Rádióműsorok

Kíváncsi vagy milyen rádióműsorok lesznek hallhatóak az egyes rádiókban? A műsorújságunkban megtalálod egy hétre előre több mint 78 rádió műsorprogramját és a hozzájuk kapcsolódó legfontosabb információkat, mint például a műsorvezetők nevét, vagy kedvcsinálót a műsorokhoz. A listából a rádiókereső segítségével át tudsz váltani másik rádióra, vagy a dátum mezővel be tudod állítani, hogy melyik naptól kezdve mutassa a rádiók programjait. Esetleg ha azt vetted észre, hogy a műsorújságunkban nem az a műsor szerepel, ami épp szól a rádióban, akkor kérlek írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül és amint tudjuk javítjuk.

06:00 - Balázsék
Sebestyén Balázzsal, Vadon Jánossal és Rákóczi Ferenccel
10:00 - Györke Attila
Az igazi mai slágerekkel Györke Attila várja a hallgatókat
17:00 - Live Mix
Juhász Gerivel és Lotfi Begivel
18:00 - Kívánságműsor
Juhász Gerivel
20:00 - Disco's Hit
Bárány Attila, Dj Junior, Hamvai PG.
21:00 - WORLD IS MINE Radio Show
Metzker Viktória
23:00 - WORLD IS MINE Radio Show
Jauri
06:00 - Bochkor
Bochkor Gábor és Lovász László
10:00 - Retro nappal
Nyerges Izabella
15:00 - Retro délután
Dénes Tamással
20:00 - Abaházi Presszó
Abaházi Csaba
23:00 - Éjjeli mesék
Vas Maya
00:00 - Himnusz
00:02 - Éjszaka Petőfivel
Mix, 358 perc
06:00 - Hírek
06:03 - Talpra magyar - Reggel a Petőfi Rádióval
06:30 Hírpercek
07:00 Hírek
07:30 Hírek
08:00 Hírek
08:30 Hírek
09:00 Hírek
10:00 - Hírek
10:03 - Eszembe jutottál
műsorvezető: Iller Bálint
11:00 Hírek
12:00 Hírek
13:00 Hírek
14:00 - Hírek
14:03 - Egész úton - hazafelé a Petőfi Rádióval
műsorvezető: Majoros Rita
Vegyes zenei műsor/összeállítás, 177 perc
15:00 Hírek
16:00 Hírek
18:00 - Hírek
18:03 - Petőfi Top 15
műsorvezető: Meggyesi Gábor
19:00 - Hírek
19:03 - Minek nevezzelek?
műsorvezető: Boros Csaba
-MŰFAJ-, 117 perc
20:00 Hírek
21:00 - Hírek
21:03 - Rontom Bontom
műsorvezető: Meggyesi Gábor
-MŰFAJ-, 176 perc
22:00 Hírek
00:00 - Anno Budapest (ism.)
A hallgatók emlékeiből rakja össze az ismeretlen főváros képét Panxnotded Miklós. Budapest épületein, parkjain, közterein, szórakozóhelyein, legendáin ... Tovább >> keresztül bemutatkozik a város régi és akár az új arca is. És mi van ha nem telefonálnak? (06-1-24-07-953)A szerkesztő: Árva Brigitta.Az Anno Budapest Facebook-oldala
02:00 - Dobszerda (ism.)
Váradi Júlia beszélget. Művészportréiban igyekszik megismerni az alkotót, az alkotásait, az életét és azt is, hogy érzi magát a művész a mostani „bőré ... Tovább >>ben”.
03:00 - Szabadság, elvtársak! (ism.)
Szabadság, elvtársak! – Harmincéves a rendszerváltás. Arcok, történetek olyanoktól, akik átélték azt, amit a 90-es évek elején mi is átéltünk, de kics ... Tovább >>it más szemszögből.
04:00 - Bonyolult dolgok (ism.)
A Bonyolult dolgok közérdekű társadalomtudományi, társadalompolitikai témákat dolgoz fel szakértőkkel, tudósokkal, vagy a témát feltáró újságíróval.Mi ... Tovább >>nden műsor egy kérdést feszeget, de igyekszünk azt minél alaposabban körüljárni, és bemutatni, hogy egy-egy helyzetnek számos kimenetele és megoldása lehet. A válaszokat és a megoldásokat nem feltétlenül mi adjuk meg a kérdésekre, inkább arra törekszünk, hogy bemutassuk, hogy adolgok a legtöbbször nem feketék vagy fehérek, hanem annál sokkal de sokkal bonyolultabbak. A műsort Korpás Krisztina és Bálint Judit vezeti.
05:00 - Zöldklub (ism.)
Zöldklub – Flóra, fauna és fenntartható fejlődés, a Klubrádió természet- és környezetvédelmi műsora.A Zöldklubban igyekszünk nem leszűkíteni a keretek ... Tovább >>et, hanem megvizsgálni az ember és környezete kapcsolatát, nem csak a jövőben és a jelenben, hanem a múltban is. Megpróbáljuk megérteni, hogy mi adja a természethez való viszonyulásunk alapjait, hogyan változtunk mi, hogyan változtattuk meg a környezetünket, és hogyan tudnánk újra kapcsolódni hozzá?Flóráról, faunáról, fenntartható fejlődésről minden pénteken 15 és 16 óra között.
06:00 - Reggeli gyors
Tájékozatlanság ellen...Belpolitika, külpolitika, gazdaság, időjárás jelentés, friss közlekedési információk, közéleti hírek, riportok, interjúk, gazd ... Tovább >>asági-jelentések, programajánlók, sport-hírösszefoglaló...A Reggeli gyors Facebook-oldala
09:00 - Reggeli gyors/Reggeli személy
10:00 - Ötös - Para-Kovács Imrével
Sokkal jobb egészségesnek, fiatalnak és gazdagnak lenni, mint betegnek, öregnek és szegénynek. - mondta a mester, és milyen igaza volt. Ebben a magazi ... Tovább >>nban jól megférnek egymás mellett a kis szőrös állatok és a nagy kopasz buddhista tanítók...
12:00 - A lényeg
A Klubrádió hírműsora. Tudósítások, hírek, interjúk, riportok.A nap legrészletesebb hírösszefoglalója délben és este, több szemszögből, objektíven, hi ... Tovább >>telesen...
12:15 - Ezitta Fórum
13:00 - Könyvklub - bővített kiadás
14:00 - Vény nélkül
A Klubrádió egeszégügyi magazinműsora. Minden adásban tudományosan megalapozott jótanácsokkal próbáljuk csillapítani fájdalmainkat, problémáinkat.
14:30 - Vállalkozók Klubja
A Klubrádió gazdasági magazinműsora. Zsebbevágó kérdések a 'Pénz' világából. Egyszerűen és érthetően.
15:00 - Operaklub - nem csak operakedvelőknek!
Opera az egész világ!Zenés beszélgetés a világról, az életről, önmagunkról.Hogyan látják a világot az "operások" - énekesek, zenészek, karmesterek, re ... Tovább >>ndezők - és hogyan látja az operát a világ? Az Operaklubban a hallgató hétről-hétre találkozhat és megismerkedhet a magyar zenei élet kiválóságaival. Az operák apropóján, nem csak zenéről beszélgetünk, hanem minden másról: az irodalomtól a gasztronómiáig, a sporttól a pszichológiáig, a divattól az orvostudományig. Szeretnénk közel hozni a müfajt úgy, hogy a hallgató azt érezze, hogy az opera nemcsak a kultúra, hanem a mindennapi életünk szerves része is lehet.
16:00 - Megbeszéljük...
Bolgár György és a hallgatók negyed évszázados műsora, amely 2002 januárja óta hallható a Klubrádióban.Beszéljük meg mi történt az utcánkban, a városu ... Tovább >>nkban, az országban, a nagyvilágban...A műsor telefonszámai:06 1/387-8452, 06 1/387-8453
18:00 - A lényeg
A Klubrádió hírműsora. Tudósítások, hírek, interjúk, riportok.A nap legrészletesebb hírösszefoglalója délben és este, több szemszögből, objektíven, hi ... Tovább >>telesen...
18:15 - Esti gyors
Mi történt ma?Napzáró objektív hírháttér műsor hétköznaponként 18 órától 19 óráig. Minden, ami mai, friss és ropogós, legyen az belpolitika, külpoliti ... Tovább >>ka, gazdaság, kultúra vagy éppen sport…
19:00 - Tűréshatár
Ismeretterjesztő műsor, de nincsenek tabu témák...
20:00 - Belső közlés
A Klubrádió zenés, irodalmi műsora Pályi Márk szerkesztésében jelentkezik hétfőnként. A műsorban hétről hétre költők vagy írók olvassák föl megjelenés ... Tovább >> előtt álló szövegeiket, és zeneszámokat hoznak mellé, amelyek befolyásolták a szövegeik megszületését, alkotói pályájukat, meghatározták életük fordulópontjait. A zene itt nem az okos szó elhallgattatását, hanem az ahhoz fűződő viszonyunk elmélyítését segíti. Nem csupán díszítőelem, hanem rajta keresztül tudunk meg a vendégünkről fontos dolgokat. Pályakezdőktől a szakma nagyjaiig sok mindenki megfordult már a stúdióban, és számos fiatal színész felolvasása gazdagította a tartalmazt. Időről időre pedig rendhagyó adásokkal lepik meg a hallgatókat a műsor készítői: egy-egy ismeretlen, de nagyon érdekes szövegről vagy témáról esik szó.
21:00 - Világtalálkozó (ism.)
Kadarkai Endre új műsora a Klubrádión minden szombaton déltől! A Világtalálkozóban két teljesen eltérő habitusú és értékrendű közismert embert ültet e ... Tovább >>gy asztalhoz. Olyanokat, akiket valószínűleg máskülönben nem hozott volna össze az élet. Ezúttal nemcsak ő kérdez tőlük, hanem ők is egymástól.Az adást követően a YouTube csatornánkon meg is nézheti az adás videófelvételét.
22:00 - Ötös - Para-Kovács Imrével (ism.)
Sokkal jobb egészségesnek, fiatalnak és gazdagnak lenni, mint betegnek, öregnek és szegénynek. - mondta a mester, és milyen igaza volt. Ebben a magazi ... Tovább >>nban jól megférnek egymás mellett a kis szőrös állatok és a nagy kopasz buddhista tanítók...
23:30 - Hangosfilm - Szélesvásznú verzió (ism.)
Kimaradt jelenetek, extrák, audiokommentár, és minden, ami egy rendezői változatba beleférhet. Művészportrék, filmelemzések, képregény adaptációk, moz ... Tovább >>is múltidézés félórában.
00:00 - Himnusz
00:02 - Hírek
Hírműsor
00:10 - Regényes történelem
00:32 - Egyszer volt...
00:54 - Éjszakai zene
01:00 - Hírek
Hírműsor
01:03 - 100 éve történt
100 évvel ezelőtt IV. Károly kétszer is megkísérli visszafoglalni a magyar trónt, megalakul a Bethlen-kormány, összecsap a rongyos gárda és az osztrák ... Tovább >> csendőrség, majd a leghűségesebb város, Sopron Magyarországot választja. De milyen volt a közellátás, az egészségügy, a honvédelem és a gazdasági helyzet? Hogyan működött egy megcsonkított ország néhány hónnappal a trianoni szerződés aláírása után? A kérdés tengernyi, a válaszok sem váratnak magukra.
01:25 - XX. századi történelem
01:47 - Éjszakai zene
02:00 - Hírek
Hírműsor
02:03 - Gondolat-jel
A Kossuth Rádió kulturális hetilapja
A patinás, évtizedes múltú műsor célja bemutatni a hazai és a határon túli magyar kultúra aktualitásait, trend ... Tovább >>jeit, fontos eseményeit. Minden adás igyekszik egy-egy tematika köré csoportosítva, vagy éppen magazinszerűen, a sokféleség jegyében a lehető legtöbb művészeti ágat, és művészeti irányzatot bemutatni, valamint egy-egy mindenkit foglalkoztató kulturális jelenséget körüljárni.
Szerkesztő: Farkas Adrienne
02:50 - Éjszakai zene
03:00 - Hírek
Hírműsor
03:03 - 30 éve szabadon
Harminc éve szabadon - A függetlenség éve: 1991.
A műsor a bel- és külpolitikai, gazdasági, társadalmi, illetve kulturális szempontból egyaránt izg ... Tovább >>almas évről mesél hetente jelentkező adásaiban. Szemtanúkat szólaltat meg, hajdani rádióműsorokból ad visszatekintést és történész, politológus, közgazdász szakértők közreműködésével igyekszik megértetni a három évtizeddel ezelőtti történéseket.
03:30 - Harminc perc alatt a Föld körül
Nemzetközi magazinműsor. Történetek a világból érdekes, meghökkentő, szívmelengető, vagy épp felháborító események nap mint nap. A műsor ezeket gyűjti ... Tovább >> össze és dolgozza fel. Minden, ami kimarad a híradókból.

Felelős szerkesztő: Pásztor Zoltán
03:53 - Éjszakai zene
04:00 - Hírek
Hírműsor
04:03 - Hajnali - népzene koránkelőknek
Zenei műsor
Szerkesztő: a Hagyományok Háza
04:30 - Határok nélkül (ism.)
A műsor hírt ad az elszakított nemzetrészek és a diaszpóra életéről, illetve az őket érintő döntésekről. Különös figyelmet fordít a Kárpát-medencei ma ... Tovább >>gyarság jogvédelmére, a Trianon utáni kisebbségpolitika következményeinek feltárására, és a szórványközösségek életének bemutatására.
05:00 - Hírek
Hírműsor
05:05 - Hajnal-Táj
Hajnal-táj – a vidék élete a Kárpát-medencében.A műsorban bepillantunk az apró falvak és a nagyvárosok mindennapjaiba, ünnepeibe, munkájába, örömeibe ... Tovább >>és problémáiba. Betekintünk a gazdálkodás rejtelmeibe és megrajzoljuk a vidéki magyar ember portréját. Állandó rovatainkban pedig állattartási tanácsokat, kertápolási ötleteket, horgászpraktikákat és programötleteket is adunk.

Magazin
email: hajnaltaj@rmtva.hu
benne: 5.00: Krónika; 5.30: Krónika; 5.58: Napi imádság
05:30 Hírek
05:58 - Napi Ima
06:00 - Jó reggelt, Magyarország!
06:01 Krónika
06:14 Közlekedés
06:15 Időjárás
06:16 Sport hírek
06:34 Elindultam szép hazámból
07:01 Krónika
07:15 Közl ... Tovább >>ekedés
07:16 Időjárás
07:30 Hírek
08:01 Krónika
08:15 Közlekedés
08:16 Időjárás
08:30 Hírek
09:00 - Hírek
Hírműsor
09:05 - Napközben
Legfontosabb hétköznapi ügyeink, kérdéseink, megoldásra váró problémáink nyomába eredünk.A közélet híreire frissen, gyorsan reflektáló szolgáltató műs ... Tovább >>orunk egy-egy témára, a sokoldalúság kedvéért, többször is visszatér. A műsor nagyban épít és számít az interaktivitásra, a hallgatók sms-ben feltett kérdéseit megválaszoljuk, felvetett „ügyeinek” utána járunk.

Benne:
9.30 Krónika 2'; 3'; 10.00 Krónika 10', 10.10 Sport hírek, 10.11 Közlekedés, 10.12 Időjárás, 10.30 Krónika 2'; 10.55 Hangtár, 10.57 Semmelweis-egészségpercek 1'

email: napkozben@radio.hu
sms: 06-30-9000-666
09:30 Hírek
09:32 Vírusinfo - közérdekű rovat a Napközben műsorában
10:00 Krónika
10:11 Közlekedés
10:12 Időjárás
10:30 Hírek
11:00 - Hírek
Hírműsor
11:05 - A hely
A Hely gyakran titkos, rejtett vagy kevéssé ismert helyszínen készül, ott élő, dolgozó beszélgetőtársakkal élénk, barátságos légkörben. Szórakoztató, ... Tovább >>ismeretterjesztő műsor, de valójában ennél sokkal több - emberekről, terekről és tárgyakról beszélő derű.
11:30 - Hírek
Hírműsor
11:32 - Vendég a háznál - Kommunikáció a szülőszobán
Kommunikáció a szülőszobán
Szerkesztő: Szendrei Edit
A szülőszobán elhangzott szavaknak különös súlya van. Meghatározó mondatok ezek, amelyek ör ... Tovább >>ökre bevésődnek a szülő nők emlékezetébe. A lelkükre éppúgy hatnak, mint ahogyan képesek voltak a testi, fizikai működést is befolyásolni a baba világrahozatalakor, feszülést vagy ellazulást keltve. A kommunikáció egy nagyon fontos eleme a szakmai tudatosságnak a gyógyításban is.
11:58 - Harangszöveg
Ma délben a romhányi római katolikus templom harangja szól a Kossuth Rádióban.
Romhány Nógrád megye nyugati részének egyik legnagyobb települése, m ... Tovább >>ely a Cserhát lankáin, Balassagyarmattól és Váctól is egyaránt 25 kilométer távolságra fekszik. Már a népvándorlás korában lakott terület volt, a kutatások kvád település nyomait tárták fel. Első ismert írásos említése a XIII. századból való, neve feltehetőleg a német Ruhmann személynévből származik. A helyi emlékezet azonban más névmagyarázatot őriz: eszerint a tatárjárás után a feldúlt, széthányt romokból épült újra a falu, s ekkor kapta a Romhány nevet. Eredetileg két részből állt, Nagy-Romhány és Kis-Romhány. 1598-ban mindkettőnek a Bornemissza család volt a birtokosa: a nagyobbiknak György, a kisebbik falurésznek Miklós. 1633-ban már csak egy Romhányt említenek a források. A település határában vívták a Rákóczi-szabadságharc utolsó jelentős csatáját 1710. január 22-én, melynek egykori színhelyét impozáns Turul emlékmű jelzi. A Szent György tiszteletére szentelt templom 1838-ban épült klasszicista stílusban, alig másfél év alatt. Köveit a falu lakói maguk bányászták. Belső festését 1966-ban Csiby Mihály végezte. 28 méter magas tornyában 5 harang lakik, melyek közül 3-at 1929-ben öntött Szlezák László. A legnagyobbat 1944-ben hadi célokra elvitték, ezt csak 1985-re tudta pótolni az egyházközség. A 258 kilós Jézus Szíve harangot Gombos Lajos őrbottyáni harangöntő mester készítette, amely minden délben hívja imára a romhányi híveket.

Ismétlés: 2021. április 24., szombat
12:00 - Déli harangszó
12:01 - Krónika
12:50 - Vízállásjelentés
13:00 - Hírek
Hírműsor
13:02 - Ütköző
Egy műsor, két szempont, 30 perc. Bel és külpolitika, gazdaság, közélet – minden, ami a hírek hátterében van.
13:30 - Krisztus közöttünk
14:00 - Hírek
Hírműsor
14:05 - Rádiószínház
14:30 - Hírek
Hírműsor
14:34 - Felfedező - a környezetről
A Felfedező - a környezetről című környezetvédelmi magazinban a legújabb „zöld technológiák” mellett az emberek számára otthon is elérhető, megvalósít ... Tovább >>ható, praktikus, energiatakarékos és környezetkímélő megoldásokat mutatjuk be. Bejárjuk a nemzeti parkokat, megismertetjük hallgatóinkkal a védett állatokat, növényeket, erdőket. Egyik állandó rovatunkban a természetvédelmi, botanikai, zoológiai és etológiai kutatásokat fedezzük fel, és nagy figyelmet szentelünk a környezeti nevelés témájának is.
15:00 - Krónika
15:11 - Trend-idők
Távorvoslás. Újabb és újabb digitális fejlesztések, applikációk az egészségügyben.
Elérhetők a szovjet hadifoglyok adatai. Magyarra fordításukhoz ... Tovább >>a modern technológiát is segítségül hívták a nyelvészek.
Ifjú kócsagőrök jelentkezését várják. Kéthetes matulabácsis élménygyűjtés.
15:25 - Édes anyanyelvünk
A műsor a magyar nyelv értékeinek bemutatására vállalkozik. A vendég nyelvészek ismeretterjesztő formában segítenek megérteni, hogy miként tudunk érth ... Tovább >>etően, helyesen, pontosan beszélni és fogalmazni magyarul. Minden hétköznap érdekes nyelvi téma kerül terítékre. A műsor házigazdája Bordi András.
15:30 - Hírek
Hírműsor
15:32 - Kalendárium
Színház, könyv, koncert, előadás, kiállítás, fesztivál – minden téma előfordul a műsorban, amit egy határidőnaplóba, vagyis egy Kalendáriumba beleírná ... Tovább >>nk. A műsor kulturális kikapcsolódás és kalauz, miközben a rádió archívumából is szemezgetünk – teljesítve ezzel a programokat ajánló beszélgetőtársaink kérését.
16:00 - Jó napot, Magyarország!
Jó napot Magyarország - Mit szól hozzá? Telefonszám (061 vagy 0630) 759-52-00, sms: 30-9000666
16:00 Krónika
16:30 Hírek
17:00 Hírek
17:30 - Krónika
Hírműsor
17:54 - Sportvilág
18:00 - Hírek
Hírműsor
18:02 - Határok nélkül
A műsor hírt ad az elszakított nemzetrészek és a diaszpóra életéről, illetve az őket érintő döntésekről. Különös figyelmet fordít a Kárpát-medencei ma ... Tovább >>gyarság jogvédelmére, a Trianon utáni kisebbségpolitika következményeinek feltárására, és a szórványközösségek életének bemutatására.
18:30 - A nap kérdése
19:00 - Hírek
Hírműsor
19:05 - Sportvilág
Labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, röplabda, vízilabda, jégkorong… igyekszünk minden sporteseményről tájékoztatást adni. Telefoninterjúk segítségével ... Tovább >>bemutatjuk a sportolók aktuális helyzetét, miniportrékkal és az archívum anyagaival színesítjük adásainkat.
20:00 - Krónika
20:12 - Mese
20:25 - Vers napról napra
Irodalmi műsor
20:30 - Édes anyanyelvünk
A műsor a magyar nyelv értékeinek bemutatására vállalkozik. A vendég nyelvészek ismeretterjesztő formában segítenek megérteni, hogy miként tudunk érth ... Tovább >>etően, helyesen, pontosan beszélni és fogalmazni magyarul. Minden hétköznap érdekes nyelvi téma kerül terítékre. A műsor házigazdája Bordi András.
20:35 - Harminc éve szabadon
21:00 - Hírek
Hírműsor
21:04 - Az este – házigazda...
Az Este - formabontó beszélgetések a Kossuth Rádióban. A műsorban estéről estére más és más házigazda hív meg egy-egy vendéget, akivel 24 percre megál ... Tovább >>lítják a rohanó világot. A témák, akárcsak a szereplők, az élet minden területét érintik és akárcsak az élet, hol vidámak, hol szomorúak, de minden esetben elgondolkodtatóak.
Felelős szerkesztő: Marton Adrienn
21:30 - Nagyok
Nagyok - figyelemre méltó emberek, teljesítmények, élethelyzetek. Arcok és történetek, értékek és választások az eredmények mögött. Ismerjük meg őket: ... Tovább >> gondolkodásukat, sikerhez vezető életútjukat! Zenés portréműsor a Kossuth Rádióban, minden hétköznap este fél tíztől. Szombaton és vasárnap a hét legérdekesebb beszélgetéseit ismételjük meg 20.30-tól.
Felelős szerkesztő: Csűrös Csilla
22:00 - Krónika
22:26 - Sportvilág
Labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, röplabda, vízilabda, jégkorong… igyekszünk minden sporteseményről tájékoztatást adni. Telefoninterjúk segítségével ... Tovább >>bemutatjuk a sportolók aktuális helyzetét, miniportrékkal és az archívum anyagaival színesítjük adásainkat.
22:30 - Rádiószínház
23:00 - Hírek
Hírműsor
23:05 - Sport hírek
23:08 - Igéző
23:11 - Ütköző
Egy műsor, két szempont, 30 perc. Bel és külpolitika, gazdaság, közélet – minden, ami a hírek hátterében van.
23:37 - A Hely
A Hely gyakran titkos, rejtett vagy kevéssé ismert helyszínen készül, ott élő, dolgozó beszélgetőtársakkal élénk, barátságos légkörben. Szórakoztató, ... Tovább >>ismeretterjesztő műsor, de valójában ennél sokkal több - emberekről, terekről és tárgyakról beszélő derű.
00:00 - Jelek ismétlés
JELEK, a Karc Fm vasárnapi magazinműsora 11-től délig. A kultúra nem holmi díszfityegő az életünkön, nem sznobok kötelező operaházi vagy teátrumi pofa ... Tovább >>vizitje. Mindaz, amit kultúrának nevezünk, az emberiség ősidők homályából induló, s a jövő ismeretlenjébe tartó jelrendszere, amely minden korok emberének lelki-szellemi, szívbéli iránytűje, amely nekünk és utódainknak is katartikus erővel mutatja meg a különbséget gonoszság és jóság, szép és csúf, helyes és helytelen között – kijelölve ezzel azt a nem túl széles, ám nem is járhatatlan ösvényt, amelyen érdemes haladnunk egy boldogabb emberi jövő felé. Minden vasárnap 11 órától várja Önöket Stifner Gábor szerkesztő-műsorvezető
01:00 - Zenemix
A Karc FM arculati zenéi, többféle stílusból, többféle korszakból. Ismert slágerek, ritkán hallott különlegességek.
04:00 - Paláver ismétlés
A Karc FM interaktív műsora. Nincs tabu téma, nincs tabu kérdés. Ebben a két órában nincsenek “kapuk oldalszárnyakkal,” csak kerítések. Várjuk mindazo ... Tovább >>kat, akinek véleménye van politikáról, közéletről, azokat, akik nem értenek valamit, és azokat, akik megértettek olyasmit, amit eddig nem. Bayer Zsolt, Huth Gergely, Jurák Kata, Lentulai Krisztián és Stefka István számít a véleményükre minden hétköznap 16 és 18 óra között. Hívják minden hétköznap 16 és 18 óra között a 061-9111059 telefonszámot és küldjön sms-t a 36 70 700 1059-es számra.Csapjunk palávert közösen!
06:00 - Hangoló
Csak kérdezünk. Mindenről, mindenkit! A Hangoló a Karc FM leghallgatottabb hírműsora, ahol minden politikai, közéleti, gazdasági, kulturális és civil ... Tovább >>szereplő hangot kap – ha mondandója a közösség számára fontos. Álkérdések helyett, ha kell karcosan, kritikusan és lényegretörően, hiszen a vita megoldást szül! Közéleti ügyek és praktikus információk. Minden hétköznap, reggel 6 órakor ébreszt Simon-Palov Judit, Bálint István és Pelyach Gergely.
09:00 - Spájz
Nyitnak az általános iskolák és az óvodák. Milyen szabályokat kell majd betartaniuk az iskolába járó gyerekeknek? Kell-e maszkot hordaniuk, tudják –e ... Tovább >> majd tartani a távolságot egymástól, és megvalósulhat-e a hibrid oktatás olyan osztályokban, ahol sokan hiányoznak, és tényleg ennyire veszélyes a vírus brit mutánsa a gyerekekre nézve? Hétfőn, a Spájz műsorában szakértők válaszolnak a kérdésekre. Emellett egy gyásztanácsadóval beszélgetünk arról, hogy hogyan lehet feldolgozni azt, ha egy-egy szerettünket a koronavírus szövődményei miatt veszítettünk el. A részletekkel hétfőn 9 és dél között Simori Renáta várja Önöket!
12:00 - Déli News
A Karc FM hírműsora a világ legfontosabb eseményeit foglalja össze. A politika irányai, a közélet vitái, a gazdaság folyamatai, vagy éppen a kultúra h ... Tovább >>írei és a sport eredményei egyaránt teret kapnak. Hétköznap délben, a Déli News-zal nem maradnak le semmiről!
12:30 - Regiszter
A hazai élelmiszer feldolgozás sínen van. Legalábbis ez lehet az érzése a gazdaság iránt érdeklődő hírfogyasztónak, hiszen rengeteg támogatásról, ber ... Tovább >>uházásról, fejlesztésről szóló ágazati hír jutott el hozzá. Olvasott olyat is például, hogy a Hortobágy szívében működő, 350 főt foglalkoztató Nádudvari Élelmiszer Kft. árbevétele néhány év alatt 6 milliárd forintról 12 milliárdra nőtt. Most mégis veszélyben érzi a cég vezetője eddigi eredményeiket. A termelés kialakult rendjét a takarmányárak váratlan és meredek emelkedése indította el, ez, végig futva az előállítási láncon, már a fogyasztói áraknál kopogtat. Átmeneti vagy tartós jelenségről van szó? Hétfőn déli fél egykor Kovács Anita Nagy Ádámot a Nádudvari Élelmiszer Kft .ügyvezető igazgatóját kérdezi a Regiszterben.
13:00 - Karcolat
A képregényolvasóknak és szinte mindenkinek, aki a 60-as években volt gyerek Budapesten, ismerős Korcsmáros Pál neve. Rajzai, jellemábrázolása, szerep ... Tovább >>lői, mesélő ceruzája generációk szórakozását jelentették. Tehetsége annak ellenére is korszakos grafikussá emelte, hogy a képregény abban az időben először tiltott, majd tűrt megnyilatkozási lehetőség volt. De élete is regényes volt. Fia felkutatta a családi történeteket és iratokat, és könyvet írt róla, unokája pedig kiadót alapított, hogy kiadja újra rajzait. Emesz Lilla beszélget Korcsmáros Péterrel és Korcsmáros Gáborral a hétfői Karcolatban.
14:00 - Kortalan ismétlés
Magyarországon a 60 év fölötti népesség aránya 1990 és 2015 között 19-ről több mint 25 százalékra növekedett, és az előrejelzések szerint 2060-ra elér ... Tovább >>i a 29 százalékot. Ma már sokkal többen vannak a 65 év felettiek, mint a 14 évnél fiatalabbak. Az aktív időskor, aktív idősödés fogalmát a WHO vezette be. Megfogalmazásuk szerint ez olyan időskor megéléséről szól, mely nem csupán fizikai aktivitást, a munkaerőpiacon maradást jelenti, hanem a társadalmi, kulturális, civil életben való aktív részvételt is. Az aktív idősödés célja az egészség megtartása, a társadalmi részvétel és biztonság nyújtása, az idősek önállóságának és függetlenségének megtartása. Ezen elvek alapján – a test és a lélek egészségének megőrzése – készül vasárnaponként a „Kortalan” műsora. Várja hallgatóit Petz Margó.
15:00 - Partitúra
Nem harap a komolyzene! Könnyen fogyaszthatóan beszélgetünk olyan klasszikus műfajokról, mint az opera, a balett, vagy a klasszikus zene.
16:00 - Paláver
A Karc FM interaktív műsora. Nincs tabu téma, nincs tabu kérdés. Ebben a két órában nincsenek “kapuk oldalszárnyakkal,” csak kerítések. Várjuk mindazo ... Tovább >>kat, akinek véleménye van politikáról, közéletről, azokat, akik nem értenek valamit, és azokat, akik megértettek olyasmit, amit eddig nem. Bayer Zsolt, Huth Gergely, Jurák Kata, Lentulai Krisztián és Stefka István számít a véleményükre minden hétköznap 16 és 18 óra között. Hívják minden hétköznap 16 és 18 óra között a 061-9111059 telefonszámot és küldjön sms-t a 36 70 700 1059-es számra.Csapjunk palávert közösen!
18:00 - Észkarc
Tények sorát hadrendbe állító elemzést készített a Századvég Gazdaságkutató Zrt. az ellenzéki önkormányzatok gyakorlatában tovább élő balliberális meg ... Tovább >>szorításos-hitelfelvételes-segélyes-sarcos "gazdaságpolitika" és az Orbán-i unortodox gazdaságmenedzselés közötti fényévnyi távolságról. Beszélgetőtársa, Szakáli István Loránd, a Századvég vezető közgazdásza nevében is várja hallgatóit a szerkesztő, Stifner Gábor.
18:30 - Regiszter ismétlés
A gyorsan változó, vagy éppen lassan bontakozó események sok kérdést vethetnek fel, de nincs idő utánuk menni, megkeresni azt, aki többet tudhat a dol ... Tovább >>ogról. Ez a műsor éppen erre vállalkozik. Megkísérli kibontani és megvilágítani a hátteret, az okokat, az esetleges gazdasági összefüggéseket és jellemezni a tényezőket. Az adásokat napról – napra maga az élet tölti meg tartalommal,azzal a színességgel és kiszámíthatatlansággal, amit nehéz ugyan megélni, de ami nélkül talán nem is érdemes élni.
19:00 - Aroma
20:00 - Amerika Hangjai
A dallamos rockzene klasszikusai. Kurrens rock, modern rock, aktív rock. Amerika Hangjai Ahol az “Amerika” nem földrajzi, hanem zenei fogalom. És a mű ... Tovább >>sor, ami több mint 20 éve fogalom. Amerika Hangjai Jeszenszky Zsolttal és Lentulai Krisztiánnal.
22:00 - Karcolat ismétlés
Életutak, történetek, sorsok, kudarcok és mosolyok. A Karcolat adásaiban olyan példaértékű emberek gondolatvilágába kaphatnak betekintést, akikre érde ... Tovább >>mes odafigyelni. Ebben a műsorban nem csak élettörténetekről hallhatnak, de azok mozgatórugóiról is. Karcolat minden hétköznap 13:00 órától. Számít figyelmükre Back Réka, Emesz Lilla, Kovács Anita, Perjés Klára, Simon-Palov Judit, Varga Flóra, Bálint István, Belénessy Csaba, Czirják Imre, Gajdics Ottó és Pelyach Gergely!
23:00 - Észkarc ismétlés.
A Karc FM esszéirodalmi műsora. Mindennapjaink sodrásában sokszor csak futó pillantást, vagy még azt sem vetünk olyan történésekre, jelenségekre, gond ... Tovább >>olatokra, amelyek tüzetesebb vizsgálata segítségünkre válhatna a környező valóság megértésében. A szaktudományok nagy mélységekben, a laikus számára követhetetlen részletességgel vizsgálják tárgyukat. Az irodalom inkább az emberi lélek külső hatásokra mutatott rezonanciáit tárja az olvasó elé. Az esszé az a műfaj, amely a szépirodalom és szaktudományosság határmezsgyéjén – jó esetben – egyesíti a két műfaj erényeit: kellő mélységig hatol, de ügyel arra, hogy az alapműveltséggel élő is értse, (ha akarja) a mondandó lényegét. Eközben teret ad a szerző személyes véleményének, egyéni nézeteinek is. A ma is folyamatosan születő esszéirodalom legjelesebb képviselőivel váltunk szót, időnként talán tovább is gondolva mindazt, amit írásaikban górcső alá vettek. ÉszKarc, minden hétfőn 18.00 órától Stifner Gáborral.
23:30 - Zenemix
A Karc FM arculati zenéi, többféle stílusból, többféle korszakból. Ismert slágerek, ritkán hallott különlegességek.
00:00 - Sláger éjszaka
06:00 - Sláger Reggel
Pordán Petra és Viktorin Tamás
10:00 - Sláger Délelőtt & Délután
Somogyi Zoltán
16:00 - Sláger Délután
Szani Roland & Garami Gábor
18:00 - Kívánságműsor
Szani Roland & Garami Gábor
20:00 - '80-asok 8-tól, '90-esek 9-től
Szani Roland & Garami Gábor
22:00 - Sláger Kult
Szani Roland
06:00 - Balázsék
Sebestyén Balázzsal, Vadon Jánossal és Rákóczi Ferenccel
10:00 - Györke Attila
Az igazi mai slágerekkel Györke Attila várja a hallgatókat
17:00 - Live Mix
Juhász Gerivel és Lotfi Begivel
18:00 - Kívánságműsor
Juhász Gerivel
20:00 - Disco's Hit
Bárány Attila, Dj Junior, Hamvai PG.
21:00 - WORLD IS MINE Radio Show
Metzker Viktória
23:00 - WORLD IS MINE Radio Show
Jauri
06:00 - Balázsék
Sebestyén Balázzsal, Vadon Jánossal és Rákóczi Ferenccel
10:00 - Györke Attila
Az igazi mai slágerekkel Györke Attila várja a hallgatókat
17:00 - Live Mix
Juhász Gerivel és Lotfi Begivel
18:00 - Kívánságműsor
Juhász Gerivel
20:00 - Disco's Hit
Bárány Attila, Dj Junior, Hamvai PG.
21:00 - WORLD IS MINE Radio Show
Metzker Viktória
23:00 - WORLD IS MINE Radio Show
Jauri
06:00 - Balázsék
Sebestyén Balázzsal, Vadon Jánossal és Rákóczi Ferenccel
10:00 - Györke Attila
Az igazi mai slágerekkel Györke Attila várja a hallgatókat
17:00 - Live Mix
Juhász Gerivel és Lotfi Begivel
18:00 - Kívánságműsor
Juhász Gerivel
20:00 - Disco's Hit
Bárány Attila, Dj Junior, Hamvai PG.
21:00 - WORLD IS MINE Radio Show
Metzker Viktória
23:00 - WORLD IS MINE Radio Show
Jauri
07:00 - Vox Reggel
Miklós Dalma – Bettina
09:05 - VoX Délelőtt
Miklós Dalma – Bettina, Simó Margit – Melinda
11:00 - Hírek
Simó Margit – Melinda
12:00 - Koktél
Miklós Dalma – Bettina
13:05 - Desszert
Faluvégi Bartha Noémi
15:00 - Hírek
Simó Margit – Melinda
18:00 - Zene
19:10 - Zene
00:00 - Zenei Válogatás
00:30 - Hírösszefoglaló
01:00 - Zenei válogatás
03:00 - Magyar Hang
04:00 - Sárvári Panoráma
05:00 - Magyar Hang
06:00 - Keltető - Reggel
09:00 - Köz-Tér
12:00 - Rába-Party
14:00 - Délutáni Műszak
18:00 - Levezető - Zenei Mix
20:00 - Drukker
21:00 - Magyar Hang
22:00 - Zenei Válogatás
06:00 - Reggeli Start
Szendi Hajnalka - 6-tól 10-ig Reggeli, délelőtti zenés hírfolyamot hallhatnak, ha minket választanak a reggeli kávé mellé.
10:00 - Lyukasóra
Demeter Diána - A Lyukas óra című két órás délelőtti információs magazinműsor.
12:00 - Déli krónika
Demeter Diána - A RádióSom Déli Krónika hírműsorunk készítésekor odafigyelünk a helyi történésekre.
12:10 - Turmix
Szendi Hajnalka - 12 órától könnyed ismeretterjesztő magazinműsort hallhatnak, ha ránk hangolnak.
15:00 - Háromtól hatig
Szabó Gábor - "Háromtól hatig" egy "könnyen emésztető" magazinműsorral jelentkezünk.
18:00 - Backstage
Szirota Jennifer - A Rádió Som zenei műsora, mely minden nap jelentkezik, este 18 órától.
21:00 - SOM Night
Demeter Diána - Esti, éjszakai könnyed magazinműsor.
08:00 - Kávészünet
Ez a Régió Rádió ébresztőműsora: kávé illatú reggelek, némi mosoly és sok-sok kacagás Julcsival. Ébredj, kapcsold be a Régió Rádiót, tarts velünk munk ... Tovább >>ába menet, a munkahelyeden vagy akár főzés közben. Kávészünet, minden hétköznap 8-12 óráig Julcsival.
12:00 - Lassítósáv - Ha nyugalomra vágysz
Egy órán keresztül a zene ural mindent. Ha kikapcsolódásra vágysz, vagy eleged van a temérdek infóból, jó helyen jársz.
13:00 - Tesztoszteron
21:00 - Zúzós hétfő
Egy ütős hétvégét zúzós hétfő követ. Kemény, mint az atom és rockerek előnyben! Zúzós hétfő, ahol dübörög a ház minden hétfőn 21 órától a Régió Rádiób ... Tovább >>an.
00:00 - Zenék, megszakítás nélkül
06:00 - Jó reggelt Cegléd!
9-10 óra között RiCsajok
10:00 - Plusz-mínusz 2
14:00 - Bakelit
18:00 - Esti beszélgetős műsor
20:00 - Zenék, megszakítás nélkül
00:00 - MegaMixer
A MegaMixer szolgáltatja a zenét.
17:00 - Mega Disco
Dj Jany
20:00 - Zenefürkész
Mc Pet
22:00 - MegaMixer
A MegaMixer szolgáltatja a zenét.
06:00 - Ice Express
08:00 - 8-tól 80-as 9-től 90-es
10:00 - ICE Expressz Best Of!
11:00 - Chilli TIME
13:00 - Egy óra kedvenc
14:00 - Ezoterika Extra
16:00 - Infó óra
17:00 - Zamat
20:00 - 8-tól 80-as 9-től 90-es
22:00 - Chilli TIME
(ismétlés)
00:00 - Éjszakai Műszak
06:00 - Zenefolyam
10:00 - Napközi
14:00 - Zenefolyam
21:00 - Party Mix – Ismétlés
22:00 - Guest Music Mix – Ismétlés
00:00 - Zene
06:00 - Bajai Reggeli
10:00 - Kellemes délelőtt
12:00 - Programajánló Műsor
13:00 - Hírek helyből
13:08 - Bajai Szieszta
15:00 - Délutáni Forgatag
18:00 - Zenés est
19:03 - Bajai Értéktár
21:00 - Programajánló műsor
23:03 - Tegnap történt
00:00 - Dalömlés
Zenei műsor
12:00 - Trend Magazin
(ismétlés) Szórakoztató kaleidoszkóp két órában. Benne: életmód, szabadidő, utazás, kultúra. A műsorvezető Zentai Edit.
16:00 - Classic Blues
(ismétlés) A közkedvelt, kiváló blues-gitáros, Borsodi László kalauzolja hallgatóságát e szerteágazó műfajban, s közben megosztja kulissza mögötti tör ... Tovább >>téneteit is.
22:00 - Süketszoba
(ismétlés) A Süketszobába minden héten ellátogat egy (két) "külsős" műsorvezetőtárs, akivel Adamik Tibi, házigazda - amellett, hogy jóízűeket zenélnek ... Tovább >>, megbeszélnek aktuális, vagy épp meghökkentő dolgokat.
00:00 - Zene az éjszakában
06:00 - Best reggel
Fazekas László
10:00 - Best Délelőtt
Molnár Gina
12:00 - Déli kívánságműsor
Molnár Gina
14:00 - Délutáni Expressz
Pálóczi Józsi
18:00 - Best FM Kívánságműsor
Zsupos Ágnes
20:00 - Zene az éjszakában
06:00 - Dominik Zsolt
12:00 - B. Németh Dia
17:00 - Király Dávid
07:00 - Pitymallat
Reggeli ébresztőműsor Páll Zoltánnal 7-től 11-ig
15:00 - Napi Dózis
Felmérések, kutatások, érdekességek világa Pál Zoltánnal
19:00 - Esti Láz
Zene, sztárhírek, pletykák, érdekességek a nagyvilágból
06:00 - Millásreggeli - Best of
06:30 - Millásreggeli
10:00 - Jazzy Lexikon
11:00 - Déli Hírmagazin
12:00 - Jazzy Lexikon
14:00 - Jazzy Sziesta w/o Lexikon
15:00 - Ördög jobb és bal lába rádióshow
16:00 - Happy Hours
19:00 - Dr Jazzy
21:00 - Jazzy Magyarul
23:00 - Multiverzum (Erdély FM)
00:00 - Jazzy Magyarul
00:00 - Zenemix
05:55 - Szeged és környékének legfontosabb hírei
Nagy Ágnes - Kibédi Péter - Balázs IstvánMinden nap 00.00 - 05.55
06:00 - Cafe 88
Kis Kata - Tálas Péter Csongor
10:00 - Juice
Bálint K. GergőHétköznap 09.55 - 13.55
19:00 - Trend 88
Bürgés Dávid
20:00 - Sportmix
Balázs István
22:00 - Zenemix
00:00 - Himnusz
Erkel Ferenc-Dohnányi Ernő - Kölcsey Ferenc: Himnusz - B-dúr. Előadja: MR Énekkar, MR Gyermekkar, MR Szimfonikusok - vezényel: Vajda Gergely
00:02 - Éjszakai dalcsokor
Nóta, cigányzene, verbunkos muzsika egész éjjel. Zenei szerkesztő: Szabó Tamás
04:00 - Táncházban
műsorvezető: Vasváry Annamária
Népzene a Kárpát-medencéből, falusi mestereink és táncházas előadók dalai, magyar és velünk élő nemzetiségeink zenei ... Tovább >> kincsei mindennap ebben az órában. Szerkesztő-műsorvezető: Vasváry Annamária
05:00 - Túl az Óperencián
műsorvezető: Nagy Ibolya
Dallamok, vendégek, beszélgetések az operett világából az operett világáról az Óperencián innen és túl. Műsorvezető: Nagy ... Tovább >>Ibolya.
06:00 - Hírek
06:04 - Derűs napot
műsorvezető: Tarnai Kiss László
Minden hétköznap 6:00-tól 10:00-ig vidám zenei kavalkád várja hallgatóinkat. Helyet kap a kínálatban a cigányzene, ... Tovább >>a magyarnóta, az operett, az örökzöld és a népzene is. Több alkalommal népszerű vendégeket hívunk, akikkel élő produkciókat is bemutatunk. Zenei szerkesztő: Szabó Tamás. Műsorvezető: Tarnai Kiss László
07:00 Krónika
08:00 Hírek
09:00 Hírek
09:52 - Tudta-e ?
A sorozat szerkesztői és műsorvezetői dr. Juhász Katalin, Kiss Ferenc, Kalmár András népzenészek, néprajzkutatók, akik saját történeteiket, valamint a ... Tovább >> gyűjtőkhöz, énekesekhez, zenészekhez, hangszerekhez fűződő históriáikat mesélik el, emellett jeles napokhoz kapcsolódó szokásokat elevenítenek fel.
10:00 - Hírek
10:04 - Az a szép
műsorvezető: Erdélyi Claudia
Színes délelőtti műsorunkban a zenés színházi műfaj legszebb darabjaival, operettekkel, örökzöldekkel, és felejthetetl ... Tovább >>en magyar dallamokkal várjuk hallgatóinkat. Ezek mellett találkozhatnak a nóta nagymestereivel: a legnépszerűbb magyar előadók énekelnek és muzsikálnak, közkedvelt régi és új felvételeket, különleges felvételeket hallhatnak a műfaj kiválóságaitól. Felidézzük a
Felidézzük a Dankó klub korábbi pillanatait és évszázados gramofonfelvételeket is felelevenítünk. Szerkesztő –műsorvezető: Tőlgyi Krisztina
11:00 Hírek
12:00 - Déli Krónika
12:30 - Jó ebédhez szól a nóta
műsorvezető: Budai Beatrix
A magyarnóta műfajának zászlóshajójaként emlegetett legendás műsor immáron több mint 60 éve szól, és ez idő alatt hozzá ... Tovább >>nőtt a magyar családok ünnepi ebédjéhez. Az archív felvételektől az asztali muzsikán át a legfrissebb rádiófelvételekig mindenki megtalálja kedvencét a Dankó Rádió napi műsorában.
13:00 Hírek
14:00 - Hírek
14:04 - Szív küldi szívnek szívesen
Kívánságműsor kettőtől ötig a Dankó Rádióban. Nótákkal, operett slágerekkel, örökzöld melódiákkal minden délután. Kérje Ön is kedvencét és küldje szer ... Tovább >>etteinek! Kérését várjuk e-mailben a dankoradio@mtva.hu címen, hivatalos Facebook oldalunkon vagy levélben. Telefon: 36-1-759-6071 (munkanapokon 14:00 órától). Műsorvezető: Gaál Zoltán
15:00 Hírek
16:00 Hírek
17:00 - Hírek
17:04 - Tudod-e még az én nótám
műsorvezető: Popovics László
Kedvenc nótáikon és telefoninterjúkon keresztül ismerhetik meg egymást a Dankó Rádió hallgatói.
17:52 - Tudta-e
A sorozat szerkesztői és műsorvezetői dr. Juhász Katalin, Kiss Ferenc, Kalmár András népzenészek, néprajzkutatók, akik saját történeteiket, valamint a ... Tovább >> gyűjtőkhöz, énekesekhez, zenészekhez, hangszerekhez fűződő históriáikat mesélik el, emellett jeles napokhoz kapcsolódó szokásokat elevenítenek fel.
18:00 - Hírek
18:04 - Húzd csak, prímás!
Hétköznap esti válogatásunkban a legismertebb nótaslágerek csendülnek fel, emellett felelevenítjük a korábbi Dankó Klub koncertek emlékezetes pillanat ... Tovább >>ait. Zenei szerkesztő: Szabó Tamás. Műsorvezető: Morvai Noémi
19:00 Hírek
20:00 - Hírek
20:04 - Táncházban
műsorvezető: Vasváry Annamária
Népzene a Kárpát-medencéből, falusi mestereink és táncházas előadók dalai, magyar és velünk élő nemzetiségeink zenei ... Tovább >> kincsei minden este egy órában.
21:00 - Népek dalai
Világzenei válogatásunkban színes összeállítást kínálunk közeli és távoli országok különleges világzenei terméséből, emellett különböző népek hétközna ... Tovább >>pjait, szokásait is bemutatjuk. Pénteken 23:00 órától minden héten világzenei koncertet is hallhatnak. Szerkesztő-műsorvezető: Szabó Tamás
00:00 -   Tiszta zene
01:00 - Mixtúra Orbán Dj Mix Tamással (ismétlés)
03:00 - Tiszta zene
09:00 - Music Story Hajcser Attilával (ismétlés)
12:00 - Tiszta zene
13:00 - Péntek esti koktél Popovics Lászlóval (ismétlés)
15:00 - Tiszta zene
20:00 - Számmisztika Zéró Zene Kiss Zoltán Zéroval (élő)
22:00 - Tiszta zene
10:00 - Bakelit
Borisz
12:00 - Kívanságműsor
AutoDj
14:00 - slágergyár
Borisz
16:00 - Régibőlúj
Borisz
18:00 - NewBeats
DjCsiky
20:00 - Kívanságműsor
AutoDj
22:00 - Kultúrszoba
Borisz
00:00 - Összhang
(ismétlés)
01:00 - Rádiószínpad
(ismétlés)
02:00 - Világzene
05:00 - Polifónia
(ismétlés)
06:00 - Jó reggelt, Erdély!
(benne óránként Hírek és Híradó)
10:05 - Miben segíthetünk
11:00 - Híradó
11:15 - Rádióújság
12:00 - Hírek
12:05 - Kispad
13:00 - Hírek
13:05 - Kívánságműsor
14:00 - Híradó
14:15 - Kultúrpresszó
15:00 - Hírek
15:05 - Átjáró
16:00 - Hírek
16:05 - Átjáró
17:00 - Hírek
17:05 - Naprakész
18:00 - Híradó
18:05 - Rádiódidakta
19:00 - Értsünk szót!
19:45 - Esti mese
20:00 - Hírek
20:10 - Kalandorok
22:00 - Németadás
23:00 - Litera-túra
(ismétlés)
23:30 - Jazz
(ismétlés)
18:00 - Davidboy
19:00 - Dj Hlasznyik
2 órás mix
00:00 - Non Stop Hits
Slágerek 24/7
19:00 - GrooveMission
100% Mixek - Resident DJ MixShows
10:00 - MusiX
Zenei műsor egész napra, megszakítás és fölösleges fecsegés nélkül a legújabb zenékkel és a legnagyobb klasszikusokkal.
19:00 - MusiX Dance Session
Nyisd az estédet a legnagyobb dance válogatásunkkal
21:00 - NextGeneration
DJ Session
22:00 - X Deejay
Esti klubműsor az elektronikus zene kedvelőinek
23:00 - Selector
A Rádió X napközben kimaradt slágerei, megszakítás nélkül egy órán keresztül.
07:20 - Orvosmeteorológiai percek
07:45 - Pólópercek
08:20 - Orvosmeteorológiai percek
09:00 - Üzleti reggeli magazin
12:45 - Pólópercek
15:30 - Délutáni percek
15:50 - Vívópercek
16:20 - Orvosmeteorológiai percek
17:20 - Orvosmeteorológiai percek
19:00 - Adóinfó
19:30 - Családi hét
20:00 - Energiavilág
20:30 - Célegyenes
06:00 - M Reggeli
Tóth Péter, Muntyán Detti
12:00 - Rádió M Napközben
Vályi Zsolttal
17:00 - Rádió M Délután
Győri Nikolett
20:00 - Rádió M Este
Béres Szabolcs
22:00 - Zene
00:00 - Gaga éjszaka
Fél évszázad legnagyobb slágerei megszakítás nélkül éjféltől hajnalig, a vekker első csörgéséig.
06:00 - Vekker
Kakasi Misi
10:00 - Kibeszélő
Nagy István
14:00 - Metronóm
Bereczki Szilárd
18:00 - Radio France Internationale
Aktualitások az országból és a nagyvilágból. A Rádió GaGa frekvenciáin este 6 órától az RFI napi hírösszefoglalóját hallgathatják román nyelven.
19:00 - Esti koktél
Ramona Vintilă, Raul Hațegan és Mircea Turdean
05:00 - Magyar Zenei Lexikon
06:00 - Gong reggel
10:00 - Téma
11:00 - Téma +
11:20 - Programajánló
11:40 - Sporthírek
12:00 - Déli kívánságmûsor
14:00 - Élénk Délután
17:00 - Mozaik
18:00 - Interaktív kívánságmûsor
05:00 - Magyaróra
Csak magyar előadók, csak magyar slágerek, kizárólag hazai kedvencek a legjobb forrásból.
06:00 - Forrás Café
Reggeli szórakoztató műsoruk igazi társ a munkába indulóknak és ébredezőknek Fenyvesi Zoltánnal.
10:00 - Koktél
Illyés Roland. A Forrás Koktél színes, felráz és munkaidőben is bátran fogyasztható.
15:00 - Délutáni csúcs
Bálint László stúdióserpa a legérdekesebb sztorikat, a legjobb programokat a legütősebb zenéket, a legfrissebb közlekedési információkat hozza.
19:00 - Forrás Charter
Zimmerer Tamás az egész világot bejárja a legújabb zenékért és a legjobb sztorikért.
21:00 - Magyaróra
Csak magyar előadók, csak magyar slágerek, kizárólag hazai kedvencek a legjobb forrásból.
00:00 - Zene
07:00 - Hangpróba
(ismétlés)
08:00 - Beatkorszak
(ismétlés)
09:00 - Magyar Hangok
10:00 - Beat - Szabó Istvánnal
16:00 - Zene
18:00 - Hangfoglaló Magazin
19:00 - Hangpróba
20:00 - Zene
07:00 - Ébresztő
19:00 - Emberek
00:00 - Zene
Csak jó zene...
06:00 - Keltető
Koltai Tamás, Olasz Gábor
10:00 - Sunshine Juice
Váczy Zoltán
14:00 - Sunshine Délután
Szikora Tamás
18:00 - Halló!
Szikora Tamás
20:00 - Sunshine Best of
Koltai Tamás
00:00 - Notturno
A mikrofonnál: Némethy Attila
Felelős szerk.: Terdik László
0:00 Johann Christoph Pezel (1639-1694) - Ronald Romm: Német táncok - szvit (Canadia ... Tovább >>n Brass)
0:09 Tomaso Albinoni (1671-1751): C-dúr concerto op. 9/9 (Molly Marsh, Pedro Lopes e Castro - oboa, Európai Unió Barokk Zenekara, vez.: Roy Goodman)
0:19 Ernest Chausson (1855-1899): Pavane és Forlane op. 26 (1896) (Bengt-Ake Lundin - zongora)
0:29 Michael Tippett (1905-1998): Öt spirituálé a Korunk gyermeke c. kantátából - a) Vonulj el és imádkozz, b) Senki sem tudja, c) Jöjj el, Mózes, d) Tovább, d) Mély folyó (Vancouveri Bach Kórus, vez.: Bruce Pullan)
0:40 Carl Nielsen (1865-1931): Adagio con sentimento religioso - az F-dúr vonósnégyes (op. 44) II. tétele (Young Dán Vonósnégyes)
0:49 Božidar Kunc (1903-1964): Triptichon op. 40 (Monica Leskhovar - gordonka, Horvát Rádió Szimfonikus Zenekara, vez.: Mladen Tarbuk)
1:01 Frédéric Chopin (1810-1849): Tizenkét etűd op. 25 (Daniil Trifonov - zongora)
1:31 Claude Debussy (1862-1918): Két tánc - a) Szent tánc, b) Világi tánc (Joel von Lerber - hárfa, Berni Kamarazenekar, vez.: Philippe Bach)
1:41 Ennemond Gaultier (1575-1651): d-moll lantdarab (Konrad Junghänel)
2:01 – 2:55 Imogen Cooper zongoraestje (Vilabertran, 2020. augusztus 26.)
Franz Schubert (1797-1828): Tizenkét német tánc D. 790
2:13 Ludwig van Beethoven (1770-1827): a) Tizenegy bagatell op. 119
2:29 b) Asz-dúr szonáta op. 110
2:51 Leoš Janáček (1854-1928): Jó éjt! - részlet a Járatlan utakon ciklus I. kötetéből
2:55 – 3:42 A Casals Vonósnégyes hangversenye (Vilabertran, 2020. augusztus 30.)
Joseph Haydn (1732-1809): G-dúr vonósnégyes op. 33/5
3:13 Felix Mendelssohn-Bartholdy (1809-1847): f-moll vonósnégyes op. 80
3:40 Ludwig van Beethoven (1770-1827): B-dúr vonósnégyes op. 130/13 - II. tétel
3:42 Franz Schubert (1797-1828): Rosamunda - Nyitány (Oslói Filharmonikus Zenekar, vez.: Heinz Holliger)
3:52 Ludwig van Beethoven (1770-1827): Rondino WoO 25 (Festival Winds)
4:01 Selim Palmgren (1878-1951): Hamupipőke – szvit (Finn Rádió Szimfonikus Zenekara, vez.: George de Godzinsky)
4:23 Pejácsevich Dóra (1885-1923): h-moll zongoraötös op. 40 (Ida Gamulin, Zágrábi Vonósnégyes)
4:50 Johann Sebastian Bach (1685-1750): Selig ist der Mann - 57. kantáta (Eline Soelmark - szoprán, Jakob Bloch Jespersen - basszus, Concerto Copenhagen, vez.: Lars Ulrik Mortensen)
5:13 Ernest Bloch (1880-1959): I. szólószvit (Esther Nyffenegger - gordonka)
5:23 Antonio Vivaldi (1678-1741): C-dúr concerto RV 178 (Europa Galante, hegedűn km. és vez.: Fabio Biondi)
5:32 Gabriel Fauré (1845-1924): esz-mol noktürn op. 33/1 (Jean-Yves Thibaudet - zongora)
5:41 Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791): Ascanio Albában - Nyitány (Wroclawi Barokk Zenekar, vez.: Giovanni Antonini)
5:45 Arcangelo Corelli (1653-1713): e-moll templomi szonáta op. 3/5 (Camerata Tallinn)
5:53 Giovanni Pierluigi da Palestrina (cca.1525-1594): Litaniae de Beata Virgine Maria (Montreáli Régizene Studio, vez.: Christopher Jackson)
06:00 - Hírek
Hírműsor
06:05 - Muzsikáló reggel
A mikrofonnál: Becze Szilvia
Szerk.: Lőrincz Judit
7.00, 8.00, 9.00 Hírek. Időjárás
7.40 Játék
Kulturális hírek
SMS: 06-30-303-0160
... Tovább >>e-mail: muzsikaloreggel@radio.hu
07:00 Hírek
08:00 Hírek
09:00 Hírek
09:30 - Arckép
- alkotó emberek portréja
Dudás Lajos jazz-klarinétos
Beszélgetőtárs-szerk.: Veisz Gábor
(ism.)
10:00 - Muzsikáló délelőtt
A mikrofonnál: Becze Szilvia
Szerk.: Lőrincz Judit
SMS: 06-30-303-0160
e-mail: muzsikalodelelott@radio.hu
12:00 - Hírek
Hírműsor
12:05 - Népzene
12:36 - MVM Koncertek – A Zongora a Festetics Palotában
Balázs János hangversenye
1. Liszt Ferenc: Ave Maria, 2. Robert Schumann - Liszt Ferenc: Ajánlás, 3. Liszt Ferenc: a) Asz-dúr noktürn no. 3 (Szerel ... Tovább >>mi álmok), b) Rigoletto-parafrázis, c) Valse-impromptu, d) La campanella (Paganini-etűd no. 3), 4. Manuel Maria Ponce – Balázs János: Csillagocska, 5. Giacomo Puccini – Balázs János: Gianni Schicchi - Lauretta áriája, 6. Johannes Brahms – Cziffra György: II. magyar tánc, 7. Johann Strauss – Cziffra György: Kék Duna keringő-parafrázis, 8. Frédéric Chopin: cisz-moll keringő op.64/2, ráadás: Frédéric Chopin - Balázs János: cisz-moll keringő - parafrázis (2020. augusztus 23.)
13:41 - A Göttingeni Fesztiválzenekar hangversenye Georg Friedrich Händel műveiből
Friedrich Händel műveiből
Vez.: Philipp Ahmann
Km.: Christa Diwak, Gesine Grube, Ina Jaks (alt),
Keunhyung Lee (tenor), Fabian Kühnen, Csizmá ... Tovább >>r Dávid (basszus)
1. d-moll concerto grosso HWV 316, 2. Óda Anna királynő születésnapjára - Eternal Light HWV 74, 3. Utrechti jubilate HWV 279, 4. Békeóda - How beautiful are the feet of them HWV 266 (Göttingen, Régi Városháza, 2018. május 20.)
15:00 - Hírek
Hírműsor
15:06 - Muzsikáló délután
A mikrofonnál: Fellegi Lénárd
Szerk.: Lőrincz Judit
16.30 Játék
17.00 Hírek. Időjárás
SMS: 06-30-303-0160
e-mail: muzsikalodelutan@radi ... Tovább >>o.hu
17:00 Hírek
19:00 - Évfordulók
180 éve született Antonín Dvořák zeneszerző II/1. rész Szerk.-mv.: Becze Szilvia
(Ism. szerda, 9.30)
19:30 - Hírek
Hírműsor
19:35 - Olivier Latry orgonaestje
1. Jean Adam Guillaume Guilain: Szvit az I. modusban, 2. Johann Sebastian Bach: g-moll fúga BWV 578, 3. François Couperin: Orgonamise – részlet, 4. Jo ... Tovább >>hann Sebastian Bach: G-dúr fantázia BWV 572, 5. Louis Marchand: Meditáció, 6. Johann Sebastian Bach: In dir ist Freude - korálelőjáték BWV 615, 7. Nicolas de Grigny (1672-1703): A Görbe kürt és a Cornet regiszterek párbeszéde, 8. Johann Sebastian Bach: d-moll toccata és fúga BWV 565, ráadás: Olivier Latry (1962): Madarak éneke – improvizáció (El Vendrell, Sant Salvador-templom, 2019. július 18.) (Ism. május 8., 12.36)
20:48 - A Verbier Fesztivál Zenekarának hangversenye
Vez.: Takács-Nagy Gábor
Km.: Martha Argerich (zongora), Ilya Gringolts (hegedű), David Guerrier (trombita)
1. Joseph Haydn: C-dúr szimfónia no. ... Tovább >>97, 2. Dmitrij Sosztakovics: I. zongoraverseny op. 35 (Argerich, Guerrier), 3. Rogyion Scsedrin (1932): Concerto parlando (Gringolts, Guerrier), 4. Georges Bizet: C-dúr szimfónia (Verbier, Combins-terem, 2010. július 17.) (Ism. május 8., 13.48)
22:00 - Ars Nova
- a XX-XXI. század zenéje
Lemezbemutató
Legendák – Laura Mikkola David Chaillou (1971) műveit zongorázza
1. Meztelen kezek, 2. Blokkok, 3. Lá ... Tovább >>bnyomok, 4. Tükrök, 5. Fehér eső, 6. Megfordított idő, 7. Párhuzamos hangok, 8. Legenda, 9. Gonoszkodások, 10. Szabadban, 11. Finálé
Szerk.-mv.: Bánkövi Gyula
23:00 - Jazz-koncertek
Érdi Jazzfesztivál 2020
A Modern Art Orchestra játszik
Művészeti vezető: Fekete-Kovács Kornél
Bartók Béla - Fekete-Kovács Kornél: Tizenöt mag ... Tovább >>yar parasztdal – részletek - a) Scherzo, b) Ballada, c) Régi táncdalok (Magyar Földrajzi Múzeum kertje, 2020. szeptember 11.)
Mv.: Fellegi Lénárd
Szerk.: Veisz Gábor
23:55 - Hírek
Hírműsor
23:58 - Szózat
00:00 - Kis éji zene
Az este, éjszaka már az elcsendesedés, a lassabb dolgok ideje. Segítünk abban is, hogy hazafelé tartva az autóban, vagy már otthon lelazuljanak a hall ... Tovább >>gatóink kellemes, megnyugtató zenei válogatásunk segítségével. Egy kellemes vacsora, egy kis esti olvasgatás mellé is tökéletes választás a Kis éji zene a Klasszikon.
07:00 - Klasszik Reggeli
A Klasszik Rádió 92.1 reggeli ébresztőműsora azoknak, akik számára a kultúra életvitel, az értékteremtés világnézet. Minden hétköznap 7-10h között. Mű ... Tovább >>sorvezető: Horváth Gergely.
10:00 - Klasszikus kedvencek
16:00 - Intermezzo
Népszerű zenei felvételek a legismertebb előadóktól, közben friss közlekedési, tőzsdei hírekkel és reptéri információkkal szolgál Bálint Edina vezetés ... Tovább >>ével, minden hétköznap délután 16:00 órától este 19:00 óráig. Élő stúdióbeszélgetések neves művészekkel, közéleti személyiségekkel.
19:00 - Klasszik lounge
A valósággal az a baj, hogy nincsen hozzá háttérzene. A Klasszik Rádió 92.1 erre is megoldást kínál - elég esténként rá hangolnia, az új műsor zenéi f ... Tovább >>ilmet varázsolnak nyári élményeiből. Lazítsanak este 19 órától a legnépszerűbb klasszikus- és filmzenei részletekkel.
22:00 - Kis éji zene
Az este, éjszaka már az elcsendesedés, a lassabb dolgok ideje. Segítünk abban is, hogy hazafelé tartva az autóban, vagy már otthon lelazuljanak a hall ... Tovább >>gatóink kellemes, megnyugtató zenei válogatásunk segítségével. Egy kellemes vacsora, egy kis esti olvasgatás mellé is tökéletes választás a Kis éji zene a Klasszikon.
04:30 - Megújulás
05:10 - Rózsafüzér
05:50 - Ne féljetek!
05:54 - Abba Pater
06:00 - Zsolozsma
06:25 - A hit fénye
06:30 - Hírek a Vatikánból
06:50 - Igéző
06:55 - Hírpercek
07:00 - Béke a földön
07:10 - Napindító
08:25 - A mi rádiónk
08:30 - Kitekintő
08:55 - Hírpercek
09:00 - Szentmise
09:45 - Hitünk és életünk
10:25 - Jegyzet
10:30 - Bizánci forrás / Aktuális
11:20 - Hírpercek
11:25 - Ne féljetek!
11:30 - Zsolozsma
12:00 - Úrangyala
12:05 - Imalánc
12:15 - Rózsafüzér
13:00 - Hírek a Vatikánból
13:25 - Jóhírek
13:30 - Programajánló
13:35 - Örök Ige
13:40 - Lelkiségi irodalom
14:00 - A nap evangéliuma
14:25 - Jegyzet
14:30 - Köszöntő ima
14:40 - Irgalmasság órája
15:15 - Rózsafüzér
16:00 - Hitvalló
16:25 - Belső várkastély
16:30 - A hit kapuja
17:20 - Tanúságtétel
17:40 - A mi rádiónk
17:45 - Hazafelé
18:30 - Legytek apostolok!
18:50 - Igéző
19:00 - Esti mese
19:15 - A mi rádiónk / Indulj és menj!
19:55 - Ráhangoló
20:00 - Kiáltás
20:15 - Zsolozsma
20:30 - Férfi sátor / Női kincsek
21:10 - Programajánló
21:15 - Hirdessétek dicsőségét! / Aktuális
22:00 - Iránytű
22:50 - Jegyzet
22:55 - Hírpercek
23:00 - Zsolozsma
23:15 - Isten jelenlétében
23:35 - Hírek a Vatikánból
23:55 - Hírpercek
00:00 - Non-Stop Zene
06:00 - Reggeli Juice
Fodor Attila
10:00 - Amadeus Napközi
Pilán Éve
14:00 - Amadeus Délután
Kunos Fecó
20:00 - Csak Csajok - Pilán Évával
(ismétlés)
23:00 - Non-Stop Zene
00:00 - MANNA WORLD
06:00 - BUDAPEST UPDATE
07:00 - ZSEBRÁDIÓ
08:00 - REGGELI MANNA
10:00 - MANNA DÉLELŐTT
12:00 - ZENEI FINOMSÁGOK
13:00 - MANNA DÉLUTÁN
14:00 - MANNA DÉLUTÁN
18:00 - MINDENNAPI ÉLETÜNK – ARGYELÁN KRISZTÁVAL
20:00 - LELÁTÓ
21:00 - XYZ
22:00 - BUDAPEST UPDATE
23:00 - MAGYAR ZENEI ÓRA
00:00 - Esti műsor
05:30 - Műsorkezdés
05:50 - Névnapköszöntő
06:00 - Információk
06:30 - Időjárási adatok
06:45 - Évfordulónaptár
07:00 - Hírek
07:15 - Névnapköszöntő
07:20 - Mezőgazdasági szaktanácsadás
07:30 - Információk
07:45 - Horoszkóp
08:00 - Hírek
08:30 - Lapszemle
08:45 - A hét zeneszáma
09:00 - Hírek
09:25 - Műsorismertetés
09:30 - Apróhirdetések
10:00 - Hírek
10:05 - Heti programajánló
11:00 - Hírek
11:05 - Térerő
12:00 - Déli krónika
12:15 - Magyarnóták és csárdások
13:00 - Információk
13:15 - Műsorismertetés
13:30 - Névnapköszöntő
13:45 - Évfordulónaptár
14:00 - Hírek
14:05 - Kívánságműsor
15:00 - Terepjáró
15:45 - A hét zeneszáma
16:00 - Hírek
16:15 - Sporthétfő
17:00 - Hírek
17:15 - Arcvonások
18:00 - Napi krónika
18:20 - Gin Tonic
19:00 - Magyarnóták és csárdások
20:00 - Terepjáró (ismétlés)
21:00 - Hírek
21:05 - Sporthétfő (ismétlés)
21:35 - Esti műsor
00:00 - Sample Temple
01:30 - Sztriit Noiz
03:00 - Mackóhullás
04:00 - Capybara
05:00 - Tilos Hírek
05:15 - Felkelők
07:00 - 7térítő
09:00 - Sokolébresztő
10:00 - Sznobok órája
12:00 - Take it easy
13:30 - Szabadfoglalkozás
15:00 - Bossa bom dia
17:00 - Mintamókus
18:30 - építési terület
19:30 - Tilos Mesék
19:45 - Tilos Hírek
20:00 - Még több jazzt az óvodákba!
21:00 - Budapest Eklektik
22:00 - Népzene
00:00 - Zenei válogatás
Összeállítás a Hit Rádió legnépszerűbb keresztény pop, rock és gospel felvételeiből.
07:00 - Hangoskönyvek órája
08:00 - Best of Gyújtópont
Válogatás a héten elhangzott legizgalmasabb beszélgetésekből.
10:00 - Vidám vasárnap (ism.)
Élő, online bejelentkezés. Prédikál: Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze.  
13:00 - Zenei válogatás
Összeállítás a Hit Rádió legnépszerűbb keresztény pop, rock és gospel felvételeiből.
14:00 - Best of Középpont (ism.)
Válogatás a héten elhangzott legizgalmasabb beszélgetésekből.
16:00 - Társalgó (ism.)
17:00 - Lélekmód (ism.)
  
18:00 - Tor&túra (ism.)
Vendég: Till Katalin, idegenvezető. Téma: A Parlament bemutatása. Műsorvezető: Ayala-Módos Tünde.  
19:00 - Tribün (ism.)
Sportműsor Takács Áron műsorvezetővel.
20:00 - Újratervezés
21:00 - Szalon (ism.)
Műsorvezető: Nagy Szantina. Vendégek: Dr. Ruszin Romulusz, humánpolitikáért felelős helytettes államtitkár és Paár Ádám, történész, politológus. Téma: ... Tovább >> Militarizmus, avagy háborús filmek, a fiatalok és a katonaság.
22:00 - Zenei válogatás (ism.)
Összeállítás a Hit Rádió legnépszerűbb keresztény pop, rock és gospel felvételeiből.
07:00 - Tornádó
Írj SMS-ben a 0744-351-951-es telefonszámra, vagy hívj bennünket a 0264-45-44-44-es számon!
11:00 - Szieszta
Sárosi István
15:00 - Éterízesítő
Krippán Kinga
06:30 - Győr+ Reggeli
Orosz Sanyi, Nagy Roland
10:00 - 10-es járat
Kaszás Kornél
14:00 - Győr+ Délután
Ferenczy Balázs
16:00 - Győr+ Kiwi
Bajzát Zsuzsi
18:00 - Győr+ Este Light
Bajzát Zsuzsi
19:00 - Győr+ Este
Farkas Mónika
00:00 - LOVE
Gyertyák az asztalon, veled szemben pedig a Nagy Ő, aki épp kényelembe helyezi magát. Oldódik a félhomályban, és a füldbe súgja: „Beteszel valami jó z ... Tovább >>enét?” Éjfél és 4 óra között nem a kérdéstől jössz majd zavarba, mert a főcsatornán szenvedélyes Soul és R’n’B bizsereg!
04:00 - JAMMIN’
Minden reggel 4 és 8 óra között Acid Jazz és Jazzfunk teszi kellemessé az ébredést, az éjszakai életet élőknek pedig az elalvást. Jazz és Funky harmon ... Tovább >>ikus házasságában már csak egy fő fér meg: Te!
08:00 - DAYTIME
Napközben olyan dinamikus csemegéket válogatunk, amelyek feltöltenek energiával, mert lüktet bennük az utánozhatatlan „fekete életérzés”. Jobban üt, m ... Tovább >>int egy kávé, és a hatása egy életre szól: hagyd, hogy beléd ivódjon!
15:00 - BLACKMIX
A Luxfunk egyedülálló mixműsora, melyben a Luxfunk DJ-k pörgetik a lemezeket.
20:00 - BLACKMIX
A Luxfunk egyedülálló mixműsora, melyben a Luxfunk DJ-k pörgetik a lemezeket.
21:00 - FINE
Finom estét kívánunk! Kiváló Soul és RnB muzsika szól, hogy ellazulj egy hosszú nap után.
06:00 - Kurbli
Balogh István Vilmos
10:00 - Ridikül
Durucz Gabi
13:00 - Friss Délután
Petykó Ági
20:00 - Esti témázó
Szendi Hajnalka
06:00 - Duna Cafe
műsorvezető: Kunos Ference
10:00 - Meló FM
műsorvezető: Géczi Adrienn
14:00 - Duna City
műsorvezető: Macsánszky Anita
05:00 - Napi story
Szabó Gábor helyi információs magazinja
06:00 - Szabó Gábor
12:00 - B. Németh Dia
15:00 - Villányi Eszter
19:00 - Zene és helyi programok
22:00 - Napi story (ism.)
Szabó Gábor helyi információs magazinja
23:00 - Best éjszaka
00:00 - Érezd a Zenét!
06:00 - Wake Up – Ébredj Velünk
Indítsd a reggelt csak jó zenével fűszerezve! Mi adjuk a ritmust a felkeléshez, kávézáshoz, rántottához, fogmosáshoz… meg mindenhez!
10:00 - DayLight - Szakál Mikivel
A műsor amiben minden benne van amire szükséged lehet. Napi aktualitások csak hogy jobban teljen a nap. DayLight Szakál Mikivel!
14:00 - DayTime
Érdekességek, vicces hírek és sztorik a nagyvilágából, hogy a ritmusok mellett egy kis infó is hallható legyen a hangszóróból… Műsorvezető: Funkey
16:00 - SenseMix
A Radio Sense lemezlovasainak 1 órás mixműsora, megállás nélkül. Minden hétköznap.
00:00 - Trend Night Bukovszky Józseffel
A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között.
06:35 - Reggeli Monitor Németh Lászlóval
11:05 - Menni-Enni
13:05 - Monitor
13:35 - Kultúr-Trend Magazin
14:05 - Pozitív Energia
15:05 - ReBrief
15:35 - Ingatlanüzlet Lakatos Lászlóval
16:05 - Monitor Délután Érczfalvi Andrással
17:05 - Sportérték Mezei Dániellel
18:05 - Hétfő - Egy nő
A műsorvezető Kutasi Judit.
19:05 - Trend Night Bukovszky Józseffel
A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között.
00:00 - 10 órás zenei maraton
04:00 - Hungarikum
06:00 - KORONAcafé
10:00 - Kívánságműsor
18:00 - Kultúra
19:00 - 10 órás zenei maraton
04:30 - Architek-túra
05:00 - Körkép
05:30 - Hírek
05:34 - Napi evangélium
05:40 - Vatikáni Rádió magyar műsora
06:00 - Harangszó
06:01 - Hírek
06:15 - Benső végtelen
06:30 - Hírtükör
06:50 - Múltidéző
06:52 - Reggeli ima
07:00 - Szentmise
07:30 - Hírek
07:50 - Jegyzet
08:00 - Hírek
08:08 - Reggeli riport
08:17 - Nemzetközi lapszemle
08:23 - Műsorajánló
08:30 - Hírek
08:42 - Életmód
08:52 - Heti zene
09:00 - Hírek
09:04 - Akvarell
09:30 - Házunk táján
10:00 - Hírek
10:04 - Körkép
10:30 - Varázsdoboz
11:00 - Hírek
11:04 - Ő és én
11:30 - Dallamív
12:00 - Harangszó
12:01 - Mennynek Királyné Asszonya
12:04 - Hírek
12:08 - Napi evangélium
12:10 - Vatikáni Rádió magyar műsora
12:30 - Kitalálom!
12:45 - Guzsalyas
13:00 - Hírek
13:04 - Hangárium
13:30 - Rádiós regénytár
14:00 - Hírek
14:04 - Vendég-oldal
15:00 - Hírek
15:04 - Generációk
15:30 - Körkép
16:00 - Hírek
16:04 - Sportkrónika
16:30 - Mozgásban
17:00 - Hírek
17:04 - Magvetés
18:00 - Hírek
18:04 - Házunk táján
18:30 - Hírtükör
18:50 - Múltidéző
19:00 - Harangszó
19:01 - Rózsafüzér-imádság
19:32 - Hírek
19:35 - Varázsdoboz
20:00 - Hírek
20:04 - Miért szeretem?
20:17 - Jegyzet
20:27 - Műsorajánló
20:30 - Akvarell
21:00 - Hírek
21:04 - Teljességünk felé
21:30 - Vatikáni Rádió magyar műsora
21:50 - Napi evangélium
22:00 - Hírek
22:04 - Magvetés
23:00 - Rádiós regénytár
23:30 - Zenei kincsestár
00:00 - Isten, hazánkért térdelünk elődbe ...
00:03 - Angyalok citeráján
00:10 - Benső végtelen
00:30 - Szép írás
01:00 - Ő és én
01:30 - Körkép
02:00 - Magvetés
03:00 - Vendég-oldal
00:00 - Zene - Egerszeg Rádió
05:00 - Magyaróra
06:00 - Vekker - Ébredj Velünk!
Az Egerszeg Rádió reggeli műsora Gáspár Zsolttal és Mihály Lucával
10:00 - A'la carte
Üzenetek és jó zenék Csuka Jenniferrel
14:00 - Helló Egerszeg
Hasznos információk, érdekességek sok-sok slágerrel és Németh Mikivel!
18:00 - Egerszegi Krónika
Hírmagazin
18:10 - Like
Csak zene - szöveg nélkül
19:00 - Lelátó
Sportmagazin Jóna Istvánnal
20:00 - Zene - Egerszeg Rádió
06:30 - Reggeli Plusz - Péter Tímivel és Hosszú Sanyival
11:00 - Sláger Plusz - Keserü Tamással
15:00 - Sláger Plusz - Balogh István Vilmossal
20:00 - Zenevonat
00:03 - Gondolat - Jel
00:50 - Irodalmi Újság
01:17 - Lemezbemutató az archívumból
01:45 - Hit, tudomány és társadalom
02:37 - Családok, történetek
03:31 - Kabarématiné
03:54 - Határok nélkül
04:22 - Jelenlét - kultúra
04:52 - Vers napról napra
04:57 - Időkitöltő zene
04:58 - Himnusz
05:02 - Napi Ima
05:04 - Vasárnapi újság
06:40 - V4
07:06 - Korkóstoló
07:30 - Harminc perc alatt a Föld körül
07:57 - Elindultam szép hazámból
08:03 - Gondolat - Jel
08:50 - Irodalmi Újság
09:17 - Lemezbemutató az archívumból
09:45 - Hit, tudomány és társadalom
10:37 - Családok, történetek
11:31 - Kabarématiné
11:54 - Határok nélkül
12:22 - Jelenlét - kultúra
12:52 - Vers napról napra
12:57 - Időkitöltő zene
12:58 - Himnusz
13:02 - Napi Ima
13:04 - Vasárnapi újság
14:40 - V4
15:06 - Korkóstoló
Gasztronómia és kultúra egy közös produkcióban – bizonyítva hogy az étel- és italfogyasztás éppúgy a kultúra része, mint a művészetek. Borok, étkek és ... Tovább >> emberek – vallomások arról, miért fontos a művészeknek a gasztronómia. Utazás tájak, korok és borok között, történetek neves borászokról, séfekről, akik felismerték a magyar táj értékeit és ezt szeretnék megmutatni vendégeiknek is.
15:30 - Harminc perc alatt a Föld körül
15:57 - Elindultam szép hazámból
16:03 - Gondolat - Jel
16:50 - Irodalmi Újság
17:17 - Lemezbemutató az archívumból
17:45 - Hit, tudomány és társadalom
18:37 - Családok, történetek
19:31 - Kabarématiné
19:54 - Határok nélkül
20:22 - Jelenlét - kultúra
20:52 - Vers napról napra
20:57 - Időkitöltő zene
20:58 - Himnusz
21:02 - Napi Ima
21:04 - Jó reggelt Magyarország
22:49 - Napközben
23:56 - Elindultam szép hazámból
10:00 - Jakupcsek (ismétlés)
16:00 - Önkényes Mérvadó
18:00 - Mondd el Tatár Csillának!
20:00 - Jakupcsek
22:00 - Önkényes Mérvadó (ismétlés)
00:00 - Éjszakai zenés műsor
06:00 - Körös-Völgy
Kulturális magazin
07:00 - Evangélikus Áhítat
07:30 - Reggeli ébresztő
műsorvezető: Décsi Beáta
09:00 - Nap mint Nap
A Körös TV magazinműsora
10:00 - Matiné
délelőtti művelődési információs műsor, riportok, tájékoztatók
12:00 - Közház
14:00 - A Tudomány Mai Állása
műsorvezető: Kovács Attila
15:00 - Nagy Generáció
műsorvezető: Erdélyi Mariann
16:00 - Horoszkóp
18:00 - Körös-Völgy
kulturális magazin, riportok, helyi programajánlók, tájékoztatók
20:00 - Evangélikus Istentisztelet a Szarvasi Ótemplomból
ismétlés
22:00 - Éjszakai zenés műsor
00:00 - RÁDIÓ7 ÉJSZAKA
Éjszakai műsor zenével.
06:00 - REGGELI
Nincs több lehetetlen küldetés a dolgos napok reggelein! Rádió 7 Reggeli, a mi ébresztő műsorunk - fergeteges hangulat, friss hírek, izgalmas témák, a ... Tovább >> 90-es, 2000-es évek és napjaink slágereivel megfűszerezve, a mikrofonnál Farkas és Lauscher ügynökökkel!
10:00 - KÖZÖS NEVEZŐ
Czabarka János és Major Zsuzsanna műsora. Ami számít, ami hasznos, ami érdekes - Vásárhelyen, Makón és a régióban! Sztorik, újdonságok és ami a hírek ... Tovább >>mögött van
11:00 - HAZAI PÁLYA
Czabarka János műsora. Önkörmányzati magazinműsor, a régió kisebb településeinek legfontosabb történései első kézből.
12:00 - DÉLUTÁNI GYORS
Juhász Bálint műsora. A legjobb kolléga egy húzós munkanapon: mindig vidám, feldobja a hangulatot, ellát a leghasznosabb információkkal és a 90-es, 20 ... Tovább >>00-es évek, no meg napjaink slágereivel repíti el a munkaidő utolsó óráit!
16:00 - RÁDIÓ 7 KÍVÁNSÁGSHOW
Szeri Csaba műsora. A dolgos hétköznapok legjobb része, úton hazfafelé miközben Ön a zenei szerkesztő! Rádió7 KívánságShow. Kérjen zenét, üzenjen tele ... Tovább >>fonon vagy SMS-ben. Tel.: 62/533-777 SMS: 30/267-7777.
19:00 - RÁDIÓ 7 OLDALVONAL
Szeri Csaba műsora. Sportmagazin interjúkkal, riportokkal - Vásárhely, Makó és a régió legfrissebb sporteredményei, sporteseményei.
20:00 - RÁDIÓ7 ÉJSZAKA
Éjszakai műsor zenével.
07:00 - Naprakész - hogy ön is legyen a napra kész!
Induljon jókedvűen és lendületesen a napja a Rádió Most reggeli műsorával! Kaposvári hírek, sztorik, aktualitások - szóljon hozzá ön is!
10:00 - Lendületben
A munkahelyi megpróbáltatások könnyebb elviselésének segítése sok zenével, információkkal.
12:00 - Szieszta
A szövegelés visszafogása sok jó zenével! Jó ebédhez sok jó zene szól!
13:30 - Sztárokkal MOST
Sztárvilág, a hazai zenei élet főbb szereplői, interjúk, újdonságok Györfi Katával.
18:00 - Kaposvári Krónika
Vételkörzetünk eseményeiről, aktualitásairól számolunk be, több mint 7 percben.
19:00 - Mutató
Aktuális, fontos, közérdekű információk és események.
21:00 - Dance Óra
Minden ami euro-dance, euro-disco és euro-house!
08:00 - Híradó
Hírek a mindennapokból
08:10 - Naplopó
Komolyan komolytalan és komolytalanul komoly ébresztő műsor, Eszterrel, Laurával és Előddel.
11:10 - Színes Erdély
Tudásmorzsák Erdélyről naponta 11 órától.
13:00 - Jam
Mindig jól hangzik
14:00 - Wurlitzer
Szó nélkül, minden idők slágerei
16:10 - Délutáni Fieszta
Gáll Orsikával hétköznap délután 4-től
18:00 - Jam
Mindig jól hangzik
19:00 - Magyar Óra
Csak magyar slágerek minden este 7 órától
20:00 - Mesesugarak
Este 8 órától, Szidivel, az Erdély Fm-en.
20:10 - Zenélő köntös
Hétfőnként, este 8 órától
06:00 - Ébredj Veszprém!
Szekeres Dáviddal
11:00 - Naprakész!
Rompos Gergővel
15:00 - Szieszta
Szani Rolanddal
22:00 - Méz Kultúra
Szani Rolanddal
02:00 - Ahol zene szól
Komolyzenei óra
04:00 - Scherzo
Zene, film, építészet, társadalom
05:00 - Britannica
A brit birodalom zenéje a középkortól napjainkig
06:00 - MOHA zene
MOdern HAngszeres zene
07:00 - 117 perc
Majdnem két órás délutáni magazin.
10:00 - Hangképcsarnok
11:00 - Demokrácia MOST!
12:00 - Dalok Galopp
Egy óra magyar zene
13:00 - Civil Aula
13:00 - Hatvanon túl
Korosztálytól mindenkinek
14:00 - Végtelen
Létkulturális magazin
15:00 - Zeneóra
előválogatott finom zenék
16:00 - 117 perc
Majdnem két órás délutáni magazin.
18:00 - Érintés
Az első hallásra szerelem. Világzene a csúcson.
19:00 - Coolinaria
19:00 - Coolinaria
20:00 - Olvasókör
21:00 - Málenkij Rockot
Az orosz rock múltja és jelene
22:00 - 1.5HOLD.
08:00 - Zsebrádió
gyereksáv
09:00 - Helló London! - Szegvári Katalinnal vagy Kultúr-morzsák - Bayer Ilonával - ismétlés
10:00 - Helyettem (is) írták
Verebes István és Sándor György humoralista - ismétlés
12:00 - Gasztró - Kiss Katalinnal
13:00 - Retro - Fodor Jánossal, Rékai Gáborral és Varjú Tamással
15:00 - Latin: zenés turmix - B. Bíró Zoltánnal Je t’aime, moi non plus - Liszkai Ágnessel
16:00 - Fekete-fehér - Marton Éva műsora
17:00 - Szabad egy fordulóra? - Kerényi Péter
19:00 - Anyám lánya-lányom anyja - Hullan Zsuzsa
20:00 - Koktél - Varjú Tamás összeállítása
ismétlés
21:00 - Filmszerész
ismétlés
22:00 - Ismétlő sáv
Davaj! - M. Nagy Miklóssal
23:00 - Ismétlő sáv
Közelebb - Létay Dórával
06:00 - Balázsék
Sebestyén Balázzsal, Vadon Jánossal és Rákóczi Ferenccel
10:00 - Györke Attila
Az igazi mai slágerekkel Györke Attila várja a hallgatókat
17:00 - Live Mix
Juhász Gerivel és Lotfi Begivel
18:00 - Kívánságműsor
Juhász Gerivel
20:00 - Disco's Hit
Bárány Attila, Dj Junior, Hamvai PG.
21:00 - WORLD IS MINE Radio Show
Metzker Viktória
23:00 - WORLD IS MINE Radio Show
Jauri
06:00 - Bochkor
Bochkor Gábor és Lovász László
10:00 - Retro nappal
Nyerges Izabella
15:00 - Retro délután
Dénes Tamással
20:00 - Abaházi Presszó
Abaházi Csaba
23:00 - Éjjeli mesék
Vas Maya
06:00 - Balázsék
Sebestyén Balázzsal, Vadon Jánossal és Rákóczi Ferenccel
10:00 - Györke Attila
Az igazi mai slágerekkel Györke Attila várja a hallgatókat
17:00 - Live Mix
Juhász Gerivel és Lotfi Begivel
18:00 - Kívánságműsor
Juhász Gerivel
20:00 - Disco's Hit
Bárány Attila, Dj Junior, Hamvai PG.
21:00 - WORLD IS MINE Radio Show
Metzker Viktória
23:00 - WORLD IS MINE Radio Show
Jauri
06:00 - Balázsék
Sebestyén Balázzsal, Vadon Jánossal és Rákóczi Ferenccel
10:00 - Györke Attila
Az igazi mai slágerekkel Györke Attila várja a hallgatókat
17:00 - Live Mix
Juhász Gerivel és Lotfi Begivel
18:00 - Kívánságműsor
Juhász Gerivel
20:00 - Disco's Hit
Bárány Attila, Dj Junior, Hamvai PG.
21:00 - WORLD IS MINE Radio Show
Metzker Viktória
23:00 - WORLD IS MINE Radio Show
Jauri
06:00 - Balázsék
A Rádió 1 Reggeli showja
12:00 - Baranyai Délután
Török Mónikával
06:00 - Balázsék
Sebestyén Balázzsal, Vadon Jánossal és Rákóczi Ferenccel
10:00 - Györke Attila
Az igazi mai slágerekkel Györke Attila várja a hallgatókat
17:00 - Live Mix
Juhász Gerivel és Lotfi Begivel
18:00 - Kívánságműsor
Juhász Gerivel
20:00 - Disco's Hit
Bárány Attila, Dj Junior, Hamvai PG.
21:00 - WORLD IS MINE Radio Show
Metzker Viktória
23:00 - WORLD IS MINE Radio Show
Jauri
06:00 - Balázsék
Sebestyén Balázzsal, Vadon Jánossal és Rákóczi Ferenccel
20:00 - Disco's Hit
Minden este 8 és 9 óra között a Disco’s Hit DJ-k – Bárány Attila, DJ Junior és Hamvai P.G. – mixei szólnak a Rádió 1-en!
06:00 - Balázsék
Sebestyén Balázzsal, Vadon Jánossal és Rákóczi Ferenccel
10:00 - Györke Attila
Az igazi mai slágerekkel Györke Attila várja a hallgatókat
17:00 - Live Mix
Juhász Gerivel és Lotfi Begivel
18:00 - Kívánságműsor
Juhász Gerivel
20:00 - Disco's Hit
Bárány Attila, Dj Junior, Hamvai PG.
21:00 - WORLD IS MINE Radio Show
Metzker Viktória
23:00 - WORLD IS MINE Radio Show
Jauri