Rádió 1: decembertől a Hajdúságban is

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Mint arról tegnapi cikkünkben beszámoltunk, a Rádió 1 rövid időn belül Hajdúnánáson is megkezdheti a sugárzást. Időközben a csatornától megtudtuk, hogy nem csak Hajdúnánás, de a három másik hajdúsági frekvencia is el fog indulni idén decemberig.

A Radio Plus Kft., mint hálózatos médiaszolgáltató szeptember 4-én írta alá módosított médiaszolgáltatási szerződését az NMHH Hivatalában, amely már tartalmazza, hogy a Rádió 1 hálózata bővül Hajdúnánás, Hajdúszoboszló és Hajdúböszörmény településeken található frekvenciajogosultságokkal.

Az LB Rádió Kft. szintén megkötötte a hajdúsági jogosultságokra vonatkozóan a hatósági szerződéseit, hálózatba kapcsolódó médiaszolgáltatóként. A törvényi előírások, valamint a hatósági szerződésekben foglaltak alapján a médiaszolgáltatási tevékenységet a nyertes pályázónak a médiaszolgáltatási szerződés megkötésétől számított 120 napon belül kell megkezdeni.

A Rádió 1 közlése szerint valószínűleg nem lesz szükség 120 napra az induláshoz, ugyanis a kereskedelmi együttműködések és a technikai feltételek kialakítása már folyamatban van. Terveik szerint még az idei év decemberében a hajdúnánási 93.3-on, a hajdúböszörményi 98.9-en, a hajdúszoboszlói 100.6-on, valamint a korábban elnyert derecskei 94.7-en, vagyis összességében a 4 hajdúsági frekvencián hallható lesz a Rádió 1.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz