Győrben tarolt a Rádió 1

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Megerősítette piaci pozícióját és csaknem megduplázta hallgatóinak számát Győrben a Rádió 1. A legfrissebb adatok alapján kijelenthető, hogy mind a 18-49-es célcsoportban, mind a 15-39 éves hallgatók körében jelentősen nőtt a hallgatottság, a Rádió 1 néhány hónap alatt a város legnépszerűbb rádiója lett.

2016. november 15-én a győri Ozone FM hálózatba kapcsolódott a Rádió 1-gyel, ezzel a csatorna neve, valamint műsor- és zenei struktúrája is megváltozott. Hétköznaponként a Reggeli Show indítja a győriek napját Sebestyén Balázzsal, Rákóczi Ferivel és Vadon Janival, délutánonként a Cooky Show-val, esténként pedig Magyarország legnépszerűbb DJ-ivel kapcsolódhatnak ki a hallgatók. A legfrissebb mérési adatok igazolták az előzetes várakozásokat – az országos és lokális tartalmaknak köszönhetően a Rádió 1 mindössze néhány hónap alatt helyi szinten is a legnépszerűbb rádióvá vált.

Győrben tarolt a Rádió 1

A TNS-Hoffmann - Mediameter konzorcium 2017. január 11-17. között hallgatottsági kutatást végzett a győri hallgatottsági szokásokról, amelyből kiderült: a Rádió 1 frekvenciáján a Class FM megszűnését megelőző hallgatók száma megduplázódott. Az adó naponta a 18-49-es korosztály 44%-át éri el, míg a 15-39 évesek korcsoportjának közel a fele tartozik a hallgatói közönségébe.

Győrben tarolt a Rádió 1

A Rádió 1 a helyi hírekkel, információkkal továbbra is a régió meghatározó rádiója, amely az országos műsorstruktúrát ötvözi a lokális tartalommal, illetve a helyi hirdető cégek számára hatékony reklámfelületet kínál a meghatározó műsorsávokban.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz