közönség a kedvencévé választotta a Music FM-et.

Szintén nem telt el év, hogy valamelyik műsorvezetőjét ne választották volna a legkedveltebbé, de emellett számos egyéb szakmai díjat is nyertek az évek során a Music FM műsorai illetve műsorvezetői, 2013-ban például Sajtó Nívó-díjjal tüntették ki a közvélemény gyors, pontos, hiteles tájékoztatásáért.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

89.5 Music Fm Komment doboz