10 éves a Lakihegy Rádió

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Egy évtizede szól hallgatóihoz a Lakihegy Rádió (FM 107), amely infrastruktúráját tekintve Pest megye legnagyobb rádiója.

A szigetszentmiklósi központú médium két professzionális stúdiót kapcsol össze, így a miklósi gyártóbázis mellett Százhalombattán is készülnek műsorok. Az idén jubiláló adó kiemelt figyelmet fordít a helyieket érintő témáknak, híreknek, s felvállalt célja a helyi kötődés, a lokálpatriotizmus erősítése minden hallgatóban. Céljuk, hogy a rádió egy olyan társ legyen a hétköznapokban, amely segít, hogy a hallgatók ne csak lakóhelyüknek érezzék a térséget, hanem otthonuknak is.

Ennek jegyében született meg a Körforgás című dal, melyet a legnagyobb videó megosztón eddig több mint 52 ezren tekintettek meg. A dal a Taksonyban élő énekes-zeneszerző, Krisz Rudolf előadásában szólal meg, a videoklipben pedig helyi iskolások is közreműködnek. A hivatalos klippremierre a rádió születésnapi rendezvényén került sor júniusban, melyen több mint 6 ezren vettek részt.

A koncerten színpadra lépett a Punnany Massif és a Belga együttes, a látványos klipet pedig két óriás LED-falon láthatta először a közönség. Egy különleges víz-, fény- és lángshow is színesítette a nyárestét, egy szerencsés szigetszentmiklósi fiú pedig másfél millió forint értékű álomkonyhát nyert a rádió nyereményjátékán. Augusztus utolsó napján a Lakihegy Rádió Szigetszentmiklósra hozta a Neoton Famíliát, akik egy teltházas szuperkoncerttel ajándékozták meg a több ezres közönséget a Városi Sportcsarnokban, a médium pedig így köszönte meg újra a helyiek hűségét.

Dr. Szilvay Balázs, a Lakihegy Rádió igazgatója elmondta, a folyamatosan bővülő hallgatói kör mára már szívébe zárta a rádiót. Ezt mi sem mutatja jobban, mint a legutóbbi reprezentatív hallgatottsági mérés, melynek adatai alapján a Lakihegy Rádió minden korcsoportban piacvezető a térségben, tehát a Csepel-sziget és a százhalombattai régió leghallgatottabb rádiója - írják közleményükben.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz