Zalaegerszegen is megszólalhat a Rádió 1

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Hamarosan ismét bővülhet a Rádió 1 hálózata. Zalaegerszegen is megszólalhat az ország legnépszerűbb kereskedelmi rádiója.

Újabb adó csatlakozhat a Rádió 1-hez, hálózatos együttműködésre vonatkozó szerződést kötött a Zalaegerszegi Televízió és Rádió Kft. és a Radio Plus Kft.

Az Egerszeg Rádiót működtető zalaegerszegi és a Rádió 1-et üzemeltető cég napokon belül hálózatba kapcsolódási kérelmet nyújtanak be a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság Médiatanácsához. A hatóság döntésének függvényében hamarosan Zalaegerszegen és környékén is hallhatóak lehetnek az igazi mai slágerek, és a Rádió 1 sikeres műsorai, köztük a Balázsék, amely minden elérhető régióban a legnépszerűbb reggeli műsor.

Zalaegerszegen is megszólalhat a Rádió 1

"A helyi hallgatók igénylik, hogy országosan is ismert műsorokat halljanak a rádióban, de szükségük van a helyi tartalmakra is, így ezeket továbbra is itt, Zalaegerszegen fogjuk biztosítani" - mondta Frauenhoffer Márta, a rádió ügyvezetője. "A helyi tartalom mennyisége nem csökken, a híreket helyben szerkesztjük, azok a műsorvezetők tolmácsolják ezeket a jövőben, akiktől a hallgatók már megszokhatták. Ezzel a változással a zalaegerszegiek olyan rádiót kapnak, amelynek nagyon jó a zenei kínálata, és követhetik többek között a legkedveltebb reggeli műsort, a Balázsékat is. A hirdetőink pedig lehetőséget kapnak arra, hogy elérjék az országosan legnépszerűbb kereskedelmi rádió felületeit is." - tette hozzá.

Az együttműködés keretében a Radio Plus Kft. az Egerszeg Rádió központi reklámfelületeinek értékesítését végzi, amely a spot és a non spot alapú reklámokra egyaránt vonatkozik. A Radio Plus feladata az Egerszeg Rádió képviselete a központi ügynökségeknél, hirdetőknél.

A Rádió 1 jelenleg 22 városban érhető el, és hamarosan további öt frekvencián fog megszólalni.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz