Folytatja a hálózatépítést a Rádió 1

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Ismét bővül a Rádió 1 hálózata. Hamarosan Székesfehérváron és Mosonmagyaróváron is megszólalhatnak Sebestyén Balázsék és az igazi mai slágerek, továbbá a hatósági adminisztrációs folyamatok után indulhat a békéscsabai és velencei-tavi adás is

Az elmúlt napokban a rádiót üzemeltető Radio Plus Kft. kereskedelmi- és programmegállapodást kötött egy újabb jelentős partnerrel, a HOLD Reklám Kft.-vel, és közösen benyújtották az NMHH felé a hálózatba kapcsolódási kérelmeket a székesfehérvári (FM 103.8) és a mosonmagyaróvári (FM 99.7) Kék Duna helyi rádiók vonatkozásában.

A Rádió 1 bízik abban, hogy a hatóság hozzájárulását adja, és július 1-től ezeken a településeken is elindulhat Sebestyén Balázsék reggeli műsora, és a többi népszerű műsor is.

Pályázaton is nyertek

Döntés született a Velence/Meleg-hegy 90,4 MHz, valamint a Békéscsaba 88,9 MHz helyi frekvenciákra meghirdetett eljárásokban, így a hálózatbővítés következő fázisában várhatóan ezeken a településeken és vételkörzetükben is megszólalhat a Rádió 1. A Médiatanács a Radio Plus Kft., illetve partnere pályázatát hirdette győztesnek, így a szükséges jogi lépések és határidők letelte után megköthetőek a médiaszolgáltatási szerződések.

Folytatja a hálózatépítést a Rádió 1

A Rádió 1 - a hallgatói igényekre reagálva - indulása óta azon dolgozik, hogy minél több helyen elérhetővé váljon. Az elmúlt hetekben tíz város csatlakozott a hálózathoz, így jelenleg országszerte húsz frekvencián szólnak a legnépszerűbb műsorok és az igazi mai slágerek. Ez a szám nőhet rövidesen 24-re.

Az aktuális bővítéssel az M7-es autopályán és a 7-es főúton Budapest és Balatonszentgyörgy között kiváló minőségben lesz hallható út közben a csatorna, a békéscsabai taggal pedig megjelennek a Dél-Alföldön is.

A mosonmagyaróvári frekvenciával emellett - a frissen indult soproni és győri adással együtt - a teljes Kisalföldet behálózzák majd az igazi mai slágerek, sőt, egy jobb minőségű autórádióval elérhetnek akár Pozsonyig is.

Rádió 1 frekvenciák a bővítés után:

Budapest FM 96.4
Debrecen FM 95.0
Győr FM 103.1
Miskolc FM 96.3
Pécs FM 90.6

Abádszalók FM 89.2
Baja FM 94.3
Balaton FM 105.7
Békéscsaba FM 88.9 (ÚJ)
Dunaföldvár FM 106.5
Eger FM 101.3
Heves FM 93.7
Komló FM 99.4
Mohács FM 93.8
Mosonmagyaróvár FM 99.7 (ÚJ)
Nyíregyháza FM 91.1
Paks FM 107.5
Salgótarján FM 100.4
Sopron FM 94.1
Szekszárd FM 91.1
Székesfehérvár FM 103.8 (ÚJ)
Tiszafüred FM 88.7
Velencei-tó FM 90.4 (ÚJ)
Villány FM 100.9


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz