A Sláger FM is a Radio Sales House-t választotta

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A Sláger FM kizárólagos reklámértékesítésének március elsejei megszerzésével megerősítette piacvezető szerepét a Radio Sales House (RSH) Kft., amely korábban is a legnagyobb országos és vidéki rádiós hirdetési portfólióval rendelkezett. A megállapodás eredményeképpen a cég 2017-re 4 milliárd forintot meghaladó forgalmat vár.

Idén március elsejétől a Radio Sales House Kft. (RSH) a reklámértékesítője a Sláger FM rádiónak, amellyel az RSH tovább erősítette piacvezető pozícióját. Ma már az RSH rádiós hirdetési portfóliója biztosítja az ügyfelek számára a legnagyobb hallgatói elérést, valamint a legtöbb országos adó és a legszélesebb műsorkínálat révén a legszofisztikáltabb hirdetői igények kiszolgálását.

Az RSH portfóliója eddig naponta 3 millió, hetente pedig 4,5 millió hallgató (a felnőtt lakosság körében) elérését nyújtotta az ügyfelek számára. A Sláger FM csatlakozásával a főváros leghallgatottabb rádióadójával napi 3,5, illetve heti 5 millió felnőtt fölé nő a hallgatói elérés.

Az RSH már kizárólagos hirdetésértékesítője a 4 országos közrádiónak (Kossuth, Petőfi, Dankó és Bartók) valamint 18 helyi rádiónak, és partnerértékesítője 46 rádiótársaságnak. Hanák Tamás, az RSH ügyvezető igazgatója a megállapodás kapcsán elmondta: „Örömmel vesszük a Sláger FM csatlakozását, amely kiválóan illeszkedik a rádiós sales house-unk portfóliójába, jól kiegészítve a több mint 60 általunk képviselt regionális rádió kínálta felületeket a budapesti frekvenciával, valamint erősíti a 4 országos közszolgálati csatorna kínálatát.” Hozzátette: korábban is számos alkalommal merült fel a terjeszkedés igénye nemcsak a menedzsment, hanem az ügyfelek részéről is.

Csikesz Erika, a Sláger FM vezérigazgatója elmondta: „Nagy örömükre szolgált ennek a stratégiai együttműködésnek a megkötése, amellyel Budapest legnépszerűbb rádiójának értékesítése részévé vált a legnagyobb országos portfóliónak. Fontos üzleti lehetőség nyílt meg számunkra azzal, hogy a piacvezető hirdetési kampányok portfóliójának részévé vált a Sláger FM is.”

Az RSH Kft. év elején indult és vált a magyar rádiós hirdetésértékesítői piac legnagyobbjává, melynek tulajdonosa a HGY Invest Kft. (51%) és a piacvezető tévés reklámértékesítő az Atmedia Kft. (49%). Az alapítók célja volt, hogy hasonlóan a tévés reklámértékesítési piachoz, ezen a területen is létrejöjjön a hirdetőket költséghatékonyan kiszolgáló, valamint egyablakos hirdetési és foglalási rendszert kínáló kereskedőház. Az RSH portfóliójának árbevétele a Sláger FM érkezésével az idei évre meghaladhatja a 4 milliárd forintot.

A Radio Sales House Kft.-ről

Az RSH 2017-ben kezdte meg a működését. Tulajdonosai: HGY Invest Kft (51%) és az Atmedia kft (49%). Az RSH a magyar rádiós piac legnagyobb kereskedőháza, amely kizárólagos reklámértékesítője az MTVA 4 országos rádiójának (Kossuth, Petőfi, Dankó, Bartók) és 18 helyi rádiónak, valamint reklámértékesítő partnere 46 rádiónak.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz