Már Szombathelyen is fogható a Mária Rádió

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Október 7-től Szombathelyen és közel száz környező településen kezdte meg adását a Mária Rádió - írja a Magyar Kurír. A vallásos közösségi adó a 88.4 MHz-en fogható.

A Mária Rádió műsora hálaadó szentmise közvetítésével kezdődött, amelyet Székely János szombathelyi megyéspüspök mutatott be a Sarlós Boldogasszony székesegyházban.

Már Szombathelyen is fogható a Mária Rádió

"Szombathely és környéke Magyarország egyik legvallásosabb vidéke, amit óriási értéknek tartok" - hangsúlyozta Székely János. "A Mária Rádió hangja Istenre nyitott füleket és szíveket fog itt találni. Ugyanakkor nagyon kevés gyermek született az utóbbi évtizedekben, sokan távoztak nyugatra a jobb megélhetésért, falvak ürülnek ki, iskolákat zárnak be, nagyon kevés a papi hivatás. Elkel itt is az Isten magvetése, az élet igéje!”

A Mária Rádió célja az örök értékek bemutatása hiteles egyéni és közösségi példákon keresztül. A médium a cselekvő szeretetből fakadó öröm és élet kultúráját terjeszti. Az új adó elindításának költségeit a Mária Rádió hallgatóinak segítségével sikerült fedezni egy országos adománygyűjtő műsorfolyam keretében. A napi 24 órás műsorkínálat jelentős részét szombathelyiek készítik szombathelyieknek.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz