Heti rádiós döntések

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Véglegesítette a Médiatanács egy budapesti, valamint egy telkibányai és tokaji rádiós médiaszolgáltatási lehetőség pályázati felhívását az e heti ülésén, ugyanakkor több pályázót kizártak korábban indított helyi és körzeti kereskedelmi rádiós tenderekből.

Véglegesítette a grémium a Budapest 101,6 MHz, a Telkibánya 100,6 MHz és a Tokaj 101,8 MHz helyi rádiós frekvenciák pályázati felhívásait, amelyek a Médiatanács honlapján csütörtöktől, illetve péntektől olvashatók. A pályázati ajánlatokat szeptember 21-én, 11-én és 14-én lehet benyújtani a hatósághoz.

A Pécs 101,7 MHz körzeti rádiós frekvencia eljárásában a Pécs Rádió Kft. és a Regionális Rádió Kft. pályázati nyilvántartásba vételét alaki érvénytelenség miatt megtagadta a grémium, míg a P1 Rádió Kft.-t hiánypótlásra hívta fel. A Kaposvár 99,9 MHz helyi frekvenciára jelentkező TIT-Rádió Kft., illetve a Regionális Rádió Kft. pályázati nyilvántartásba vételét alaki érvénytelenség miatt ugyancsak megtagadta a Médiatanács, míg a Mambó Rádió Kft.-t hiánypótlásra hívta fel. A Veszprém 90,6 MHz helyi rádiós pályázati eljárásban az LB Rádió Kft.-t nyilvántartásba vette a testület, míg a Regionális Rádió Kft. pályázati nyilvántartásba vételét alaki érvénytelenség miatt megtagadta.

A cégnevek mögött "megbúvó" pályázókról itt és itt írtunk.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz