5 éves a Music FM!

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Április 8-án a Symbol összes termében a honi pop- és partiélet legnagyobb sztárjaival ünnepel az idén 5 éves 89.5 Music FM. 2012. március 7-én éjfélkor Avicii Levels című dalával kezdett az azóta minden évben az „Év Legnépszerűbb” rádiójának választott csatorna, amely hamar a fiatal-felnőtt hallgatók kedvencévé vált.

A hatalmas „Összehoz Minket” partin a fellépők között lesz - mások mellett - Radics Gigi, Caramel, Király Viktor, Kállai-Saunders András és zenekara vagy a New Level Empire. A klubkoncertek után hajnalba nyúló parti várja a nagyérdeműt, ahol Lauer, Jovan, DJ Nara, Willcox vagy Pixa pakolja a lemezeket.

A jubiláló rádió eddig harmincezer órányi zenét, majd' félmillió dalt adott le és több tízezer kívánságot teljesített. A csatorna már a megalakulásának évében - a hallgatók szavazatai alapján - az “Év legnépszerűbb rádiója” lett a Rádiós Korrektúra közönségszavazásán, s azóta is minden évben a közönség a kedvencévé választotta a Music FM-et.

Szintén nem telt el év, hogy valamelyik műsorvezetőjét ne választották volna a legkedveltebbé, de emellett számos egyéb szakmai díjat is nyertek az évek során a Music FM műsorai illetve műsorvezetői - 2013-ban például Sajtó Nívó-díjjal tüntették ki a közvélemény gyors, pontos, hiteles tájékoztatásáért.

Isten éltessen, Music FM!


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz