Sikert sikerre halmoz a Sláger FM

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A 103.9 Sláger FM fennállása óta rekord hallgatottsággal, elképesztő gyorsasággal növelte hallgatói táborát Budapesten és az országban egyaránt.

Regionális adóként Magyarország harmadik leghallgatottabb (1. ábra) kereskedelmi rádiója, a 103.9 Sláger FM népszerűsége töretlen. A csatorna az elmúlt évtizedek legkedveltebb helyi adójává vált az utolsó negyedév hallgatottsági eredményei alapján, úgy Budapesten, mint az agglomerációban.

Sikert sikerre halmoz a Sláger FM

Stabilan tartja piacvezető pozícióját a teljes lakosság körében (2. ábra) a fővárosban Budapest kedvenc rádiója a 103.9 Sláger FM.

A csatorna tematikája egyre inkább vonzó a fiatalok számára is, hiszen a 25 év feletti célcsoportban rendkívüli sikereket (3. ábra) tudhat magáénak a rádió. A legfrissebb felmérések alapján a kereskedelmileg fontos, 30-59 éves fizetőképes célközönség körében, Budapesten a 103.9 Sláger FM határozottan birtokolja vezető státuszát (4. ábra).

Sikert sikerre halmoz a Sláger FM

Sikert sikerre halmoz a Sláger FM

Sikert sikerre halmoz a Sláger FM

Dübörög a Sláger Party!

Hamisítatlan disco, igazi rock’n’roll, eredeti funky slágerek! A ‘70-es, ’80-as és ‘90-es évek tánczenéi robbantják be a hétvégi hangulatot a 103.9 Sláger FM-en. Budapest legújabb műsorában, a Sláger Party-ban a legnagyobb házibuli slágerek egy exkluzív megamixben pörgetik fel az országot minden pénteken és szombaton este 20 órától.

Sikert sikerre halmoz a Sláger FM

„Megtiszteltetés számomra, hogy a Sláger Party házigazdája lehetek minden hétvégén. Izgalmas feladat, hogy egy rádióműsorban mutathatom be a legnagyobb slágereket és a zenetörténet egy-egy különlegességét. Hétről-hétre Magyarország házibuliját, a Sláger Party-t vezetni igazi örömzenélés számomra” – mondta a 103.9 Sláger FM péntek és szombat esti mixműsorának házigazdája DJ Dominique, a népszerű rádiós műsorvezető.

A legendás lemezlovas, a legnagyobb magyar disco slágerek helytartója, teljes gőzzel indítja a nyáresti éjszakákat, az ország egyedülálló retro műsorában.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz