A Rádió 1 a piacvezető

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A Rádió 1 és a Reggeli Show a rádiós piaci változások nyertese. Sebestyén Balázsék ébresztik a hazai rádióhallgatók legnagyobb részét, a főbb kereskedelmi célcsoportokban országosan és Budapesten is az első helyen vannak. A Rádió 1 Network népszerűsége a nappali és esti műsorsávban is töretlen, összhallgatottsága a legújabb mérési eredmények alapján elérte a napi 966.000 főt.

A TNS-Hoffmann – Mediameter 2017 január és március közötti időszakának rádiós kutatási adataiból kiderül, hogy a Rádió 1 Network hallgatottsága elérte a napi 966.000 főt, mindemellett Budapesten a 15-59-es korosztályban is ez a leghallgatottabb csatorna.

A Reggeli Show Sebestyén Balázzsal, Vadon Janival és Rákóczi Ferivel országosan és Budapesten a 15-59 évesek között, valamint a magas vásárlóerővel rendelkező 18-49 ABC1 státuszúak körében is megelőzi az országos és a budapesti adókat.

A Rádió 1 a piacvezető

A Reggeli Show a magas vásárlóerejű 18-49 célcsoportban megelőzte az országos adókat.

A Rádió 1 a piacvezető

Budapesten a kereskedelmileg fontos 15-59 korosztályban is piacvezető a Rádió 1.

A Rádió 1 a piacvezető

A Reggeli Show-t Budapesten a 15-59-es korcsoportban közel dupla annyian hallgatják, mint a második helyen lévő Sláger FM-et, a Music FM reggeli műsora pedig a Rádió 1 hallgatottságának harmada.

A Rádió 1 a piacvezető


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz