Reggeli Show - Morning show - Online Rádió

(Szavazatok:7, Átlag:4.6)
Az online rádióadás automatikusan elindul néhány másodperc után. Kérlek, ha az online rádiós lejátszó leállna, akkor nyomj a stop gombra majd újra a play gombra. A rádióadásokat online mobiltelefonon keresztül is tudod hallgatni.
Ha a rádióadás nem indul, akadozik, megszakad, akkor kérlek írj a kapcsolat oldalon nekünk, vagy kommentelj a facebook komment dobozba a lejátszó alatt. Ha pedig egyáltalán nem indul el, akkor próbáld meg a hibakereső oldalon ellenőrízni, hogy mi lehet a gond.
Az online adás a nagy érdeklődés miatt túlterhelt. Érdemes a webkamerán keresztül nézni és ott hangot adni. Az nem akad! A webkamerát a jobb sáv tetején találjátok.
További Rádiók

Írj nekünk a Reggeli Show - Morning show Onlineról vagy csak üzenj, csacsogj

Reggeli Show - Morning show Onlineról

Hallgasd online a Morning show-t vagy új nevén Reggeli Show-t, ami Magyarország legnépszerűbb reggeli műsora. A rádióműsor 2009. november 30-án a Class FM-el egy időben indult. A Sebestyén Balázs, Vadon János, és Rákóczi Ferenc által vezetett műsor valójában a korábban megszűnő Danubius-on hallható Pirítós nevű reggeli műsor folytatása. A kis csapat 2010-ben médiatörténelmet írt mivel az addig 12 éve leghallgatottabb Bumerángot sikerült letaszítani a reggeli műsorok trónjáról. A nagy hármas által vezetett műsor 2016. november 16-án elhallgatott annak köszönhetően is, hogy az anyarádió elveszítette analóg frekvencia csomagját. A show azonban nem állhat meg így 2016 december 5-től újra hallhatók a Rádió 1-en. A műsor neve azonban most már Reggeli Show.

Rádió 1 frekvenciák:

Budapest - FM 96,4 MHz
Győr FM 103,1
Miskolc FM 96,3
Nyíregyháza FM 91,1
Szekszárd FM 91,1
Balaton FM 105,7
Baja FM 94,3
Dunaföldvár FM 107,5
Paks FM 107,5
Heves FM 93,7

Elérhetőségek

Reggeli Show - Morning show Rádióval kapcsolatos hírek

Reggeli Show - Morning show webkamera

Rádióadás rögzítése

Rögzítendő felvétel hossza: 1 perc
Rögzítés megkezdése

A rögzítés sajnos könnyedén megszakadhat. Ilyenkor meg kell várni, míg letelik a letöltésre szánt idő és érdemes újra próbálkozni.

Építőjellegű véleményeket szívesen várjuk a komment dobozban.

Ez a funkció nem ér fel az asztali alkalmazások kényelmével. Arra azonban megfelelő lehet, hogy ha van egy rádiórészlet, akkor az könnyen, gyorsan rögzíthető legyen!

Chat