Változás a budapesti 98.6 frekvenciapályázatán

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Augusztus 21-én formai okok miatt pontosította a július 25-én elfogadott, Budapest 98.6 MHz körzeti rádiós frekvenciát érintő pályázati felhívását a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa, emiatt viszont a beadási időpont szeptember 6-áról október 2-ára módosul.

A Médiatanács július 28-án tette közzé a Budapest 98.6 MHz körzeti rádiós frekvencia pályázati felhívását, ám a hatóság a felhívás nyilvánosságra hozatala után észlelte, hogy szükség van a pályázati felhívás pontosítására. A testületnek ezért a félreértések elkerülése és a benyújtandó pályázati ajánlatok egyértelműsége érdekében rendkívüli ülésen kellett módosítania a korábbi pályázati felhívást: a pályázóknak ugyanis nem a formanyomtatványon, hanem nyilatkozati formában kell meghatározniuk az öt évnél nem régebben készült magyar zenei művek vállalt napi minimális arányát.

A médiatörvény lehetővé teszi, hogy a Médiatanács a pályázati felhívás közzététele után is módosítson a kiíráson a pályázati ajánlatok benyújtását megelőző legfeljebb 15 napig.

A Médiatanács a módosítás miatt augusztus 21-én új, módosított pályázati felhívást tett közzé, amelynek új beadási időpontja október 2., hétfő. A dátumot a médiatörvény szerinti kötelező határidő beszámításával állapították meg az eredeti felhívásban szereplő szeptember 6. helyett.

A budapesti 98.6 MHz-en korábban az EstFM, a radiocafé, majd a Dankó Rádió volt hallható.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz