InfoRádió legfrissebb hírei

InfoRádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között nében, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Változás az InfoRádió sales csapatában


Publikálás ideje: 2016.09.19.

Változás az InfoRádió értékesítési csapatában

Távozik a rádiótól Hamvas Márta, kereskedelmi igazgató.

Publikálás ideje: 2016.09.14.

Tudományos magazint indít az InfoRádió az Akadémiával

"Szigma - a holnap világa" címmel tudományos magazinműsor indul szeptember 13-án, kedden a 19 órai hírek után az InfoRádióban a Magyar Tudományos Akadémia támogatásával.

Publikálás ideje: 2016.09.12.

RÁDIÓ ROCK - Nincs egy hónap sem, és elindul a magyar rockrádió

Már tavaly ősszel beszámoltunk arról, hogy az InfoRádió korábbi sávján, a 95,8-on elindulhat egy független rockrádió, és most már célegyenesbe ért a Magyar Rockzenészek Egyesülete főnökségének kezdeményezése: május 14-én elindul a Rádió Rock, amit természetesen online is lehet majd hallgatni.

Publikálás ideje: 2016.04.25.

Új kereskedelmi igazgató az InfoRádióban

2016. február 17-től Hamvas Márta az InfoRádió új kereskedelmi és termékfejlesztési igazgatója.

Publikálás ideje: 2016.02.18.

Ünnepel az InfoRádió

2000. október 2-án indult Magyarország első hírrádiója, a 15 éves InfoRádió, amely kizárólag híreket és információkat sugároz. A negyedóránkénti gyors és pártatlan hírszolgáltatás mellett a közélet legfontosabb és legfrissebb információit helyszíni tudósításokkal, rendkívüli híradásokkal és magazinműsorokkal egészíti ki.

Publikálás ideje: 2015.10.02.

Távozik a Juventus Rádió vezérigazgatója

Facebook-posztban jelentette be távozását a Juventus rádió vezérigazgatója, Door Tamás. A 15 éve a rádiós piacon dolgozó szakember 2011 júliusa óta a Juventus Rádió kereskedelmi igazgatója, korábban az InfoRádióban, a Roxy Rádióban és a Rise FM-ben töltött be hasonló pozíciókat.

Publikálás ideje: 2015.06.18.

55 millió műszaki fejlesztésekre

Húsz közösségi tévé és rádió nyert a műszaki fejlesztést célzó pályázat első fordulójában, köztük a Klubrádió és az InfoRádió is. A Médiatanács a közösségi rádiók és televíziók műszaki fejlesztését szolgáló pályázat első fordulójában húsz médiaszolgáltató számára nyújtott pénzügyi támogatást, összesen 55,2 millió forint értékben.

Publikálás ideje: 2015.06.01.

A tárgyilagosság szerethető

Az InfoRádió nemcsak tájékozottságot ad, hanem rokonszenvet is ébreszt - ez derül ki egy friss kutatásból, amely során csatorna hallgatóinak érzelmeire is rákérdeztek.

Publikálás ideje: 2015.02.25.

Nem csak reggel társ a rádió

2012-ben alakult meg a magyarországi Rádiós Médiaszolgáltatók Egyesülete (RAME): a szakmai szervezet elsődleges célja az iparági integráció segítése, a piaci szereplők érdekképviselete és érdekérvényesítése. Az egyesület alapító tagjai a Class FM, Gazdasági Rádió, Juventus Rádió, InfoRádió 88.1, Jazzy Rádió, Magyar Katolikus Rádió, Klasszik Rádió, Lánchíd Rádió, MTVA, Music FM.

Publikálás ideje: 2014.11.15.