Csütörtökön elhallgat a Music FM

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Az Önindító stábja máshol folytathatja.

Hét éves működés után csütörtök éjfélkor elhallgat a Music FM a budapesti 89,5 MHz-en – adta hírül Facebook-oldalán a rádió. A posztban azt írják, hogy a Music FM tulajdonosa és vezetése mindent megtett annak érdekében, hogy az éterben maradhassanak, de nem jártak sikerrel.

Sajnos búcsúznunk kell. 7 csodálatos év után csütörtökön éjfélkor elhallgat a Music Fm.Az utolsó pillanatig bíztunk…

Közzétette: 89.5 Music Fm – 2019. február 4., hétfő

 
„Az utolsó pillanatig bíztunk abban, hogy ez elkerülhető, hiszen tudtuk, a Music FM rengeteg hallgatónak jelentett biztos pontot a mindennapokban. (…) Köszönünk nektek minden pillanatot! 79 óránk és 20 percünk maradt, töltsük együtt” – közölték.

A rádió helyzete a Music FM reggeli műsorában, az Önindítóban is szóba került ma reggel. Bochkor Gábor, a műsor egyik házigazdája azt mondta, hogy egyelőre nem tudnak pontos információkat mondani a jövőjükkel kapcsolatban, majd hozzátette: „bízzatok benne, és higgyétek el, nem fogunk nagyon hosszan eltűnni, ennyit tudunk ígérni így”.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Music FM-nek azért kell elhallgatnia, mert a Médiatanács novemberben nem hosszabbította meg a rádió műsorszolgáltatási jogosultságát, mivel szerintük az nem teljesítette adatszolgáltatási kötelezettségét, illetve díjtartozása is volt.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

89.5 Music Fm Komment doboz