Tovább szólhat a békéscsabai Rádió 1

Ne maradj le a legfrissebb rádiós hírekről, kérj értesítést a harang ikonra kattintva!

Múltheti ülésén módosította a Békéscsaba 88.9 MHz helyi kereskedelmi rádiós frekvenciapályázat eredményét a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa, és pályázati nyilvántartásba vette a budapesti 101.6 MHz pályázóját.

A testület a Békéscsaba 88.9 MHz pályázati eljárásában - a pályázó cégadataiban bekövetkezett változások miatt - hivatalból felülvizsgálta döntését, és megállapította, hogy a Radio Plus Kft. (Rádió 1 hálózat) ajánlata alakilag érvénytelen, ezért az eljárás nyertese az eljárásban résztvevő másik pályázó, az alakilag és tartalmilag egyaránt érvényes ajánlatot benyújtó Interax Kft. (Rádió 1 Békéscsaba).

A Budapest 101.6 MHz hasznosítására indított eljárásban a tanács elfogadta az egyedüli ajánlatot benyújtó Fontana Média Kft. hiánypótlását, és pályázati nyilvántartásba vette a pályázót.

A grémium eheti ülésén több aktuálisan futó frekvenciapályázat is napirendre kerül, így a budapesti 101.6 MHz nyertesének megállapításán túl döntés várható a miskolci 103.0 MHz pályázati eljárásának folytatásáról, a tokaji 101.8 MHz pályázati felhívásának tervezetéről, a békéscsabai 104.0 Csaba Rádió és a Rádió 1 hálózatba kapcsolódási kérelméről, valamint a szegedi 87.9 MHz-en sugárzó Európa Rádió hálózatba kapcsolódásának megszüntetésére és közösségi jellegének módosítására vonatkozó kérelméről.


Hír forrása: RADIOSITE.HU

MyOnlineRadio.hu - Publikálás ideje:

Komment doboz