Budapesten piacvezető a Rádió 1

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A Kantar-Hoffmann-Mediameter konzorcium legfrissebb mérései szerint a rádiót országosan 1.137.000 fő hallgatja, Budapesten pedig a teljes mért (15 év felettiek) korcsoportban is az első helyen van. A Rádió 1 hamarosan további frekvenciákkal bővül, ősszel pedig elviszi a hallgatókhoz személyesen is a rádiózás legnagyobb hazai sztárjait és az igazi mai slágereket.

A főváros piacvezető rádiója a Rádió 1! Az április-május-június havi összevont hallgatottsági adatok szerint a budapesti hallgatók legnagyobb része minden fontos korosztályban – a teljes (15+), a 15-29-es, a 15-59-es, a 18-49-es és a 30-59-es célcsoportban is - a Rádió 1-et választja minden nap.

Budapesten piacvezető a Rádió 1

Az igazi mai slágereket országszerte is rengetegen választják, a legfrissebb adatok szerint 1.137.000 hallgató kapcsol naponta a hálózat frekvenciáira.

Budapesten piacvezető a Rádió 1

A „Balázsék” című reggeli műsor, Sebestyén Balázzsal, Rákóczi Ferivel és Vadon Janival jelenleg 22 frekvencián szól, a városok száma 2017 őszén várhatóan tovább növekszik, így a közeljövőben újabb régiókban hallhatók majd a legszórakoztatóbb műsorok és az igazi mai slágerek.

Budapesten piacvezető a Rádió 1

A Rádió 1 elviszi a hallgatókhoz az éter legnagyobb sztárjait: nyár elején az ország egyetlen rádiós road show-ján több megyeszékhelyen és Budapesten a rajongók személyesen találkozhattak Sebestyén Balázzsal, Rákóczi Ferivel és Vadon Janival, több ezren követték élőben, a kitelepülések helyszínén a műsorukat minden reggel. A fesztiválok sem maradhattak ki: a Balaton Soundon a Rádió 1 saját színpaddal, egyedi fénytechnikai és akusztikai elemekkel jelent meg, ahol az ország legjobb DJ-ivel találkozhattak a hallgatók.

Szeptemberben újraindul a Rádió 1 Road show vadonatúj helyszínekkel, a nemrég bekapcsolódott frekvenciák hallgatói is személyesen találkozhatnak majd Balázsékkal.

További, friss hallgatottsági eredmények itt.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz