Hírekben erősít a 103.9 Sláger FM

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

A 103.9 Sláger FM őszi megújulása tovább folytatódik, szeptember 11-től új, a hírterületért felelős szakemberrel bővül a rádió programcsapata.

Hunyad Ákos hétfőtől a Sláger FM-en folytatja. Ákos hírszerkesztő-hírolvasóként, valamint hírterületért felelős vezetőként is dolgozott már több piacvezető országos csatornánál. Hangja számos rádióból ismerős, több mint 10 éve ül mikrofon előtt, a kreatív tartalomszerkesztés elkötelezett híveként, az ország egyik legelismertebb hírszerkesztőjévé vált rövid időn belül.

"Nem kérdés, hogy a 103.9 Sláger FM a hazai rádiós piac egyik legszínesebb képviselője, örömmel vállaltam a felkérést. Régi és új kollégákkal dolgozhatok Budapest kedvenc rádiójában. Nagyon várom az új kihívásokat!" - mondta Hunyad Ákos. „A 103.9 Sláger FM színeiben hiteles és megbízható híreket ígérek közérthetően, igazodva az átalakult rádiós hírfogyasztói igényekhez.” - tette hozzá.

Hunyad Ákos hétfőn Budapest megújult reggeli műsorában, a Sláger Reggelben debütál, Vágó Piros és Abaházi Csaba társaságában.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz