Ezreket mozgatott meg a Rádió 1

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Újabb sikereket könyvelhet el Magyarország első számú kereskedelmi rádiója, amely hamarosan további frekvenciákon szólal meg.

A hatalmas hőség ellenére is több, mint ezer ember nevezett kedden Budapesten a Rádió 1 első futóversenyére. A párhuzamosan zajló BudapestMan triatlon megmérettetésén a rádió reggeli műsorának műsorvezetői, Rákóczi Feri és Vadon Jani is indultak. A Hősök terén, a befutónál a Rádió 1 sátorban a DJ Factory lemezlovasai, a Loving Arms pörgették az igazi mai slágereket, Király Tamás pedig élő kívánságműsorral várta a szurkolókat.

A Rádió 1 nem csak a futóversenyen, de a közösségi médiában is képes megmozgatni az embereket. Az igazi mai slágereket játszó adó tájékoztatása szerint egy augusztusi Facebook posztjuk több mint 1 millió embert ért el, de a nyár folyamán született 4,5 ezer hozzászólást generáló és 18 ezer lájkot kapott poszt is.

A rádió kedvelőinek és hallgatóinak tábora hamarosan még tovább nőhet, ugyanis a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a közeljövőben véglegesíti a három hajdúsági helyi rádiós frekvenciára, a Hajdúböszörmény 98,9 MHz-re, a Hajdúnánás 93,3 MHz-re, valamint a Hajdúszoboszló 100,6 MHz-re vonatkozó műsorszolgáltatói szerződéseket.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz