Új helyi rádió szól Sárváron

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Kereskedelmi rádiós frekvenciát pályáztattak nemrég Sárváron, melyet egyedüli indulóként a Sárvár Média Nonprofit Kft. nyert el, rádiójuk, a Sárvár Rádió pedig a napokban meg is szólalt.

A 15.000 fős lakosságú Sárvár ismét helyi kereskedelmi rádióval büszkélkedhet, április 5-én ugyanis megszólalt a helyiek körében már jól ismert 96.5 MHz-en a Sárvár Rádió. A médiaszolgáltató szoros kapcsolatban áll a Sárvár Televízióval, hiszen önkormányzati cég üzemelteti mindkettőt. A stáb szerint a rádió a Sárváron és környékén élőket kiszolgáló kereskedelmi adó akar lenni, az Alpokalja és a Rába-völgyének fiatalos és lendületes hangja.

Új helyi rádió szól Sárváron

A műsorstruktúrában a zenei tematika mellett feltűnnek helyi közélettel, helyi információkkal tarkított műsorok is, valamit nagy hangsúlyt fektetnek a magyar zenékre. A hallgatók régi ismerős hangokkal, ismerős arcokkal is találkozhatnak adásban, valamint a rádió közösségi médiás felületein egyaránt.

A médium felépítésében egyébként a 42Net Media segédkezett.

Sárváron a most indult helyi kereskedelmi rádión kívül a hálózatos struktúrával működő Mária Rádió szolgáltat még helyi tartalmat.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz