Számos újdonsággal készül a Rádió Rock 95.8

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A rádió műsorszerkezetében, arculatában és zenei kínálatában is jelentős átalakítás zajlik, melynek első eredményei már a hallgatottsági adatokban is visszatükröződnek.

A RockReggelben Kiss Orsi és Bűdi Szili még több közéleti témával és rendszeres élő zenével ébreszti a rockzenét kedvelő hallgatókat. A RockDélelőttben Csizinszky Éva hasznos tippekkel, ötletekkel, életvezetési tanácsokkal látja el az érdeklődő füleket. A RockDélutánban pedig az ismert zenész, Jurásek Balázs rendszeres közlekedési információkkal, zenei hírekkel és nyereményekkel jelentkezik.
Számos újdonsággal készül a Rádió Rock 95.8

*forrás: Kantar Hoffmann, 2017. április - június

Este a RockKocsmában Veress Dóri várja ezentúl a tartalomra és érdekességekre kíváncsi hallgatókat. Élő műsorok lesznek továbbá hétvégén is, a mindennapi élethez nélkülözhetetlen információkkal: szombaton és vasárnap Barabás Beával tölthetjüik a Rádió Rock hallgatói a délelőttöket, délután pedig Rédl Ádám teljesíti a magyar rockzenei kéréseket.
Számos újdonsággal készül a Rádió Rock 95.8
*forrás: Kantar Hoffmann, 2017. április - június

A rádió közleménye szerint egyvalami a legfontosabb: "minden nap dübörög a minőségi, dallamos rockzene!"

Sivák Péter, a csatorna programigazgatója szerint: "A Rádió Rock 95.8 bebizonyította, hogy Budapest és Magyarország nyitott a rockzenére, hogy olyan rádiót hallgasson, mely alternatívát jelent a hallgató közönség számára. A csatorna innovatív megoldásaival és a magyar rádiós piacon eddig szokatlan hangvételével hónapról hónapra egyre több hallgató bizalmát nyeri el!"

Számos újdonsággal készül a Rádió Rock 95.8

A csatornahang Ganxta Zolee lett, aki a programigazgató szerint igazi rock’n’roll arcként, hitelesen tudja tolmácsolni a Rádió Rock 95.8 célkitűzéseit.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz