Egyedülálló rádiós webshop nyílt

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Egyedülálló kezdeményezésként webboltot nyitott a Magyar Katolikus Rádió. A virtuális áruházban hangjátékokat, meséket, irodalmi adaptációkat, felolvasásokat vásárolhat a közönség.

Közel fél éves előkészítést követően hétfőtől érhető el a Magyar Katolikus Rádió honlapján az a webbolt, ahol a rádió a 2004-es indulása óta eltelt időben gyártott hanganyagait teszi mindenki számára hozzáférhetővé. A virtuális polcra hangjátékok, kortárs és klasszikus, magyar és külföldi irodalmi művek feldolgozásai, felolvasásai, valamint mesék kerülnek.

A rádió több mint 3000 ilyen művet tart nyilván az archívumában, most 23 kerül nyilvánosságra. Ezek között szerepel pl. Gárdonyi Géza Egri Csillagok c. művéből készült rádiójáték 39 részben feldolgozva, Mikszáth Kálmán Beszterce Ostroma c. művéből készült hangjáték, de helyet kapott Móra Ferenc több meséje is.

A kínálatot folyamatosan bővítik, az év végére a tervek szerint mintegy félszáz ilyen produkció lesz elérhető. A hanganyagokat a webáruházakban már megszokott bankkártyás fizetéssel lehet megvásárolni, ezt követően válnak letölthetővé a művek.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz