Új reggeli műsorral frissít a Class FM

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Mostantól Stohl András, Pataki Zita és Janklovics Péter várja a digitális rádió hallgatóit reggelente, hiszen április 20-án elindult a Class FM - Morning Show!

Közleményük így fogalmaz: "Ez a műsor teljesen más, mint amit eddig megszokhattál: nincsenek tabuk, kerülendő témák, bármiről nyíltan és őszintén beszélnek a műsorvezetők, ami neked érdekes, vagy fontos lehet. Valóban a hallgató van a középpontban. Küldetésünk, hogy gazdagítsuk, jobbá tegyük hallgatóink életét, úgy, hogy közben remek szórakozást biztosítsunk."

Új reggeli műsorral frissít a Class FM

További különbség az eddig megszokott műsorokhoz képest, hogy Zita személyében megjelenik a segítő, empatikus, megértő női aspektus, ami szinte sehol sincs jelen a magyar éterben.

Szerkezetében is újdonságot hoz a Morning Show: teljesen kiegyenlített lesz a zene és a beszéd aránya - ez feszesebb, tartalmasabb megszólalásokat jelent és sokkal több zenét, mint máshol.

"Szóval, ha tényleg a legjobbra vágysz, akkor kattanj ránk, mert ezek a reggelek tényleg klasszak" - áll a csatorna közleményében. Az újítást egyébként egy nagyszabású outdoor reklámkampány kíséri.

Az első adás visszahallgatható itt (2:15-től). 


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz