200 ezer új hallgató a Sláger FM-nél

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Hónapról hónapra dönti meg egyéni rekord hallgatottságát a 103.9 Sláger FM, január óta több, mint 200 ezer hallgatóval bővült a csatorna elérése, ami 31%-os növekedést eredményezett a sikeres rádió számára*. A 103.9 Sláger FM regionális adóként, országos elérésű csatornák versenytársaként az elmúlt hónapok intenzív program és marketing törekvései mentén eseménydús őszre készül. 

Kiemelkedő eredmények továbbá, hogy a Kantar Hoffmann által publikált legutóbbi mérések szerint a rádió több, mint 40 ezer fővel növelte hallgatottságát országos szinten a 25 évnél idősebbek körében**.
200 ezer új hallgató a Sláger FM-nél
Budapesten, a 25 év feletti korosztályban és a kereskedelmileg kiemelten fontos, 30-59 éves célcsoportban piacvezető a 103.9 Sláger FM, stabilan tartja pozícióját a főváros rádiójaként.***

200 ezer új hallgató a Sláger FM-nél

A 103.9 Sláger FM eredményes nyári időszakot zárt, ennek köszönhetően különleges és magas közönségaránnyal rendelkezik a konkurens csatornák piaci státuszához képest Budapesten, a teljes lakosság körében.**** Az egyéni rekordhallgatottsággal bíró regionális adó szeptembertől teljes gőzerővel, az őszi megújulás jegyében számos újdonsággal jelentkezik.

200 ezer új hallgató a Sláger FM-nél

Mostantól országosan is: Sláger FM! 

Szeptember elsejétől vadonatúj applikációval örvendeztette meg rajongóit Budapest kedvenc rádiója.

200 ezer új hallgató a Sláger FM-nél

A digitális térben való jelenlét megerősítése a 103.9 Sláger FM számára is kiemelt fontosságú, a programing újítások mellett nagy hangsúlyt fektetve a hallgatói szokások kiszolgálására, innovatív megoldásokkal a rádió egyre több felületen jelenik meg. Hírek, műsorvezetők, információk és a legnagyobb slágerek mostantól mind egy helyen országosan és világszerte bárhol, bármikor.

Fergeteges őszindító Szerencse Nap a 103.9 Sláger FM-en!

Szeptember 22-én a 103.9 Sláger FM hivatalos Szerencse Napja egy exkluzív kitelepüléssel nyitotta meg az őszi idényt a WestEnd előtt. Az esemény előtt két héten át tartó interaktív hallgatói játék keretein belül, több ezer rajongói üzenettel a 103.9 Sláger FM egész napos sztárkavalkáddal várta lojális törzsközönségét a belváros népszerű csomópontján.

200 ezer új hallgató a Sláger FM-nél

A rádió közkedvelt műsorvezetői mind a helyszínen várták a lelkes résztvevőket, ahol a több ezernyi jelentkező között olyan értékes nyeremények találtak gazdára, mint egy Toyota Corolla, egy kétszemélyes luxszusutazás Máltára, vagy a Whirlpool mosógépek egyike.


*Kantar Hoffmann, 15+ célcsoport, országos adat, 2017. június – augusztus, összehasonlítási forrás: Kantar Hoffmann, 2016. november-2017. január, átlag nap, napi elérés, országos 15+ éves korosztály
**Kantar Hoffmann, 2017. május – július és 2017. június - augusztus, átlag nap, napi elérés, országos adat, 25+ éves korosztály
***Kantar Hoffmann, Budapest, 2017. június – augusztus
****Kantar Hoffmann, 15+ célcsoport, SHR, Budapest, 2017. június – augusztus


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz