Új műsorvezető-párossal indítja a 2021-es évet a 95.8 Sláger FM

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Kiss Orsi és Kovács Áron visszatér a 95,8 MHz-re.

Alig néhány évvel ezelőtt intett búcsút a rádiózásnak Kiss Orsi ‘Kisó’ és Kovács Áron, akik – kisebb nagyobb megszakításokkal – több, mint egy évtizede dolgoznak együtt. A műsorvezető-páros hat évig vezette a közönségkedvencnek számító Class 40 slágerlistát, majd a 95.8 frekvenciára, az akkori Rock FM-re váltottak, ahonnan néhány éve távoztak. Most éppen erre a hullámhosszra térnek vissza a Sláger FM csapatát gazdagítva.

„Nagyon örülünk, hogy újra együtt vezethetjük a Slágerlistát, a mai napig sokan emlegetik az általunk vezetett TOP40-t. Már félszavakból is megértjük egymást Kisóval, igaz, annak idején, mikor először találkoztunk volt egy nézése. Azóta eltelt több, mint 15 év, összecsiszolódtunk és most újra pörgetjük – na és persze kommentáljuk is – a toplista slágereit” – mondta Kovács Áron, akihez hasonlóan Kisó is nagyon várja már a közös munkát.

„Január 17-től, minden vasárnap jelentkezünk majd a Samsung Experience Slágerlistával. Úgy voltunk vele, hogy ami jó, azon ne változtassunk – így továbbra is a MAHASZ heti TOP40 listáján megyünk végig. Mindkettőnk számára fontos volt, hogy szabad kezet kaphassunk a műsort illetően. Ezért ismét lesz Visszapillantó, a zenetörténelem legnagyobb ikonjaival és Áron specialitása, az ál-interjúk is visszatérnek, amelyben hazai előadók interjúiból vág ki részleteket és tesz eléjük más kérdéseket. Annak idején azért működött és azért szerették a műsort a hallgatók, mert önmagunk lehettünk. Folyton csipkelődtünk egymással, mindenkit megmartunk, – a jóízlés határin belül – nem kellett azt mondanunk, hogy tetszik egy dal, ha rossznak tartottuk. Mindezekre változatlanul számíthatnak majd a hallgatók a minden vasárnap 16:00-tól jelentkező Slágerlistában” – mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak Kisó.

RADIOSITE

Hír forrása: RADIOSITE

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Sláger FM Komment doboz