InfoRádió legfrissebb hírei

InfoRádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Ünnepel az InfoRádió

2000. október 2-án indult Magyarország első hírrádiója, a 15 éves InfoRádió, amely kizárólag híreket és információkat sugároz. A negyedóránkénti gyors és pártatlan hírszolgáltatás mellett a közélet legfontosabb és legfrissebb információit helyszíni tudósításokkal, rendkívüli híradásokkal és magazinműsorokkal egészíti ki.

Publikálás ideje: 2015.10.02.

Távozik a Juventus Rádió vezérigazgatója

Facebook-posztban jelentette be távozását a Juventus rádió vezérigazgatója, Door Tamás. A 15 éve a rádiós piacon dolgozó szakember 2011 júliusa óta a Juventus Rádió kereskedelmi igazgatója, korábban az InfoRádióban, a Roxy Rádióban és a Rise FM-ben töltött be hasonló pozíciókat.

Publikálás ideje: 2015.06.18.

55 millió műszaki fejlesztésekre

Húsz közösségi tévé és rádió nyert a műszaki fejlesztést célzó pályázat első fordulójában, köztük a Klubrádió és az InfoRádió is. A Médiatanács a közösségi rádiók és televíziók műszaki fejlesztését szolgáló pályázat első fordulójában húsz médiaszolgáltató számára nyújtott pénzügyi támogatást, összesen 55,2 millió forint értékben.

Publikálás ideje: 2015.06.01.

A tárgyilagosság szerethető

Az InfoRádió nemcsak tájékozottságot ad, hanem rokonszenvet is ébreszt - ez derül ki egy friss kutatásból, amely során csatorna hallgatóinak érzelmeire is rákérdeztek.

Publikálás ideje: 2015.02.25.

Nem csak reggel társ a rádió

2012-ben alakult meg a magyarországi Rádiós Médiaszolgáltatók Egyesülete (RAME): a szakmai szervezet elsődleges célja az iparági integráció segítése, a piaci szereplők érdekképviselete és érdekérvényesítése. Az egyesület alapító tagjai a Class FM, Gazdasági Rádió, Juventus Rádió, InfoRádió 88.1, Jazzy Rádió, Magyar Katolikus Rádió, Klasszik Rádió, Lánchíd Rádió, MTVA, Music FM.

Publikálás ideje: 2014.11.15.