Itt az OnlineStream.hu

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Kilenc év után, 2017. május 1-jén jelentős változás történt Magyarország meghatározó rádió- és TV stream gyűjtő oldalán. Immár új név alatt, új köntösben és tovább bővített tartalommal érhető el kiemelt partnerünk, a jól ismert StreamStat, avagy új nevén OnlineStream.hu.

A rádiósok és rádióhallgatók körében is népszerű statisztikai oldal átalakulásának leglátványosabb eleme a teljesen új design, ami már megfelel a kor követelményeinek: reszponzív, azaz bármilyen megjelenítőn, mobilon, tableten, asztali gépen helyesen jelenik meg; modern, HTML5 és CSS3 alapú a letisztultság és a villámgyors működés miatt; illetve felhasználóbarát, melyben egy kattintással azonnal indítható hazánk összes tévés és rádiós streamje.

Itt az OnlineStream.hu

Ezen kívül rengeteg újdonság került bele még az oldalba:

- Integrált lejátszó, tehát külső lejátszóprogram nélkül is hallgathatók a rádiók és nézhetők a TV-k.
- Továbbfejlesztett külső lejátszó linkek, melyek között videó stream esetében HLS (m3u8) linkek is támogatottak, legyen az TV vagy egy rádió webkamerája.
- Még részletesebb adatok a stream információs oldalalán.
- Továbbfejlesztett műsorlista. Most már 1 hónapra visszamenőleg megtekinthetők az elhangzott műsorok és zeneszámok.
- Állomáslogók teljes támogatása a rádióknál és a TV-knél egyaránt
- Sokkal több funkcióval rendelkező admin felület azon állomások részére melyek rendelkeznek hozzáféréssel. Többek közt akár az állomás logóját is lehet cserélni.
- Rádiók esetén a KODI médialejátszón is elérhető az oldal tartalma.

Az oldal tulajdonosa kérdésünkre azt is elárulta, hogy még szép számmal lesznek további újdonságok, olyanok mint a zeneszám és műsorkeresés adott rádión belül, de akár a teljes oldalon, vagy pedig az online TV-k támogatása a KODI rendszer alatt. Ezen kívül gőzerővel folyik a nagytestvér StreamStat.net, avagy az OnlineStream.hu nemzetközi verziójának fejlesztése is.

Fontos megemlíteni, hogy az OnlineStream.hu-nál az elsődleges szempont az, hogy a lehetőségekhez képest minél több működő rádió és TV megjelenjen. Amennyiben az ezeket kiszolgáló szerverek küldenek kapcsolódási adatokat is akkor azokat az oldal előnyben részesíti, tehát a toplista szerinti rendezés továbbra is alapértelmezett rendezés.


A RADIOSITE.HU stratégiai partnere az OnlineStream.hu.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz