Fejcsere a RADIOSITE.HU-nál

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

10 év után leköszön a RADIOSITE.HU alapító-főszerkesztője, Gálosi Szabolcs, és helyét Huszár Dávid, fiatal rádiós szakember veszi át. A folytatás és további építkezés elkerülhetetlen, hiszen a kis költségvetésű, non-profit jellegű szakmai oldal havi 35-40.000 egyedi látogatót ér el éves átlagban.

Az új főszerkesztő, Huszár Dávid rádiós piaci tapasztalata és szaktudása garancia arra, hogy hazánk legnagyobb rádiós hírforrása zavartalanul, és a korábbi sikereket akár túlszárnyalva működjön tovább, valamint egyben arra is, hogy az elfogulatlan, objektív és kiegyensúlyozott tájékoztatás a jövőben is szerkesztési elveink egyik alaptétele maradjon.

"Kasza János és Keszei László szerkesztőtársaimmal azon fogunk dolgozni, hogy az oldal alapítója által lefektetett értékeket és magas színvonalat megőrizve a RADIOSITE.HU a jövőben is aktívan hozzájáruljon a magyar rádiós szakma fejlődéséhez, és a rádiózás iránt érdeklődők fő tájékozódási pontja legyen" - emelte ki Huszár Dávid.


Fejcsere a RADIOSITE.HU-nál

A leköszönő főszerkesztő év végéig még alkalmanként segíti a csapat munkáját, távozásának oka személyes jellegű.

"10 éve egy olyan, kizárólag rádiózással foglalkozó szakmai oldalt álmodtunk meg, ami egyben közösséget is épít, vagyis közelebb hozza egymáshoz e fantasztikus hivatás szereplőit és érintettjeit. A RADIOSITE.HU-ra egy szolgáltatásként tekintettünk mindig is, ami a piacot erősíti, támogatja, ennek megfelelően konstruktív és csak a szükséges mértékben kritikus. Az eddigi munkánkra zömmel pozitív visszajelzések és építő kritikák érkeztek - amit utólag is köszönök, hiszen ezek miatt volt igazi öröm és megtiszteltetés önökért, értetek dolgozni az elmúlt évtizedben" - mondta Gálosi Szabolcs.

A RADIOSITE.HU-nak a júliusi "uborkaszezonban" havi több, mint 20.000 egyedi látogatója volt a Google Analytics mérései szerint, éves átlagban pedig havi 35-40.000 netezőt érünk el, ami a nagyobb, rádiós piacot "felrázó" fejlemények idején - a szűk tematika, non-profit működés és kis költségvetés ellenére is - gyakran megtöbbszöröződik.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz