A Sláger FM-esek is hallhatók a Gru 3-ban

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Az év egyik legjobban várt családi filmjét, a Gru 3-at mindenki szereti, nincsenek ezzel másképp a közkedvelt budapesti rádió sztárjai sem. A 103.9 Sláger FM műsorvezetői kitörő lelkesedéssel kölcsönözték hangjukat a hamarosan mozikba kerülő Gru 3 animációs film szereplőinek.

„Néhány éve már szinkronizáltam pár mondatot egy másik animációs filmben, de ezt a lehetőséget nagyon vártam” – kezdte Vágó Piros. „Annak ellenére, hogy nap mint nap használjuk a hangunkat, azzal játszunk élő adásban, egyáltalán nem volt egyszerű feladat a szinkronizálás. Mindenesetre a fiam alig várja, hogy halljon a kedvenc minyonjai között” – tette hozzá mosolyogva a Sláger Reggel műsorvezetője, akinek műsorvezető társa, Abaházi Csaba is élvezte ezt a lehetőséget.

A Sláger FM-esek is hallhatók a Gru 3-ban

„Nagyon szerettem, de rá kellett jönnöm, hogy a szinkronizálás egy szakma, nem véletlen, hogy a legjobb szinkronszínészeket olyan sokat foglalkoztatják. Érdekes, különleges világgal találkoztam a szinkronstúdióban, érzékelhető, hogy valami fantasztikus dolgot alkotok ott együtt a rendezővel, a felvételvezetővel és a technikai személyzettel, de a legdurvább, hogy a végeredményt csak a moziban látjuk, halljuk vissza” – mondta Abaházi.

Dénes Tamásnak nem volt idegen a szinkronstúdió, de most először szinkronizált. „Korábban több sorozatnak, filmnek és rajzfilmnek mondtam már fel a főcímét, soroltam fel a készítők neveit, így a környezet nem volt idegen. A Gru 3 a szívemhez nőtt, még ha nem is egy minyon szerepét osztották rám, ahogy titkon reméltem” – mesélte nevetve a népszerű rádiós.

A Sláger FM-esek is hallhatók a Gru 3-ban

„A gimnáziumi évek alatt szinkronizáltam kisebb szerepeket, üdítő élmény volt most visszatérni ebbe a világba. Azóta persze itt is megváltoztak a dolgok, minden digitális lett és mindenre ott a számítógép. Ugyanakkor jó volt látni Scherer Pétert, Gru magyarhangját munka közben. Látni azt, hogy a beleélést, az emberi tényezőt, a művészetet nem válthatják ki a gépek. Ráadásul Péter néhány jótanáccsal is segített nekem” – mondta Somogyi Zoltán a Sláger Délelőtt műsorvezetője.

A Sláger FM-esek is hallhatók a Gru 3-ban

„Mikor a szinkronstúdió felé tartottam, azt gondoltam, hogy simán megoldom a feladatot. Na hát a „simán” rész elmaradt.” – kezdte Dudás Ádám. "Az volt a nehéz, hogy nagyon bele kellett élni magam a karakterembe, ami egy rajzfilm esetében különösen nem könnyű. Kiderült számomra, hogy a szinkronszínészi munka ritka melós, ettől függetlenül minden percét élveztem” – fejezte be a Sláger Reggel harmadik műsorvezetője és a rádió hírszerkesztője.

Hogy a 103.9 Sláger FM műsorvezetői kiknek kölcsönözték a hangjukat a Gru 3-ban, az kiderül június 29. után a mozikban.

Itt van egyébként a trailer is, mi az 1. és a 2. részen remekül szórakoztunk.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz