Újabb rekordot döntött a 103.9 Sláger FM

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A 103.9 Sláger FM szárnyalása a nyári időszakban sem áll meg, hiszen a legfrissebb hallgatottsági adatok alapján ismét sikerült egyéni rekordot dönteni a rendkívül magas, 615 ezer fős közönség elérésével Kantar-Hoffmann/Mediameter legfrissebb adatai alapján, a 15 év feletti lakosság körében, országosan. Budapesti regionális rádióként való működése ellenére kiemelkedő igény mutatkozik a teljes lakosság körében a csatorna különleges, '80-as, '90-es évek zenéit sugárzó tematikájára, így szilárd helye van az ország meghatározó rádiói között.

A fővárosi adatok szerint Budapest rádiója a 103.9 Sláger FM, hiszen a teljes lakosság körében a legmagasabb közönségarányt érte el a rádió a legutóbbi kutatási adatok alapján.
170808 slagerfm hallgatottsag2

*forrás: Kantar Hoffmann, 2017. április - június, teljes nap, budapestiek (15+)

A retro életérzés a fiatal korosztály körében is megállíthatatlanul tör előre és tesz szert rendkívüli népszerűségre, melyet mi sem bizonyít jobban, mint a 103.9 Sláger FM budapesti piacvezető státusza a 25 év feletti korosztály körében.

170808 slagerfm hallgatottsag
*forrás: Kantar Hoffmann, 2017. április - június, teljes nap, budapestiek (25+)*

"A nyári uborkaszezon ellenére számos fejlesztési projektben vagyunk kollégáimmal annak érdekében, hogy a hallgatóink elégedettségét nem pusztán fenntartani, hanem növelni is tudjuk. Ennek eredményeit ősszel fogjuk nyilvánosan kommunikálni" - mondta Csikesz Erika, a rádió vezérigazgatója.

A korábbi országos kereskedelmi rádió kiváló szakemberét igazolta le a 103.9 Sláger FM a programing élére. Mikus Tamara a Class FM-től érkezett Budapest rádiójához.

További hallgatottsági adatok itt.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz