Elhallgatott a 89.5 Music FM

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Viszhall, 89.5 Music FM!

Pontban éjfélkor elhallgatott a 89.5 Music FM. A Közép-Magyarországi régió egyik legnépszerűbb rádiója azért kényszerült befejezni az FM sugárzást, mert a Médiatanács tavaly novemberben nem hosszabbította meg az adó műsorszolgáltatási jogosultságát.

A több mint 700 ezres Facebookos rajongótáborral rendelkező kereskedelmi állomás egy nagyszabású kitelepüléssel búcsúzott a hallgatóktól, a Délutáni Roadshow a dunakeszi Bauhaus parkolójából jelentkezett tegnap délután.

A Music FM egyik legnépszerűbb műsora, a Bochkor Gábor és István Dániel által vezetett Önindító sorsa egyelőre még bizonytalan, de egyre valószínűbb, hogy egy másik rádióban folytatódik hamarosan. A két házigazda a tegnap reggeli utolsó adásban arról beszélt, hogy több irányból is érkeztek feléjük megkeresések, Bochkor Gábor pedig egy újonnan induló rádióra is utalt.

Éjfél előtt sorban búcsúztak el a stábtagok, végül Kiss Anikó, program- és vezérigazgató köszönt el a hallgatóktól. Beszédét azzal zárta: “hisszük, hogy lesz folytatás!”.

A Music FM utolsó 10 perce alább meghallgatható:

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

89.5 Music Fm Komment doboz