Külföldi tulajdonoshoz került a Klasszik Rádió

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Többségi tulajdonrészt vásárolt a Klasszik Rádió 92.1-t üzemeltető Aeriel Rádió Műsorszóró Kft.-ben a finn Futuvision Media OY. Az új tulajdonosi szerkezet sem a Klasszik Rádió 92.1 menedzsmentjében, sem a regionális rádió műsorstruktúrájában nem hoz változást - áll a csatorna közleményében.

A Klasszik Rádió és az új tulajdonos kapcsolata már hétéves előzményekre tekint vissza, hiszen a Budapesten és 60 km-es körzetében fogható, a barokktól a 21. század elejéig terjedő időszak legnépszerűbb klasszikus zenei tételeit sugárzó kereskedelmi médium 2010 december közepén indította el ázsiai, ezen belül hangsúlyosan kínai tartalmú délutáni műsorsávját.
Külföldi tulajdonoshoz került a Klasszik RádióA műsorkészítésben sikeres együttműködés után a felek úgy döntöttek 2017 júniusában, hogy még szorosabb formában folytatják a közös munkát, így az Aeriel Rádió Műsorszóró Kft. eddigi 100%-os tulajdonosától, a MetroMedia Kft.–től a finn Futuvision Media OY többségi üzletrészt vásárolt.

A tulajdonosi szerkezet átalakulás a Klasszik Rádió 92.1 működésében nem hoz változásokat, az Aeriel Rádió Műsorszóró Kft. ügyvezetője továbbra is Nagy Tamás lesz, és a rádió műsorstruktúrájában sem várhatóak átalakítások, a rádió a jövőben is Mozarttól a filmzenékig szórakoztató, élményt nyújtó, értéket adó és befogadható zenékkel várja hallgatóit egész nap - közölte a Klasszik Rádió.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz