Rádió 1: hamarosan Békéscsabán is

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Rövid időn belül újabb város csatlakozhat a Rádió 1 hálózatához, a tervek szerint hamarosan a békéscsabai hallgatók is az ország legnagyobb kereskedelmi rádiójának műsorait, azonban nem a Radio Plus Kft. által megnyert 88.9 MHz-en.

Ismét bővülhet a Rádió 1 hálózata, ezúttal Békéscsabán és vonzáskörzetében örülhetnek Balázsék és az igazi mai slágerek rajongói. A Radio Plus Kft. és a Csaba Rádió Kft. közösen hálózatba kapcsolódási kérelmet adtak be az NMHH Médiatanácsához, miután a két cég hálózatos együttműködésre vonatkozó kereskedelmi szerződést írt alá. Kedvező döntés esetén a Csaba Rádió hallgatói is Balázsékkal ébredhetnek minden hétköznap, és hallhatják kedvenc mai slágereiket, az igazi Rádió 1 népszerű lemezlovasaival együtt. A helyben gyártott műsorok biztosítják, hogy a Csaba Rádió 104 MHz-es frekvenciáján megszólaló igazi Rádió 1 továbbra is megőrizze helyi jellegét, és Békés megyei hírekkel, információkkal lássa el a hallgatókat.

170929 radio1 bekescsaba

"Nagyon sokan vannak itt Békéscsabán, akik kíváncsiak az országos műsorokra és a sztárokra, de természetesen gondolunk azokra a hallgatókra is, akik a már megszokott hangokat is szeretnék hallani, éppen ezért a hálózatba kapcsolódás után mindkét tábor igényeinek megfelelünk. A híreket például, ahogy minden más városban, továbbra is helyben szerkesztik majd a kollégák, amelyben megtalálhatóak lesznek a legfrissebb békéscsabai információkon túl a környék programajánlói is." - mondta el Glasz László, a Csaba Rádió Kft. ügyvezetője. "A hálózatba kapcsolódás az igazi Rádió 1-gyel – amely jelenleg az ország leghallgatottabb kereskedelmi rádiója – nem csak a Csaba Rádió Kft. számára lesz kereskedelmileg előnyös, hanem a hallgatók számára is, akik színes és változatos műsort kapnak majd."

Az együttműködés keretében a Radio Plus Kft. a Csaba Rádió Kft. központi reklámfelületeinek értékesítését is végzi, amely a spot és non spot alapú reklámokra egyaránt vonatkozik. A Radio Plus feladata a Csaba Rádió Kft, képviselete a központi ügynökségeknél és hirdetőknél. A helyi hirdetők számára pedig elérhetővé válik az ország legnépszerűbb kereskedelmi rádiója, benne a Balázsék című műsorral. A Rádió 1 hálózata jelenleg 22 városban hallható, de Békéscsabán kívül hamarosan megszólalhat Szombathelyen, Zalaegerszegen és a Hajdúságban is.

A békési megyeszékhelyen jelenleg is elérhető egy adó Rádió 1 Békéscsaba néven az Interax Kft. üzemeltetésében, azonban a 88.9 MHz-en sugárzó csatorna engedélye idén májusban lejárt. A Médiatanács pályázatot írt ki a frekvenciára, amire az Interax Kft. és a Radio Plus Kft. is jelentkezett. A versenyt a Radio Plus Kft. nyerte, az Interax Kft. viszont bírósági keresetet nyújtott be a Médiatanács döntése ellen.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz