Jáksó hozta a Sláger FM új programigazgatóját

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A korábbi országos kereskedelmi rádió kiváló szakemberét igazolja le a 103.9 Sláger FM 2017. augusztus elsejétől a programming élére. Mikus Tamara a Class FM-től érkezik Budapest rádiójához, a 103.9 Sláger FM-hez. A döntésben közrejátszott a korábbi sikeres munka Jáksó Lászlóval, aki a közösen elért eredmények alapján javasolta Tamara személyét Csikesz Erika vezérigazgatónak.

A vezérigazgató az új igazolást úgy kommentálta: "A hazai rádiózás megújítása egyik fő küldetésem, és ennek teljesítésében megfelelő partnerre találtam Tamara révén. Megalapozott optimizmussal jelenthetem ki, hogy a rádiós szakember érkezésével képesek leszünk tartani és tovább emelni azt a kiemelkedő pozíciót a hallgatók körében, amit a 103.9 Sláger FM méltán birtokol. A sikerünk záloga pontosan ez és nem más, a proaktív piaci magatartás, amit a professzionális csapatunkkal megvalósítunk napról napra."

Jáksó hozta a Sláger FM új programigazgatóját

"A 103.9 Sláger FM az elmúlt hónapokban elképesztő sebességgel növelte hallgatói táborát Budapesten és országosan egyaránt. 11 éve a csatorna elődjénél szerettem bele a rádiózásba, 7 évig az egyik legsikeresebb rádiós terméken dolgozhattam, most pedig egy új és izgalmas feladatot bíztak rám. Magyarország legtapasztaltabb rádiós szakembereivel azon fogunk dolgozni, hogy az immáron hosszú ideje piacformáló adóval felrázzuk a iparágat. Büszke vagyok, hogy a 103.9 Sláger FM program csapatát bízták rám, és minden tudásommal azon leszek, hogy a főváros rádióját még vonzóbbá és szórakoztatóbbá tegyük a hallgatók számára" - mondta Mikus Tamara.

"Aki már dolgozott Tamarával, tudja, hogy kreativitása, profi szakmai hozzáállása és motivációja határtalan, így biztos vagyok benne, hogy mindent meg fog tenni a rádió sikeres programing működtetése érdekében" - tette hozzá Jáksó László.

Budapest meghatározó adóján az elmúlt hónapok intenzív program- és zenei fejlesztései mellett a csatorna fő célja ezentúl is a nemzetközi színvonalú minőségi szórakoztatás, a fővárosban és az országban egyaránt.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Class FM Komment doboz