Felhasználási Feltételek

A MultiAppsFactory KFT. (székhely: 1024 Budapest, Margit körút 57 2/5; adószám: 26278823241; Cégjegyzékszám: 01 09 357239, nyilvántartja a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága), továbbiakban MyOnlineRadio.hu elkötelezett a weboldalt használók bizalmának megtartása iránt. A weboldal használatára az alábbi feltételek érvényesek.

Elfogadható használat

Kedve szerint fedezze fel a weboldalt, és ahol ez lehetséges, tegyen fel különféle anyagokat, és járuljon hozzá a weboldalhoz kérdésekkel, posztokkal és multimédiás tartalommal (pl. képekkel, audiostreamekkel, videókkal).

Ennek során, kérjük vegye figyelembe, hogy a weboldal használata és a beküldött anyagok a legkisebb mértékben sem lehetnek jogellenesek vagy sértők. Kérjük, a használat során:
(a) ne sértse meg más személyiségi jogait;
(b) ne sértsen meg semmilyen szellemi tulajdonhoz fűződő jogot;
(c) ne tegyen (a MyOnlineRadio.hu illetően sem) becsületsértő, pornográfiára utaló, rasszista vagy idegengyűlölő természetű, gyűlöletet keltő, erőszakra vagy rendzavarásra felbujtó kijelentéseket;
(d) ne töltsön fel vírust tartalmazó vagy esetlegesen biztonsági problémákat eredményező fájlokat; és
(e) semmilyen egyéb módon ne veszélyeztesse a weboldal sértetlenségét.

Tájékoztatjuk, hogy a MyOnlineRadio.hu jogellenesnek vagy sértőnek tartott tartalmat a weboldalról eltávolíthatja.

Adatvédelem

Az Adatvédelmi Nyilatkozat a weboldalon megosztott minden személyes adatra vagy anyagra kiterjed. Erről bővebben itt olvashat.

Szellemi alkotásokhoz fűződő jogok

3.1. A MyOnlineRadio.hu által szolgáltatott tartalom
A weboldalon a MyOnlineRadio.hu által vagy nevében publikált anyagokhoz (pl. szövegekhez, audiostreamekhez és képekhez) fűződő szerzői-, védjegy- és más szellemi alkotáshoz fűződő jogok jogosultja a MyOnlineRadio.hu, illetve a vonatkozó jogosult engedélyével jelennek meg a weboldalon.

A Felhasználó jogosult a weboldal tartalmából készült kivonatokat magáncélra (azaz nem kereskedelmi felhasználás céljából) sokszorosítani. E jog gyakorlásának feltétele, hogy a Felhasználó érintetlenül hagyja és tekintetbe veszi a szellemi tulajdonhoz fűződő jogokat, köztük az egyes tartalmakhoz kapcsolódóan feltüntetett szerzői jogokra vonatkozó nyilatkozatot.

3.2. A Felhasználók által szolgáltatott tartalom
A Felhasználó kijelenti, hogy a weboldalra általa feltett tartalomnak a szerzője vagy rendelkezik a tartalomra vonatkozó jogokkal (azaz a jogosulttól engedélyt kapott a tartalom megosztására) és a tartalmat (pl. képek, videók, zene) weboldalon megoszthatja.

A Felhasználó belegyezik, hogy az általa feltöltött tartalom nem bizalmasan lesz kezelve, valamint hozzájárul ahhoz, hogy arra vonatkozóan jogdíjmentes, időbeli korlátozás nélkül, az egész világra kiterjedő felhasználási jogot nyújt a MyOnlineRadio.hu számára (így különösen a tartalom közzétételére, sokszorosítására, továbbítására, nyilvánosságra hozására vagy sugárzására) a MyOnlineRadio.hu üzleti tevékenységével kapcsolatos célokból.

Tájékoztatjuk, hogy a MyOnlineRadio.hu saját belátása szerint dönthet a tartalom felhasználásáról, megjelenítheti alkalmazásaiban, felületein.

Felelősség

A MyOnlineRadio.hu mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa a weboldalon található anyagok pontosságát és elkerülje a zavarokat. A MyOnlineRadio.hu nem vállal felelősséget semmilyen pontatlan információból, zavarból, az oldal elérhetetlenségéből vagy egyéb eseményből eredő közvetlen (pl. számítógép meghibásodása) vagy közvetett (pl. elmaradt haszon) károkért. A Felhasználó vállalja, hogy a weboldalon található anyagokat kizárólag saját felelősségére használja.

A weboldal a MyOnlineRadio.hu weboldalon kívüli weboldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. A MyOnlineRadio.hu nem gyakorol ellenőrzést a harmadik felek weboldalai felett és nem feltétlenül támogatja azokat, illetve nem vállal felelősséget azokért, így azok tartalmáért, pontosságáért és működéséért. Így a legteljesebb mértékben arra bíztatjuk a Felhasználót, hogy ismerje meg és gondosan olvassa át a meglátogatott más weboldalakon elhelyezett jogi és adatvédelmi nyilatkozatokat, illetve ismerje azok esetleges módosításait.

Amennyiben a Felhasználó külső weboldalt üzemeltet és a jelen weboldalhoz kíván hivatkozást létrehozni, a MyOnlineRadio.hu ezt nem kifogásolja feltéve, hogy a Felhasználó a jelen weboldal pontos nyitóoldali URL-jét adja meg (pl. mélylinkek használata nem megengedett) és semmilyen módon nem keltheti azt a látszatot, hogy a MyOnlineRadio.hu támogatná vagy hozzá kapcsolódna. A „framing“ vagy hasonló megoldások alkalmazása tilos, és a Felhasználó köteles gondoskodni róla, hogy a weboldalra mutató hivatkozás új ablakban nyíljon meg.

Kapcsolat

A jelen weboldal üzemeltetője MultiAppsFactory KFT. (székhely: 1024 Budapest, Margit körút 57 2/5; adószám: 26278823241; Cégjegyzékszám: 01 09 357239, nyilvántartja a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága)

Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele van a weboldallal kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségek egyikén: (i) emailen info[kukac]myonlineradio.hu, (ii) telefonon +36305568365 vagy (iii) postai úton a 1024 Budapest, Margit körút 57 2/5 címen.

Változások

A MyOnlineRadio.hu a jelen felhasználási feltételek módosításának jogát fenntartja. E felhasználási feltételek és az esetleges újabb információk áttekintése érdekében rendszeresen látogassa ezt az oldalt.

Irányadó jog és joghatóság

A weboldal kizárólag magyarországi felhasználók számára készült. A MyOnlineRadio.hu nem tesz arra irányuló kijelentést, hogy a weboldalon található anyagok és információk Magyarországon kívül megfelelőek vagy elérhetőek.

A Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja, hogy a weboldal használatából származó vagy azzal kapcsolatos vitákra és követelésekre Magyarország joga alkalmazandó. Az esetleges jogviták eldöntésére Magyarország bíróságai rendelkeznek kizárólagos joghatósággal.

Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja a jelen Felhasználási feltételeket.

Utolsó módosítás: 2020.10.26.