Tematikus hét a Megafonban

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Promócióval egybekötött tematikus hetet tart a balassagyarmati Megafon.

Hétfőtől vasárnapig a kutyák és macskák a főszereplők Nógrád megye rádiójában. A Megafon minden műsora átalakult a kiemelt téma miatt, ami a hallgatók tetszését is elnyerte.

"Döbbenetesen sok telefonhívás érkezett a meghirdetett nyereményjátékokra már a tematikus hét első három napján, megközelítőleg annyi, mint amikor tízezer forintot lehetett nyerni egy sikeres hívással" - közölte Almási Zoltán a rádió PR munkatársa.

Teljesen biztossá vált, hogy a Megafon e heti témája az év egyik legsikeresebb programja lesz, mert a műsorok szervezésekor is érezhető volt, hogy minden vendég órákig lenne képes sztorizni kutyáikról és cicáikról. A hallgatók esetében is hasonló figyelhető meg, a játékok nyerteseitől nehezen tudnak elköszönni a műsorvezetők, mert sokak számára okoz örömet a kisállatokról való nyilvános beszélgetés, a velük szerzett tapasztalatok megosztása.

A rádiócsatorna szerkesztői a hírek között is többször foglalkoznak a kutyák és macskák sorsával, valamint a Megafonhoz kapcsolódó sztárok állattartási szokásaival is.

A kisállatok tematikus hete vasárnap este nyolc órakor ér véget.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz