Karitatív mozgalmat indítottak Bochkorék

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Egy madridi pap ötlete nyomán, Bochkorék buzdítására itthon is beindulhat egy karitatív kezdeményezés, mely a hajléktalanoknak kínál lehetőséget, hogy ételhez jussanak és méltósággal étkezhessenek, mint bárki más.

A spanyol fővárosban egy helyi pap nyitotta meg Madrid egyik legfelkapottabb éttermét, ahol sztárszakácsok állnak sorba, hogy főzhessenek, a fizetővendégek pedig már hónapokkal előre foglaltak asztalt, hogy ott ebédeljenek.

Az étterem érdekessége, hogy esténként pedig több mint 100 hajléktalannak nyújt étkezési lehetőséget a sztárséfek étkeit kínálva, méltó körülmények közt a nélkülözőknek is. A Music FM Önindítójában Bochkorék felkapták ezt a hírt és hamarosan nagy felbuzdulást értek el a hallgatók közt, akik örömmel segítenének abban, hogy itthon is legyen egy hasonló kezdeményezés.

Bochiék egy hazai Michelin-csillagos séfet, Sárközi Ákost, a Borkonyha konyhafőnökét is felhívták, aki örömmel vállalná, hogy ételeket készít egy hasonló hazai étteremben. A műsor annyira felpörgette a hallgatókat, hogy végül tucatjával érkeztek a felajánlások: van aki helyet kínált a kezdeményezésnek, mások alapanyagot és egyéb segítséget nyújtanának, míg a Borkonyha sztárséfje azt is felajánlotta, hogy más séfeket is megnyer ennek a jótékonysági ügynek.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

89.5 Music Fm Komment doboz