Szakemberekkel erősít a 89.5 Music FM

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Tapasztalt szakemberekkel erősítette meg csapatát a 89.5 Music FM. Rátkai Mihály marketing és promóciós, Csepregi Mária kereskedelmi, Juhsáz Gergely pedig zenei vezetőként dolgozik tovább a csatornánál.

Rátkai Mihály szakmai múltja szinte egyidős a hazai kereskedelmi rádiózással. 1988-ban a Danubius Rádiónál indult karrierje, majd a Sláger Rádióhoz került szerkesztő riporterként, ezzel párhuzamosana TV2 Tényeknél is dolgozott szerkesztőként. 1999-2003-ig már a Sláger ügyfélkapcsolati menedzsere, 2004-től a Sláger Radió megszünéséig pedig promóciós és rendezvény menedzser munkakörben dolgozott. 2009-től promóciós és marketing vezetőként a Neo FM-hez igazolt. A rádió megszűnésével egy időre eltávolodott a rádiós munkáktól, viszont továbbra is különbözö rendezvények marketing és promóciós feladatait látta el.

Szakemberekkel erősít a 89.5 Music FM

Csepregi Mária 2015-óta erősíti a Music FM sales csapatát. Több mint 20 éves sales szakmai karrierje során több médium reklámfelületeinek értékesítését végezte, de mindvégig hűséges maradt a rádiós piachoz. 1996-98 között a 92.9 Star Rádió és a vidéki rádiók reklámidejének értékesítése volt a feladata, majd a kereskedelmi rádiózás elindulásakor csatlakozott a Sláger Rádió csapatához, ahol  1998-2009 között Key Account Sales Senior-ként dolgozott. Ezután került a Neo Fm-hez kiemelt ügyfélkapcsolati munkatársként, majd 2012-től 2013-ig a Geo Sales&Promo Kft. értékesítési vezetője volt.

„A folyamatosan növekvő ügyfélkör minél hatékonyabb kiszolgálása miatt vált szükségessé, hogy a kreatív hirdetési megoldások tervezése és lebonyolítása terén erősítsük csapatunkat” - mondta Kiss Anikó, a rádió vezérigazgatója.

Zenei vezetőként folytatja munkáját a Music FM-nél Juhász Gergely, aki 1997 óta dolgozik rádiós műsorvezetőként. Két és fél évig volt a Sláger Rádió délutáni sávjának házigazdája, utána a hazai VIVA és MTV csatornák zenei osztályát irányította, majd karrierjét a Juventus Rádiónál, és később az országos lefedettségű Neo FM-nél folytatta. 2013 óta főszerkesztője és műsorvezetője a Music Killersnek, Magyarország leghallgatottabb esti élő DJ Show-jának.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz