Változás a Rádió 1 vezetésében

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Bakai Mátyás október 9-ével lemondott a Rádió 1-et üzemeltető Radio Plus Kft. ügyvezető igazgatói posztjáról.

Döntésének indoka, hogy a rádiós szakember elvégezte azt a munkát, amelyet a Rádió 1 elindításakor vállalt. Vezetése alatt a Rádió 1 15 hónap alatt a mintegy 1,4 milliós hallgatóságával az ország leghallgatottabb kereskedelmi rádiójává vált. Távozásával a Rádió 1 operatív irányítása és szakmai stábja nem változik, tulajdonosként Andy Vajna továbbra is ügyvezető igazgatója marad a vállalatnak.

Bakai Mátyás, aki a ROXY Rádió 1999-es indulásával tette le a névjegyét a rádiós piacon, több mint két évvel ezelőtt lett a Radio Plus Kft. ügyvezetője. Ezen időszak alatt a szakember vezetésével indult újra a Rádió 1 Budapesten, amely mára számos helyi rádióval összekapcsolódó hálózat, ma már országszerte 22 városban és azok vonzáskörzetében érhető el, 2016 végétől pedig a csatornán hallható az ország legnépszerűbb reggeli rádióműsora, a Balázsék. A Rádió 1 hallgatottsága a legfrissebb mérések szerint naponta mintegy 1,4 millió hallgatót ér el.

„A rádió tavalyi újraindulásakor arra vállalkoztam, hogy a Rádió 1-ből az ország egyik legsikeresebb és leghallgatottabb csatornáját építem fel. Mindezt a Rádió 1 kiváló szakmai csapatával közösen az elmúlt 15 hónapban sikerült elérnünk. A rádió tulajdonosával mindvégig kiváló volt az együttműködésünk” - nyilatkozta Bakai Mátyás.

„Mátyás remek rádiós szakember, aki tapasztalt csapatával sikeresen vezette vissza a rádiós piacra a Rádió 1 brand-et, amely előtte közel 5 évig nem szólt. Büszke vagyok arra, hogy ilyen rövid idő alatt óriás eredményeket értünk el és a Rádió 1 ma már az ország leghallgatottabb kereskedelmi rádiója” - mondta Andy Vajna, a Radio Plus Kft. tulajdonosa.

Bakai Mátyás távozásával a Rádió 1 irányítása nem változik, a cég operatív irányításáért továbbra is az a széleskörű szakmai tapasztalatokkal rendelkező stáb felel, amelyik egy évvel ezelőtt érkezett a rádiócsatornához.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz