1,3 millióan választják naponta a Rádió 1-et

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

2017 nyarán tovább nőtt a Rádió 1: a Kantar-Hoffmann-Mediameter konzorcium adatai szerint május-június-július hónapokban, az előző méréshez képest 160000 fővel több, közel 1,3 millió hallgató tartott naponta a szórakoztató műsorokkal és az igazi mai slágerekkel. A kereskedelmileg kiemelten fontos 15-59-es célcsoportban országosan és Budapesten is toronymagasan vezet a Balázsék című műsor.

A Rádió 1 hálózatának indulását (2016. November) követő időszakhoz képest közel megduplázta hallgatóinak számát – derül ki a Kantar-Hoffmann-Mediameter konzorcium legfrissebb, május-június-július havi felméréséből. Az igazi mai slágereknek és a Sebestyén Balázs nevével fémjelzett Balázsék című műsornak is otthont adó Rádió 1-et az elmúlt hónapokban napi szinten 1.297.000 hallgató követte, ezzel pedig továbbra is a leghallgatottabb kereskedelmi rádió az országban. 

1,3 millióan választják naponta a Rádió 1-et

1,3 millióan választják naponta a Rádió 1-et

A hallgatók száma mérésről mérésre növekszik, mára már a kereskedelmi szempontból kiemelten fontos 15-49-es korcsoportban is elérte az 1.000.000 főt. A fiatal felnőttek között, a 15-39-es célcsoportban a Rádió 1 bázisa a legnagyobb, a rádiózók 23,6 %-a, azaz 767.000-en választják naponta, ezzel a rádió már megelőzi az országos lefedettséggel rendelkező Petőfit is.

1,3 millióan választják naponta a Rádió 1-et

A 18-49 évesek korosztályában a Rádió 1 hálózatának hallgatottsága tovább nőtt és elérte a 21,02%-ot, ezzel az eredménnyel szinte azonos a hallgatottsága, mint a jelentősen nagyobb lefedettségű Petőfi rádiónak.

1,3 millióan választják naponta a Rádió 1-et

A reggeli rádióműsorok versenyében a Rádió 1 műsora, a Balázsék a fiatalok körében és a 15-59-es korosztályban is fölényesen vezet. Budapesten a 18-59-es célcsoportban stabilan piacvezető a Rádió 1, a reggeli műsorok között a Balázséknak nincs vetélytársa.

1,3 millióan választják naponta a Rádió 1-et
A Rádió 1 2017 nyarán meglátogatta a hallgatókat, ott volt a legfontosabb zenei fesztiválokon, lemezlovasai az ország legnagyobb rendezvényein léptek fel. Szeptemberben pedig ismét Sebestyén Balázsék kelnek útra, hogy személyesen is találkozzanak a rajongókkal öt vidéki nagyvárosban.

További, friss hallgatottsági adatok itt.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz