Fejlesztés és növekedés a Rádió Rock 95.8-nál

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Egyre népszerűbb Magyarország legnagyobb rockzenei adója, a Rádió Rock 95.8. A programming átalakuláson áteső csatorna másfélszeresére növelte hallgatottságát.

A 2017 áprilisában mért 146 ezerről júliusra 217 ezerre növelte országos napi eredményét a teljes lakosság körében a Rádió Rock 95.8, női hallgatóinak táborát pedig megduplázta. Budapesten egyéni rekordszámot is döntött a csatorna, átlépve a százezres határt.

Fejlesztés és növekedés a Rádió Rock 95.8-nál

A leghosszabb átlagos rádióhallgatással eltöltőtt időben (TSL) is kiemelkednek a rockzenei adó eredményei, a hallgatók naponta átlagosan 175 percet töltenek a 95.8-on, ami ezzel megelőz több budapesti és országos zenei rádiót is.

A Rádió Rock 95.8 programstruktúra fejlesztésbe kezdett a nyáron, melynek eredményeképp gyorsan frissülő élő tartalmakat és megújuló zenei repertoárt kínál a hallgatóknak. A magyar rock ikonok (pl. Tankcsapda, Omega) és a fiatalok körében közkedvelt zenekarok (pl. Fish!, Hiperkarma, Kiscsillag) mellett már olyan népszerű és ismert előadók is hallhatóak, akiktől a rockzene sem áll távol (pl. Pink, Robbie Williams, Tina Turner, Rúzsa Magdi).


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz