Megújul a Rádió Rock

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A jövőben csak hetente lesz hallható a megújuló Rock Reggelben Kovács Áron - derítette ki a 24.hu. Változik a csatorna zenei kínálata, és új lesz a station voice is.

Nem igazak azok a pletykák, melyek szerint végleg távozik a Class FM tulajdonosváltása után átigazoló Kovács Áron a Rádió Rocktól, viszont családi okok miatt jóval kevesebbszer lesz adásban - mondta Sivák Péter, a rádió május elején munkába álló új programigazgatója a 24.hu-nak.

A Kalácska Gábort váltó, korábban a Neo FM és a Sláger Rádió után több helyi adón is vezetői posztot betöltő szakember szerint az új reggeli műsor csapata Banitával, a Sláger Rádió és a Petőfi Rádió egykori szerkesztőjével bővül. Hozzátette: "Egy közéleti témákat is feldolgozó, pörgős, könnyen fogyasztható rádióműsort szeretnénk készíteni".

Megújul a Rádió Rock

Mint azt elmondta a portálnak, úgy fogja megújítani a Rádió Rockot, hogy az többek számára legyen szerethető rádiós alternatíva. Ugyan a 81%-os magyar rockzenei vállaláson nem változtatnak, szeretnék azt minél fogyaszthatóbb, minél populárisabb kivitelben tálalni majd nemcsak a rockereknek, hanem mindenkinek, aki nyitott a rock, vagy "rockos" zenei stílusokra.

A rádió eddigi műsorvezetői, Kiss Orsi, Bűdi Szilárd, Barabás Bea, Csizinszky Éva, Rédl Ádám és Nagy Feró maradnak, ugyanakkor Vas Mayával szerződést bontott a csatorna, mivel a Szeretet Hullámhosszán című műsor az új vezetés szerint nem illeszkedett kellően az adó arculatába.

A csatorna új hangja Ganxta Zolee lesz - olvasható a 24.hu-n.

A tavaly nyáron indult rockrádió egyébként ősszel csendben tulajdonost váltott: az interaktív tévés játékokat készítő Telemedia InteracTV korábbi vezetője, Tamássy Zsolt vette meg az üzemteltető Favorit Masters Kft.-t.


(forrás: 24.hu/RADIOSITE.HU)

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz